perjantai 8. tammikuuta 2016

Joulukuun roskakasa II

Jatketaanpa roskatunkion tutkiskelemista :)


Bioderma Make-up removing micelle solution (250ml): Tämä oli oikein mainio misellivesi ja uudelleenkin tulen tarttumaan mikäli tarjouksessa sattuu vastaan, kuitenkin en omalla kohdalla kokenut tämän eroavan Garnierin misellivedestä = hankin näistä kahdesta sitä kumman edullisemmin saan eli todennäköisesti jälkimmäistä.

Ole Henriksen Empower Foaming Milk Cleanser (30ml): Ihan ok, mutta jää omalla kohdalla sille tasolle = en itse ostaisi. (LF Beauty Box 11/15)


Dabba Meadowsweet & Yarrow Floral Water (50ml x2): Näitä kasvosuihkeita olen hehkuttanut aiemmin täällä. Aivan ihanaa tavaraa, johon ehdottomasti suosittelen tutustumaan – varoitan tosin, että näihin voi jäädä koukkuun ;D


It’s Skin Power 10 formula gel effector with GF-biopolymer (30ml): ”Ihan kiva” seerumi eli ts. ”jätti hieman kylmäksi” = en tule todennäköisesti uudelleen ostamaan, ainakaan tätä täysin samaa seerumia.


inm Out The Door Top Coat (15ml): Loistava pikakuivattava päällyslakka (kuivatti pinnan nopeasti, antoi upeaa kiiltoa) mutta loppu lakasta kuivahti pulloon vaikka sitä melko runsaasti jäljelläkin näytti olevan – tosin huomasin, että viime kerralta korkkia en ollut niin lujasti kiinni pyöräyttänyt kuin yleensä, saattanee siis olla, että ihan täysin saan sormella osoittaa itseäni tässä asiassa syylliseksi.


purminerals Space eyeliner Black Inky (1,8ml): Ihan toimiva kapistus, joka tuli käyttöikänsä päähän.
 

  

Clarins HydraQuench Cream-Gel (15ml): Koostumus on itselleni oikein mieluinen (toimii loistavasti meikin alla), mutta tuoksu ei omaan nenääni ihan se paras mahdollinen ole. Clarinsin Daily Energizer –linjan tuotteista ainakin vuosia sitten pidin ihan älyttömästi – pitää jotain sieltä linjasta hankkia käyttöön.


REN V-Cense Youth Vitality Day Cream (15ml):  Vaikutti ensi näkemältä aivan liian rasvaiseksi meikin alle, mutta onneksi laitoin kasvoille ennen tarkempien johtopäätösten tekoa; sulautui todella hyvin ihon ehkä jopa jättäen sen hieman mattamaiseksikin, ei siis missään nimessä rasvainen koostumukseltaan – ainakaan minun ihollani. (LF Beauty Box 11/15)


Codage No3 Radiance&Energy Serum (7ml): Tästä en oikein välittänyt; tuoksu oli melkoisen maskuliininen omaan nenääni ja koostumus oli melko luirua. Eli en ostaisi itse. (LF Beauty Box 12/15)


Estee Lauder Advanced Time Zone Age Reversing Line/Wrinkle Creme SPF15 (15ml): Tämäkin kuuluu luokkaan ”ihan ok” eli kyllähän tämän käytti, mutta ehkä mieluummin katseeni kääntäisi Estee Lauderilla muiden linjojen voiteisiin. 


L’Occitane Immortelle Precious Cream (8ml): Käytin tämän yövoiteena, sen verran paksumpi koostumukseltaan. Tykkäsin kyllä kovasti – niin koostumuksesta kuin tuoksustakin, lisäksi myös varsin riittoisan tuntuinen voide.
 

  
Avon Femme Icon EdP (tuoksunäyte): Tämä on omaa nenääni miellyttävä tuoksu ja voisin ehdottomasti isommassakin koossa harkita hankkivani – jos noita tuoksuja ei olisi jo niin mieletöntä määrää päässyt kertymään :D

Calvin Klein Eternity Now EdP (1,2ml): Oikein ihastuttava tuoksu, jonka harkintaa harkitsisin mikäli hajuvesiä ei jo valmiiksi olisi kertynyt liikaa :D (LivBox 11/15)


Urban Decay Pervesion-mascara (0,5ml): Tarkoitus oli ottaa kuvaakin tästä käytössä, mutta kas kummaa kun se jäi kun huomasin yhtenä aamuna, että alkaa jo niin viimeisiään vedellä, että suosiolla hyvästelen. Vaikkei käytössä näin pienestä näytteestä viikkotolkulla käyttöön riittänyt niin oikein positiivinen mielikuva jäi – erittäin mielelläni jatkossa tulen kokeilemaan UD:n mascaroitakin.

Philosophy Triple-Acid Brightening Peel (2,2g/1 pad): Kangaslappunen, jolla pyyhittiin iho välttäen silmänympärysihoa – kirkastava kuorinta-aine siis. Täytyy sanoa etten ainakaan yhden käyttökerran jälkeen huomannut yhtään mitään – en siis vaikutusta missään muotoa. Ei tuntunut iholla oikein miltään eikä ihoni myöskään tähän mitenkään reagoinut. En oikein siis osaa tästä mitään sanoa..

Philosophy Purity Made Simple (6ml): Kasvoille ja silmille tarkoitettu puhdistustuote. Pieni näyte jätti mielenkiinnon tuotetta kohtaan.


Glamglow Brightmud Eye Treatment: Aiempi postaus löytyy täältä. Tätä taitanee joksikin aikaa riittää käyttöön - varsinkin jos otan käyttöön tuon vinkin, että käytänkin vain puolet tuotteesta yhdellä kertaa :D


Beauty Diary Chocolate Mask Sheet: Bloggaajakalenterista saatu kasvonaamio tuoksui todella herkulliselle ja tykkään muutenkin näistä kangasnaamioista. Oli muutoin ensimmäinen Beauty Diaryn kasvonaamio, mutta ei taatusti viimeinen = kunhan näitä vastaan sattuu niin ehdottomasti tilaukseen lähtevät!

 

Huh. Nyt ne olisi sitten taas joulukuun osalta käsiteltynä :D
Mitenkäs on; haluatteko jatkossakin roskakasoista lueskella vai ovatko nämä vähän evvk? :D
 

2 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat