keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Helixium by Skinature

Sain Ruohonjuuresta testiin itselleni tuntemattoman Helium by Skinaturen tuotteita, jotka saattavat ehkä tehoaineiltaan joitakin hieman yököttää, mutta itse olen aiemminkin käyttänyt sekä blogissani esitellytkin samankaltaisia tehoaineita sisältäviä tuotteita. Joko joku arvasi mikä tuotteista tehoaineena löytyykään? No etanaseerumi tietenkin :D

Helixium by Skinature on ensimmäinen luomusertifioitu etanaseerumia hyödyntävä ihonhoitosarja. Käsittääkseni kyseessä on ranskalainen sarja ja myös etanat kasvatetaan (luomuolosuhteissa) Lyonissa, Ranskassa. Ei tarvitse myöskään pelätä etanoiden puolesta; etanauute kerätään hellävaraisesti, etanoita vahingoittamatta.


Testiin minulle lähetettiin misellivesi, kasvovoide sekä silmänympärysseerumi.


Kasvojen, kaulan ja silmänympärysten hellävaraiseen puhdistukseen ilman vesipesua. Tehoaineina mm. tukoksia ehkäisevä seljankukkavesi, antioksidanttinen kajottikurpitsa, rahoittava aloe vera sekä suojaava, uudistava ja vahvistava Helix Aspersa -etanauute.

Itselläni misellivesi on käytössä aamupuhdistuksena (en koskaan ole välittänyt aamuisin vesipesusta..) sekä ajoittain myös kaksoispuhdistuksen jälkeen kolmantena puhdistuksen vaiheena. En siis meikinpuhdistustehoon osaa oikein muuta sanoa kuin että swatchaukset kädeltä ovat kivuttomasti lähteneet. Muutoin omassa käytössäni oikein toimiva ja miellyttävä misellivesi.


Suojaava ja solujen uudistumista vahvistava raikas seerumi herkälle ja ohuelle silmänympärysiholle. Misellivedenkin sisältämien etanaseerumin, kajottikurpitsan ja seljankukkaveden lisäksi tehoaineena kohottava osilift-uute.


Tuote levitetään roll-on -pään avulla silmänympärysiholle. Koostumukseltaan on hyvin kevyttä ja itse olenkin tätä käyttänyt silmänympärysvoiteen alla.


Kaikille ihotyypeille sopiva ihoa korjaava, vahvistava ja suojaava kasvovoide. Sopii käytettäväksi niin aamuin kuin illoinkin. Edellä mainittujen etanaseerumin, kajottikurpitsan ja aloe veran lisäksi tehoaineina on antibakteerista hopeaa, antioksidanttista greipin kukkavettä, uudistavaa arganöljyä, seesaminsiemenöljyä sekä ravitsevaa ja korjaavaa karitevoita.


Koostumukseltaan tämä on voidemaista, mutta ei liian tuhtia itselleni päiväkäyttöön; on toiminut meikin alla mainiosti. Yksistään ei ehkä omaan makuuni riitä yökäyttöön, mutta kerrostaessa iholle muitakin hoitotuotteita on myös tässä toimiva.


Oikein mainioita tuotteita kaikki, seerumi ja kuorinta-ainehan Ruohonjuuren valikoimista vielä löytyisi ja voi olla, että ne joskus testiin tuleekin hankittua :D


Onko Helixium by Skinature sinulle tuttu sarja? Miltä etanaseerumi ihonhoitotuotteiden tehoaineena sinun korvaasi kuullostaa?


*)pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Rakastan tuota roll`onia ja sarjan seerumia, ihan huipputuotteita. Varsinkin seerumi rauhoittaa ärtyneen ihon parissa päivässä.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Onko alkuperällä merkitystä?

Millä perusteella sinä valitset kahvisi? (Tai teen/kaakaon tms.) Pitääkö sen olla luomua, alkuperältään jostain tietystä maasta..? ...

Luetuimmat