sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Sinful Colors

Helsingin reissulla pyörähdin Ninjassa ja kun myyjä siellä mainitsi, että heillä on kaikki tuotteet tarjouksessa "ota 3 maksa 2" niin johan silmät syttyivät ja sormet syyhyten menin Sinful Colorsin hyllyä katselemaan :D Kolme kynsilakkaa sieltä sitten mukaan lähtikin. :)


Love Nails, Glass Pink ja Let Me Go.


Näistä itseasiassa jokainen kerkesi viikon sisään ostosta päästä kynsillekin asti. Aloitin Let Me Go -kynsilakasta, joka omilla kynsillä oli ehkä hivenen pettymys; kuten kuvastakin näkyy niin kyseessä on varsin läpikuultava lakka. Tämä viihtyi vain vuorokauden kynsillä jo siitäkin johtuen, että sain sen hetimmiten jollain ihmeellä kolhuille.


Toisena kynsille pääsi Glass Pink - joka myöskin on todella läpikuultava, mutta silti ah-niin-ihana :D Kynsillä taitaa kuvassa olla kolme kerrasta värilakkaa.


Ja viimeisenä vaan ei vähäisimpänä Love Nails pääsi koristamaan varpaankynsiäni - ei tarvitse pelätä, varpaitani en nyt tänne lähtenyt kuvaamaan :D


Love Nails.


Glass Pink.


Let Me Go.


Näistä kolmesta lakasta yksi siis taitanee lähteä etsimään rakastavampaa kotia, kaksi muuta jäävät minun hellään hoivaani. :D

..ja saattaa olla, että seuraavalla Helsingin reissulla käyn katsastamassa Sinful Colorsin hyllyt uudemman kerran ;)


Onko Sinful Colors sinulle tuttu merkki?

6 kommenttia:

 1. Enpä ole kuullut kyseisestä merkistä. Ihana tuo vaaleanpunainen sävy!

  VastaaPoista
 2. I Love Me -messuilla hyödynsin tuon tarjouksen :D Seuraavan kerran ostin sitten Matkuksesta, kun siellä käytiin (ja olivat juuri tulleet myyntiin). Näitä myydään myös Prismassa, mutta valikoima ei ole mitenkään huikea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää katsoa seuraavalla Prisman reissulla mitä sieltä löytyy :)

   Poista
 3. Moi, uusi lukija ilmoittautuu (mulla on myös blogi, jos haluat käydä vilkaisemassaa http://smokyeyecandy.blogspot.fi) :) Ihanan sävyisiä kynsilakkoja. En olekaan aiemmin törmännyt tuohon merkkiin.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luonnollista suojaa

Sain itselleni testiin Laveran aurinkosuojatrion, jota lähdin mielenkiinnolla testaamaan; en nimittäin ollut aikaisemmin kokeillut luonnonk...

Luetuimmat