lauantai 23. tammikuuta 2016

Mitä matkalle mukaan?

Minulla on nyt kevään aikana muutama koulutusreissu kauan etelään - eli Helsinkiin :D Reissut ovat 2-5 päivän pituisia eli eivät mitään hirmuisen pitkiä, mutta tokihan näillekin vaaditaan aikamoinen arsenaali kosmetiikkaa kasaamaan mukaan :D

Ensimmäisen reissun kosmetiikkat näyttivät tältä:
(tosin tästä kuvasta unohtui jo toki pari tuotetta, mutta en enää kolmatta kertaa jaksanut lähteä näitä kasaamaan kokoon ;Pja ainakin yhden tuotteen vaihdoinkin sitten vielä toiseen..)


Ei nyt mikään mahdoton määrä, vai? :D
Katsotaan vielä tarkemmin mitä mukaan lähti.


Huulituotteiden kanssa useimmat varmasti pärjäisivät yhdellä, mutta minäpä otin mukaani viisi :D Lumenen huulipuna, Clarins & MAC huulikiillot, Baby Lips huulivoiteet.


Silmämeikin suhteen ajattelin pärjätä näillä; ripsientaivutin, Lumenen eyeliner, Lord&Berry kajal, Isadora kajal, Lancome minimascara, MAC-mascara ja Oriflame voidemainen luomiväri. Monet varmasti ihmettelet miksi kaksi mascaraa; no tuo MAC ei ole ihan niin loisto omaan makuuni niin kerrostan mukaan vielä Lancomea, nuo nyt eivät niin kovin tilaa vielä niin otan molemmat matkaan mukaan.


Holika Holikan loistava BB-voide lähtee mukaan, jonka levitän RT-meikkimunalla. Blascon meikkivoide mukaan, jos tarvitsee lisäpeittoa (epätodennäköistä, mutta tämäkään ei paljoa tilaa vie). Philosophyn poskipuna, NYX-poskipuna (jota käytän varjostuksiin), Etude House highlighter. Clarinsin meikkipuuteri lähtee mukaan jos on tarvetta puuteroinnille, TBS-blotting tissues kulkevat aina mukana (näillä saa kiiltoa kasvoilta taputeltua pois ilman, että tarvitsee pakkelikerrosta kasvoille kasata), Compeed-huuliherpeslaastarit ihan varmuudeksi mukaan. Tweezerman-pinsetit myös kulkevat aina mukana.


Dermosilin minishampoo ja -hoitoaine sekä hiuspuuteri. IDHair hiuslakka. Wetbrush (otankin nyt tuon uuden hiusharjan matkaan). Hiuslenkki ja -panta. Tähän vielä lisäsin hiusöljyn.


adopt'-tuoksu lähtee mukaan kätevän pakkausmuotonsa vuoksi (ja toki tuoksukin miellyttää itseäni). L'Occitanen suihkugeeli, vartalovoide, käsivoide sekä kasvovoide (nämä kaikki taisivat tulla tuon joulukalenterin mukana). Hammasharja ja -tahna. Isadora-kynsiviila, Sally Hansen -kynsinauhaöljy. LV-käsihuuhde kulkee myös aina laukussa mukana. Tähän vielä lisänä Laveran deodorantti.


Siveltimistä otan vain pari kasvosivellintä mukaan. Benefit-silmämeikinpoistoaina, Clarins-meikinpoistoaine, Avene-misellivesi (joka vaihtui vielä viime hetkellä LF Boxissa tulleeseen Darphiniin ihan vain pienemmän koon vuoksi). Philosophy-seeruminäyte sekä silmänympärysvoidenäyte. YR-kasvovoidenäytteen (edellisessä kuvassa ollut L'Occitanen kasvovoide tulee yövoiteena käyttöön ja nämä näytteet meikin alle).


Kokonaisuutena mukaan lähtevä kosmetiikka mahtuu näihin. Miksi erilliset meikkipussit; no yksi kulkee käsilaukussa aina muutoinkin mukana ja tähän tulee sellaiset, joita saattaisin päivänkin aikana tarvita. Siveltimille erillinen säilytyspakkaus. MAC-pussukassa on enemmän meikkipuoleen liittyvät tuotteen ja valkoisessa Biothermin pussukassa ihonhoitopuolta - nämä erillisinä ihan sillä, että löytyy sitten etsimä tuote helpommin. :)

Paikan päällä sitten vasta tajusin unohtaneeni totaalisesti vanulaput sekä -puikot, onneksi olin kuitenkin pakannut mukaan vielä Kuitukuu kasvojen puhdistusliinan, jolla sai hieman tuota vanulappujen tarvetta korvattua - nämä siis ensi kerralla mukaan. Lisäksi en tietoisesti ottanut kasvosuihketta mukaan mikä kyllä ensi kerralla taitaa lähteä; ihoni jotenkin tuntui oikein räjähtäneen matkalla (useampi finni ilmaantui suun seutuun) ja muutoinkin koin ettei BB-voidekaan oikein kunnolla levittynyt. Ensi kerralle taidan myös siis vaihtaa BB-voiteen toisen meikkituotteeseen ja otan myös meikinpohjustustuotteen mukaan. (Tämä postaus toimiikin itselle hyvänä muistukkeena :D)


Minkälaisen kosmetiikka-arsenaalin kera sinä yleensä matkustelet?

10 kommenttia:

  1. Tossa on kyllä aikalailla kaikki mitä voi tarvita! Mulla on kyllä samantyyppinen varustus aina mukana, löytyy ainakin kaikki tarpeellinen! :P äh voi vitsit mullekin on käynyt tolleen että oon unohtanut vanulaput ja topsipuikot. Nykyään pakkaan ne aina ekojen joukossa mukaan :D http://anskisss.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi pärjäsi ilmankin ja jospa ne nyt jatkossa muistaisi mukaan :D

      Poista
  2. Ööh. Mulla ois mukana: shampoo, hoitoaine, dödö, hammasharja ja -tahna, hiusharja, kropparasva, käsirasva, huulirasva, yökisko ja sille tiskiaine ja oma hammasharja... :D

    VastaaPoista
  3. Mielenkiintoinen aihe! Itse pärjään hieman pienemmällä varustuksella, johtuen lähinnä siitä, että reissuissa pidän meikkaamisen aivan minimissään. Mukana on primer, meikkipohja (joko mineraali tai voidemainen) ja sille sopiva levitysväline, kiinteä puuteri, peiteaine, poskipuna + sivellin, ripsiväri, yksi pieni luomiväripaletti (duo/trio) + sivellin ja huulikiilto. Nämä menevät hyvinkin pieneen tilaan.

    Kasvotuotteiden osalta pyrin pärjäämään mahdollisimman pitkälle näytepusseilla, joista on mulla varastossa melkoinen määrä. Käytän tosi paljon aasialaista kosmetiikkaa ja näistä on paljon sampleja liikkeellä. Mukana on siis putsaria, seerumia, päivä- ja yövoide ym.

    Muun kosmetiikan osalta mukana on hiuspanta, hammasharja ja -tahna, vanupuikkoja ja -lappuja, pikkuhousunsuojia, laastareita, Buranaa (no okei, ne ei ole kosmetiikkaa, mutta samassa laukussa kuitenkin :D), deodorantti, minihajuvesi, minipullot shampoota ja hoitoainetta + jokin jätettävä, minisuihkugeeli, minihiuslakka, hiusharja ja kampa, minikäsivoide, minivartalovoide. Matkakohteesta riippuen myös aurinkovoide.

    Kuulostaa kyllä tämäkin paljolta... Dödöä lukuun ottamatta ovat kuitenkin minikokoa, joten kaikki menevät yhteen toilettilaukkuun, jossa on paljon pieniä taskuja ja lokeroita.

    Mies ottaa mukaan dödön, hammasharjan ja saippuan :D

    VastaaPoista
  4. Matkalle tarvitsee yllättävän paljon mukaan! Torstaina oli aivan pakko ostaa tuollainen talvi Baby Lips, tyttärillä on niitä, minulla vain niitä aiempia, halusin ainakin yhden, jossa on nuo lapaset. :) Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitä kovin paljoa vähemmällä pärjää jos edes jossain määrin ns. edustuskuntoinen pitäisi olla :D Nuo Baby Lipsit on kyllä aikas ihania, onneksi tuli se joulukalenteri hankittua :D

      Poista
  5. Hei en oo nähnyt tuollaista baby lipsiä, jossa on noi lapaset :o Mistä niitä saa? :D

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun kaikki Baby Lipsit on lähtöisin Baby Lips -joulukalenterista, nyt en osaa mennä sanomaan onko noita muutoin ollut myytävänä :/

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat