tiistai 5. tammikuuta 2016

Dermosil - Happy&Wish

Nyt vasta saan ilmoille tämän kynsilakkauksen, jonka ensimmäisenä tein Dermosil Lucky -pakkauksen lakoilla. Lakkaus on tosiaan tehty jo joulukuussa, mutta tämä on jäänyt syystä tai toisesta tuonne kansioihin odottelemaan, että saisin jotain aikaiseksi tehtyä - noh. Joulukuu on aina ymmärrettävästi kiireistä, joten saan tämän ehkä anteeksi? :)


Lucky -pakkaus sisälsi siis viisi kaunista kynsilakkaa, joista ensimmäisenä kynsilleni pääsivät vasemmalta lukien kolmas ja neljäs eli Wish ja Happy.


Lakkaus on minulle tyypilliseen tapaan varsin simppeli eli kolmella kynnellä kaunista vaaleanpunaista Happy-lakkaa ja kahdelle kynnelle antamaan säihkettä; Wish.


Lakat olivat mielestäni hyvälaatuisia. Happy vaati kolme kerrosta, että olin lopputulokseen tyytyväinen. Wishille olisi riittänyt kaksikin, mutta laitoin samalla kertaa tätäkin myös sen kolmannen kerroksen. Tästäkin huolimatta lakka kuivui hyvin - toki päälle laitoin vielä pikakuivattavan lakan, mutta jo ennen tätä pinta kuivahti mielestäni hyvää vauhtia.


Oletko päässyt testailemaan Dermosilin kynsilakkoja?

2 kommenttia:

  1. Tämä oli kiva pikku pakkaus. Eniten ihastutti se kultaglitter. Mutten vielä ole testannut, voihan se olla että kummityttö ryövää söpöt pikku lakat kun näkee ne. Tälläiset söpöt pikkupullot on pienten neitien mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä aika omiaan pikkutyttösille - ja miksei vähän isommillekin xD

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat