sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Ostohyvitys

Olen ollut sivustolle rekisteröityneenä nyt kahden vuoden ajan, joten tässä vaiheessa koen, että voisin omista hyvistä kokemuksistani täällä bloginkin puolella kertoa.Kyse on siis Ostohyvitys-sivustosta, jonka kautta saat verkkokaupoissa tehdyistä ostoista bonusta - jonka saat sitten tilitettyä omalle tilillesi! Kuullostaako liian hyvältä ollakseen totta? Näin itsekin alkuun skeptisenä ajattelin, mutta nyt käyttäneenä olen tuon huomannut toimivan ja toisaalta kun asiaa ajattelen niin tuohan on yhdenläinen markkinointikikka yrityksille, tuskin kovin paljoa kalliimmaksi tulee kuin muunkaanlainen markkinointi.

Sinä itse et siis maksa Ostohyvitys-sivustolle mitään. Rekisteröidyt sisälle ja menet Ostohyvitys-sivuston kautta eri verkkokauppoihin shoppailemaan, sinun täytyy vain aina muistaa kirjautua Ostohyvitys-sivuston kautta verkkokaupan sivuille - tähän on myös olemassa jonkinlainen lisäosa selaimeen (toimii muistaakseni Chromessa), joka helpottaa palvelun käyttöä, itse en tätä ole ladannut, koska käytän eri selainta. Tuo lisäosa voisi kyllä olla kätevä, koska itse ainakin aika ajoin unohdan Ostohyvitys-sivuston kautta ostokset tehdä..

Voin siis hyvillä mielin tätä sivustoa suositella, koska tämä omalla kohdallani on toiminut vallanmainiosti - toki saatat myös innostua tilailemaan enemmänkin kuin mitä on tarkoitus varsinkin kun tuolta tulee aina välillä mainospostia milloin missäkin hyviä tarjouksia sattuisi olemaan ;)

Suosittelulinkkini kautta klikkaamalla itsesi mukaan, saan pienen komission - mikäli et tätä halua minulle suoda niin googlen kautta löydät sivustolle myös helposti.


Onko Ostohyvitys-sivusto sinulle tuttu?

2 kommenttia:

  1. Miekin jo parisen vuotta tuolla ollut :D Mukavaa, kun joistakin ulkomaalaisista kaupoista tuota hyvitystä saa. Miinusta tietenkin se, että kaikki ei sitä hyvitystä hyväksy, onneksi suurin osa kuitenkin, vaikka saa odotella 1-7 kk, sitä maksua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän siinä jokunen tovi menee ennenkuin tuonne maksuun tulee, mutta itselläni melko hyvin kuitenkin toiminut. :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Fiksuruoka

Oletko sinä törmännyt jo Fiksuruoka.fi -palveluun? /sis.mainoslinkkejä/ Itse olen jo pidempi aika sitten tutustunut palveluun, ...

Luetuimmat