sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Parasta juuri nyt.

Muutamissa blogeissa olen näitä lueskellut ja siitä sainkin inspiraation lähteä miettimään mitä kaikkea ihanaa juuri nyt tässä hetkessä on. <3


Itse en kieltämättä ole mikään "talvi-ihminen", koska palelen niin herkästi, mutta tästä huolimatta en neljästä vuodenajasta haluaisi luopua - kaikissa on jotain ihanaa. Mutta kun nyt talvessa eletään ja kevättä kohti mennään niin juuri tässä hetkessä parasta on ne kirpeät pakkassäät kun aurinkopaistaa - aivan ihanaa! Ja pimeällä tietysti kynttilät ja takkatuli <3 ..ja on niin ihanaa kun mennään kevättä kohti; päivät pitenevät ja valoisuuden määrä lisääntyy. Itse kuulun niihin, jotka saavat energiaa auringosta eli kevät on juuri minua varten!

Parhaiden joukkoon on myös etunenässä nostettava ihana mieheni <3 Tokihan meilläkin on joskus riitoja, nehän kuuluvat parisuhteeseen, muttei jäädä niissä märehtimään vaan selvitetään asiat - ja muistetaan joka päivä sanoa toisillemme kuinka tärkeitä ja rakkaita ollaan. Tämä on juuri se parisuhde, josta aina haaveilin ja nyt se on tässä ja nyt!


Lisäksi minulla on ehdottomasti maailman parhaat vanhemmat - mitä vanhemmaksi elää sitä enemmän sen tajuaa. Toinen mitä myös iän myötä alkaa enemmän ja enemmän arvostamaan on niin oma kuin läheistenkin terveys - se on jotain mittaamattoman arvokasta.

Mikä myös antaa voimia ja iloa arkeen on blogi. Tämä on se kanava minkä kautta saa tätä kosmetiikan tuskaansa purkaa, harmittaa vain se kun ei ole tätä tullut aiemmin tajuttua vaan vasta pari vuotta sitten ylipäätään blogimaailmaan aloin tutustua - no parempi myöhään kuin ei milloinkaan. :) Ja te lukijat ja kommentoijat myös tuotte aina hymyn kasvoille - iso kiitos jokaikiselle teistä!


Arvostan myös suuresti nykyistä työtäni ja työpaikkaani. Tästä en ole tarkemmin bogissani puhunut enkä myöskään tule sen enempiä avaamaan muutein kuin sen, että kyse on täysin kosmetiikkaan liittymättömästä alasta, mutta minulle iloa tuovasta. Jotain sellaista missä kehityt päivittäin <3 Työpaikka ei varsinkaan nykypäivänä ole itsestäänselvyys, varsinkaan sellainen missä ihan aidosti ja oikeasti viihdyt, joten tämäkin on järjettömän arvokas asia!

Ystävät ovat myös tärkeä osa elämää - esitän myös tässä pahoitteluni siitä, että tämän osalta on nyt mennyt huonosti; syksyn aikana ei ole "kerennyt" pitää yhteyttä siinä määrin kuin olisi halunnut, mutta pyrin tämän asian korjaamaan kevätauringosta saamani energian avulla. :)


Tässä ehkä ne ensimmäiset mieleeni nousevat asiat, joista olen tässä hetkessä kiitollinen. :) Mitä sinä nostaisit omasta elämästäsi parhaimpien joukkoon?

2 kommenttia:

 1. <3
  Pitää iteki tehä tällainen postaus... ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekee hyvää aika ajoin pohtia mistä asioista on elämässään kiitollinen :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Puolustus kuntoon

Useimmilla iho on näin kesällä paremmassa kunnossa kuin talvella, mutta ajoittain myös kesäaikaan iho kaipaa rauhoitusta ja silloin tarvita...

Luetuimmat