Siirry pääsisältöön

Katsaus vuoden 2015 LivBoxeihin

Muutamissa blogeissa on jo näitä ollut, mutta ajattelin nyt kuitenkin vielä itsekin postauksen aiheesta tehdä - jos vaikka teissä lukijoissa on niitäkin, ketkä eivät muiden blogeista näitä vielä ole bongannut ja/tai muuten ovat kiinnostuneita minun näkemyksestäni. :) Olen myös havainnut, että joskus pienen ajan kuluttua boxin saamisesta osaakin sen sisältöä arvostaa hieman enemmän kuin heti sen avattuaan :D

Enemmittä höpinöittä asiaan: (tarkemmin tiedot tuotteista boxissa löytyvät linkkien takaa, avaan tässä lähinnä yhteenveto ettei veny järjettömän pitkäksi :))

 
Tuotteita siis viisi, joista kolme täysikokoisia ja kaksi näytettä. Arvoksi boxille olin laskeskellut n. 54€, joista täysikokoiset ovat arvoltaan 44,70€. Tuotteista yksi (Lumenen naamio) oli aivan loistava, loput ihan ok - toisaalta jo tämän yhden arvo oli enemmän kuin mitä boxi kustansi ja kaikki omaan käyttöön jäivät.
 

Kuusi tuotetta (sekä Ruutu+), joista viisi täysikokoista ja vain yksi reilu näytekoko. Boxin arvoksi olen laskenut peräti 83,14€ (mukana myös Ruutu+ 3kk-testijakson arvo) eli varsin muhkea boxi oli kyseessä. Ruutu+ taisi jäädä käyttämättä ja Paese lähti kiertoon, muutoin tuotteet jäivät omaan käyttöön; parhaaksi tuotteeksi nostaisin tästä kaksi eli Lumenen meikkivoiteen sekä Nivean miselliveden. Omalla kohdalla siis suorastaan loistava sisältöinen boxi = tämän kaltaisia haluaisin vastaisuudessakin. (eikä tämänkään kohdalla tainnut vielä kovin paljoa sitä boxikateutta aiheuttavaa variaatiota olla!?) (Tämän kuten myös maaliskuun boxin olin muuten näköjään noilla pisteillä lunastanut :))


Tämä boxi ei oikein meinannutkaan minulle saapua, liekkö posti hävittänyt vai mitä :( Onneksi kuitenkin yhteydenotto asiakaspalveluun (LivBoxin siis..) auttoi ja sain lopulta boxin itselleni. Tämä boxi sisälsi yhdeksän tuotetta (laskin myös nuo tuoksunäytteet tähän mukaan), joista neljä oli normaalikokoisia. Boxin arvoksi olen laskenut 61,75€, josta yli puolet tekee täysikokoiset tuotteet. (Tuo Isadoran mascaran minikoko muuten taisi tähän olla laitettuna extrana kun en boxia millään itselleni meinannut saada!? Mielettömän mukava ylläri ison pettymyksen pehmittämiseksi :)) Tuotteissa oli useitakin hyviä, kiertoon taisi lähteä vain Provocalips sekä toki tuo miehen tuoksunäyte. Ihan ehdottoman parhaiksi nostaisin Lumenen voiteen, Nailfix-kynsinauhaöljyn (mielettömän herkku tuoksu muuten!), Bangerhead-kuivashampoon sekä Isadoran minimascaran = ihan loistava boxi siis kokonaisuudessaan!


Kuva napattu tosiaan kännykän kameralla, joka ei ainakaan silloisessa puhelimessa kovin kummoinen ollut - kuten kuvasta näkyy.. Tuotteita boxissa oli kahdeksan, joista neljä oli täysikokoisia. Arvoksi olen laskeskellut 45,14€, jostain reilut 30€ tekee täysikokoiset tuotteet. Tämä boxi ei ehkä mikään superhyvä ollut itselleni, mutta ihan ok. Parhaiksi nostaisin Lumenen silmänympärysvoiteen sekä Essien minikynsilakan.


Toukokuun boxissa oli mukana seitsemän tuotetta, joista neljä oli täysikokoisia. Arvoa boxille olen laskenut 38€. Ei mikään superboxi tämäkään itselleni, tuotteista kolmen muistelisin lähteneen kiertoon. Parhaaksi nostaisin ehkä tuon La Rocha Posayn lähdevesisuihkeen.


Tuotteita boxissa oli kahdeksan, joista kuusi täysikokoista. Arvoa boxilla oli n. 53€. Ihan ok sisältöinen, ehkä paria edellistä parempi. Parhaaksi näistä nousee Bernard Cassierin kasvovoide, Compeed-rakkolaastarit (näitä tarvitsee aina kesällä!) sekä L'Occitanen Verbena -suihkugeeli (eli yllättäen parhaiksi nostan kaksi reilussa kokeilukoossa tullutta tuotetta :)). Kiertoon tuotteista laitoin neljä.


Tuotteita kahdeksan, joista vain kolme oli täysikokoisia. Boxille arvoa olen laskenut 35,21€ verran, jostain n.20€ oli täysikokoisten tuotteiden arvo. Ilman Clarinsin Lip Perfectoria olisin todennäköisesti ollut melkoisen pettynyt boxiin. (Tuotteista Neutrogenaan mieheni muuten ihastui kovasti ja käyttikin tuon kokonaan melkeinpä yksinään loppuun.)


Tuotteita seitsemän, joista kolme täysikokoista. Arvoa boxilla n. 49€. Tämä oli jo omalla kohdallani parannusta edelliseen boxiin; Lumenen voide oli aivan ihana!! Myös tuo hiusten BB-voide on ollut ahkerassa käytössä (eikä vaikuta loppuvan millään :D) vaikka nimeä hieman kummastelinkin :D Tuotteista kaksi lähti kiertoon.


The Bloggaajaboxi :) Tuotteita oli kuusi, joista kolme täysikokoista. Arvoa boxilla n.70€. Pari harmitusta boxin suhteen oli ensinnäkin taas se variaatio boxien välillä mikä on aina mälsää (ja mistä olen palautetta jo useamman kerran antanut, tämä kun väkisinkin aiheuttaa sitä tyytymättömyyttä kun koetaan, että kaveri on saanut paremman boxin kuin sinä) ja myös se ettei tuotteissa aina osu värit yksiin (Lumenen kulmavahaa olisin niin mielelläni halunnut kokeilla, mutta oli armotta liian vaalea enkä siis viitsinyt edes korkata kokeiluun, tämänhän minä arvoinkin syksyllä yhdelle onnekkaalle), lisäksi iso harmitus Karkkipäivän Sannin puolesta; Carmexin voide on useammankin kerran boxista löytynyt, mitä Sanni ei tietenkään voinut tietää, koska ei tilaa eikä seuraa boxia - tämä olisi tiimin ihan ehdottomasti pitänyt kertoa tuotetta valikoidessa! Kokonaisuutena kuitenkin melkolailla loistava boxi = bloggaajia kannattaa vastaisuudessakin ottaa boxia keräämään mukaan ;)


Tuotteita kahdeksan, joista neljä täysikokoista. Arvo n. 52€. Sisällöltään ihan ok, mutta ei mitään riemunkiljahduksia täällä aiheuttanut.. Kaikki tuotteet kuitenkin ainakin vielä omassa hallussa ovat, joten siinä mielessä onnistunut. Parasta antia tässä oli L'Occitanen suihkuöljy sekä pitkäaikaistilaajalahjana saatu bellapierren hohtopuuteri.


 Paljon hälyä aiheuttanut boxi :D Hälyn aiheuttajanahan oli liuku-/hierontavoide, jota en edelleenkään käsitä. Miksi seksin ja seksuaalisuuden pitää niin tabu edelleenkin olla!? Tosin, tuotteena on kyllä sellainen jolla en taida itse mitään tehdä - haluaisikohan tuon korkkaamattoman tuotteen joku itselleen (arvontaan? ;D). Tuotteita boxissa oli kahdeksan, joista viisi täysikokoista. Arvo n. 45€. Tuotteista kaksi on lähtenyt jo kiertoon ja tuon kolmannenkin arvelen jossain vaiheessa kotia vaihtavan. Parhaaksi nousee ehkä tuo Lumenen BB-voide, joka oli itselleni positiivinen yllätys (vaikuttaisi myös BeautyBlenderin avulla levittyvän iholla sen verran hyvin, että sävykin sopii tällaiselle kalpeanaamalle :))


Tämän suhteen myönnän omien odotusteni olleen varsin korkealla eikä boxi niitä pystynyt täyttämään. Tuotteita peräti 11kpl, joista viisi täysikokoista. Suurin pettymys oli tuo Avenen 55+ päivävoidenäyte (onneksi LivBoxin tiimi ilahdutti jälkikäteen vaihtoehtotuotteena olleella Avenen misellivedellä <3), enkä edelleenkään myöskään hilseshampoota tarvitse. Natusan ei myöskään herättänyt täällä innostusta. Parasta boxissa oli Laveran huulikiilto sekä pitkäaikaistilaajalahjana ollut pussukka sisältönään Philosophyn näytteitä.


Summa summarum.
Kaikkinensa jälkikäteen katsottuna boxit ovat ihan ok, muutama hienoinen pettymys, mutta näinhän se aina menee ettei kaikki pysty kaikkiin tyytyväisiä olemaan. Kaikista suurin pettymys nousee aina siitä kun huomaa, että on itse vetänyt lyhyemmän korren eli saanut omalle kohdalle huonomman tuotteen kuin joku toinen. Voisinkin tähän listata vuotta 2016 varten muutaman vinkin LivBoxin tiimille, jolla saisi minut tilaajana jatkossakin pysymään:

- Variaatio boxeissa minimiin, tätä olen jankuttanut palautteessa jo vaikka kuinka monta kertaa. Eli please, variaatiota vain ihotyypin ja -värin mukaan ei ole reilua, että boxeissa on totaalisen eri tuotteita yhdellä versus toisella. Tämä on ainakin itselläni se kaikista suurin tyytymättömyyden aihe!
- Vaihtelua boxien sisällöissä kuukausittain. Eli tällä tarkoitan sitä, että kiitos ei hammastahnaa, hilseshampoota tms. erikoistuotteita boxeihin vähän väliä!
- Huomioidaan tilaajaa tarkemmin; jos mahdollista niin mielellään katsotaan tarkemmin millainen tilaaja on kyseessä. Värit eivät aina voi osua yksiin, mutta vähintäänkin se ettei laiteta tulemaan täysin väärän ikäryhmän tuotetta! Itse olen kyllä järjettömän pettynyt (ja suorastaan mieleni pahoittanut) tuosta joulukuun boxissa olleesta yli 55-vuotiaalle tarkoitetusta päivävoidenäytteestä - kolmekymppisenä en koe olevani lähelläkään kohderyhmää.

Ja loppuun vielä suuren suuri kiitos LivBoxin tiimille;
omalla kohdallani asiakaspalvelu on tähän mennessä aina toiminut supernopeasti ja ennenkaikkea mielettömän ystävällisesti ja hyvin! Tällä hetkellä boxipettymysten jälkeen tämä onkin kantavana voimana jonka vuoksi en millään tahtoisi tilaustani tämän tilausjakson jälkeen katkaista.


Millaisia "neuvoja" sinä LivBox-tiimille antaisit boxin sisällön suhteen? Mitä parannuksia/lisäyksiä pitäisi tehdä, että pysyt tilaajana tai alkaisit boxia tilata?

Kommentit

 1. Livbox on kyllä loistava tapa päästä testaamaan erilaista kosmetiikkaa pilkkahinnalla. Oman boxini lopetin, vaikka ei mitään järjellistä syytä ollutkaan. Huomasin vain, että boxin sisältö alkoi mennä jatkuvasti eteenpäin ja käytän vuositasolla tuon rahan mieluiten vaikkapa noin kolmeen uuteen tuoksuun.

  Pirtsakkaa päivää Mira <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse myös mietin tässä kevään aikana jatkoja; antaako boxi enää tällaiselle kosmetiikan suurkäyttäjälle mitään uutta.. Uskoisin kylläkin sen edelleenkin sellaiselle "peruskäyttäjälle" olevan oikein mainio kuukausittainen yllätyspaketti :)

   Poista
 2. Joo, kyllä ihan normi kuluttajille boxit tuo varmasti iloa, mutta meille ketkä haluaa muutakin kuin Lumenea, Herbinaa ja Rimmeliä tahtoo varmasti jotain erikoisempaa välillä. The Body Shop olisi kiva ylläri, kun on tainnut vaan kerran boxissa olla ja sekin vuoden 2014 bloggaajaboxissa. Tosin, eipä sille mitään voi jos "erikoisemmat" yritykset eivät lähde mukaan boxeihin, mikä on sinällään harmi.

  Meillä ei taida kovin suurta ikäeroa olla, mikä on sinänsä hassua, että mie olen saanut ne paremmat vaihtoehtoiset tuotteet (Herbina jne..) :'D

  Mie tilailen Lookfantasticin boxia silloin tällöin, se teeboksi saa kyllä tulla ainakin hetken koko ajan, kun maut on erikoisia ja jänniä. Sitten nuuhkin ilmaa, että minkä nappaisin seuraavaksi testiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liekkö juuri tuossa 30 se raja minkä jälkeen ei enää kuulu Herbinan kohderyhmään!? :D Itse tykkään kyllä Lumenen tuotteista boxissa - niiden kohdalla harvemmin kun pettymyksiä tulee, mutta kyllähän se vaihtelevuus tuotemerkeissäkin olisi toki mukavaa..

   Mulla LF-tilaus kestää tuonne jonnekin kesän korville (pitääkin muistaa tarkastaa mihin saakka..), pitää sitten senkin kohdalla pohtia jatkanko vai lopetanko..

   Poista
 3. Markettituotteiden suuri määrä oli mulle yksi syy lopettaa tilaus. Liian usein tuntui, että mainostettu uutuus oli jo itseltä löytynyt jo ajat sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen myös hieman pettynyt siihen, että esim. paljon hehkutettu Philosophyn tuote onkin näyte o.O

   Poista
  2. Ehdottomasti samaa mieltä tässä! Jos boksia mainostetaan esim. Philosophylla tai Loccitanella, niin mukana pitää olla myyntikokoinen tuote. Philosophylla on näkynyt sellaisia 15 ml purkkeja myynnissä, ne ovat pienempiä kuin normaalikoot mutta silti ilahduttaisi. Näytekoko ei minusta ole riittävä. Myös Loccitanelta tullut suihkuöljy oli niin pieni ettei heillä edes matkakokona ole niin pieniä myynnissä. Eli tuotteet saa olla pieniä ja matkakokoja, mutta boksia ei saisi mainostaa sen sisältämällä näytekoolla. Matkakoko on eri asia. Kiitos mielenkiintoisesta postauksesta :) mietin juuri jatkaisinko tilausta vai en, ja oli kiva nähdä tuotteet koottuna. Itse huomasin antaneeni vähän turhankin monta tuotetta eteenpäin toiston vuoksi :( kasvovoiteita ja meikkivoiteita meni kiertoon kun niitä tuntui tulevan liian usein.

   Poista
  3. Olen samoilla linjoilla sun kanssa - matkakoot on ihan kivakin keino kokeilla uutta tuoteitta, mutta jotkut 5ml näyte koot ei kyllä täällä pisteitä nostata..

   Hyvä, että olet kokenut postauksen hyödylliseksi :)

   Poista
  4. Vastasin tästä aiheesta muuten Livboxin palautekyselyssä, ja minulle tuli sähköpostiin vastaus palautteeseen, että Livboxin kerrotaan kyllä sisältävän sekä matkakokoja että täysiä. Mitenkähän tämä nyt menee kun minusta nuo boksissa tulleet ovat nimenomaan olleet näytteitä- ei matkakokoja. Mitenkähän tuon rajanvedon saisi selvennettyä :/

   Poista
  5. Juu, ei 5ml NÄYTE ole kyllä matkakoko :D Onkohan mennyt puurot ja vellit livboxaajilla sekaisin :D

   Poista
  6. Hei taas :)

   Livboxilta vastattiin nyt että aikovat jatkossa selkeyttää tuota. Kyllähän nuo boksit muuten on kivoja, mutta tuo ennakkomainonta ei ihan vastaa sitä mitä boksit ovat todellisuudessa sisältäneet.

   Jos tuo menee jatkossa selkeämmin niin tosi kiva juttu.

   Poista
 4. LivBox on kyllä alkanut toistaa itseään ja sen huomaa selkeimmin tästä postauksesta, koska koko vuoden boksit ovat nähtävillä kerralla. Mä toivoisin jotain ihmeparannusta tuotteisiin, koska pitkään aikaan ei ole tullut mitään wow-fiiliksen aiheuttavaa tuotetta. Tuotteita ei oikeasti tarvisi olla määrällisesti montaa ( jopa 2-3 riittäisi), jos ne olisivat laadukkaampia/täysikokoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olisin sitä mieltä, että laatu korvaa määrän :)

   Poista
 5. Vaikka en itse tilaa boxia, tää oli aivan loistava postaus. Oli kiva katsella yhdessä koko vuosi ja katsoa, että mitä niissä nyt sitten oli. Nyt kun katseleen tota vuotta niin alamäki lähti huhtikuusta. Vuotta huononsi myös omasta näkökulmasta huonompi bloggaajaboxi kuin edellisenä vuonna. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että kaikille samat tuotteet, taso sellaiseksi kuin alkuvuonna niin mäkin voisin jopa alkaa harkita tilausta. :D Niin kauan kuin lähetetään eri tuotteita tilaajille, passaan tämän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ko.asiasta laittanut palautetta lukemattomia kertoja, mutta mitään ei asialle ole ainakaan vielä tähän mennessä tapahtunut :(

   Poista
 6. Miten sait tuon joulukuun pikkuvoidenäytteen hyvityksenä miselliveden? Kommentoitko Facebookiin, otitko asiakaspalveluun yhteyttä vai kirjoititko vain blogiin? Kuulostaa nimittäin livboxin asiakaspalvelijoilta epäreilulta toiminnalta hyvittää vain osalle epämieluisa tuote. Minäkin sain vain pikkurasvanäytteen enkä hyvityksenä sitä vaihtoehtotuotetta ja ihan saman hinnanhan olen maksanut kuin sinäkin. Tarkoitus ei ole missään nimessä mollata sinua, vaan pohtia livboxilaisten toimintaa. Tuolla asiakaspalvelijoiden toiminnalla osa saa vähemmän maksamallaan hinnalla kuin osa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin sähköpostilla itkuvirttä :D Eli otin sinne itse yhteyttä ja kysyin olisiko millään sattunut jäämään ylimääräiseksi noita vaihtoehtotuotteita ja koska oli niin laittoivat jälkijunassa postissa tulemaan :) Näiltä kaikiltahan toki vältyttäisiin jos boxeissa olisi yhtäläiset sisällöt ;P

   Poista
 7. Mä just eilen katoin näitä livbox juttuja ja mietin, että alkaisinko tilaamaan kun niistä niin paljon puhutaan. Ja näyttää siltä että sieltä myös tulee todella hyviä tuotteita ja yllättävän paljonkin kun miettii että yksi boxi maksaa sen n.16€. Hyvä postaus

  Mulla on blogissa meneillään arvonta käy ihmeessä osallistumassa :)
  http://saninlifeblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että koit postauksen hyödylliseksi :) Nimenomaan sillä ajatuksella tämän tein, että itsekin saisin paremmin kokonaiskuvan miltä LivBox viime vuonna näyttikään. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luetuimmat

Kosmetiikkajoulukalenterit 2017

Onko jo liian aikaista? Ei kai sentään.. :D
Vuosi vuodelta kosmetiikkajoulukalentereidenkin tarjonta on lisääntynyt ja alkaa jo olla vaikeuksia valita minkä tai mitkä niistä itselleen valitsee! :D Itse olen pyrkinyt hieman joka vuosi vaihtelemaan joulukalenteria mihin tartun ja näin varmaankin tänäkin vuonna - se etten ole tarttunut samaan mihin edellisenä vuonna ei tokikaan tarkoita kalenterin huonoutta vaan kertoo vain omasta vaihtelunhalustani :D Olen tähän mennessä tykännyt tuosta, että yksi kalenteri on kosmetiikka-aiheinen ja toinen jotain muuta - voisinkin ehkä tällä tavalla jatkaa jatkossakin, jos bongaan tänä vuonna jonkin mielenkiintoinen ei-kosmetiikka-aiheisen joulukalenterin, vinkkailkaa näitä minulle! :)
Mutta niihin kosmetiikkajoulukalentereihin, joita olen tähän mennessä bongaillut.. Hankintalistallani tällä hetkellä korkeimmalla on elevenin joulukalenteri:
Kalenteria ei vielä saa itselleen tilattua, mutta odotuslistalle voi liittyä mukaan, että saa ensimmäisenä tied…

Lokakuun loppuneet

Koska kuukausi on jälleen vaihtunut niin olisi aika palata edellisen kuukauden aikana loppuneiden tuotteiden pariin. Aiemmat roskani löytyvät roskakasa-tunnisteen alta.
Viime kuukauden loppuneiden kasa jäi yllättävänkin pieneksi, joten oletteko jännittäneet kuinka sitä tässä kuussa otin kiinni? :D

No kyllähän se hieman suurempi oli, mutta ei kuitenkaan ihan mahdoton - vai mitä? Kurkataanpa jälleen tarkemmin loppuneisiin ja omiin mietteisiini näistä.

XZ Mustikka shampoo & hoitoaine (250ml & 200ml):
Tykkäsin ja voisin ostaa uudelleenkin. 4/5 & 4/5
OPI Avojuice Hand&Body Lotion: Hibiscus blossom (30ml):
Tykkäsin niin tuoksusta kuin koostumuksestakin. 5/5

L’Occitane Shea Ultra Rich Vartalovoide (30ml)*:
Tämä minipurkki on todella hankala kyllä käytössä.. Koostumus on voiteessa miellyttävä, mutta tuoksu ei ehkä minun nenääni paras L’Occitanen valikoimasta.. (Eikä tästä tosiaan riittänyt kun kahteen kertaan alavartalolle..) (Bette Box 10/17) 3/5

Body Boom Kahvikuorinta Mint…

Kehuttu alle 3€ silmänympärysvoide

Karkkipäivän Sanni kehui kesällä Lidlin silmänympärysvoidetta, joten pitihän se testiin napata sitten itsekin.

Cien Q10 Anti-Wrinkle Eye Cream (ovh 2,89€/15ml)

Koostumukseltaan tämä on kevyen voidemaista ja olenkin käyttänyt tätä aamuisin meikin alla - näin ilmojen viilentyessä kaipaan yöksi silmänympärysiholle tuhdimpaa koostumusta, vaikka kyllä tämäkin varmasti homman hoitaisi :D

Ainoan miinuksen, jonka itse tuotteesta keksin on se, että jos tätä yhtään liikaa annostelee niin tämä jää hieman valkoisena pyörimään iholle - imeytyy kyllä kun hetken kauemmin voidetta iholle hieroo. On siis riittoisaa tavaraa eikä tätä kannata yliannostella :D

Itse en tästä mitään wow-elämystä saa; hyvin perussilmänympärysvoide, joka toimii. Enkä siis todennäköisesti tule tähän uudelleen palaamaan, mutta suosittelen kyllä lämpimästi testaamaan ei-niin-elämyksen-hakuisille :D

Oletko sinä löytänyt Cien-tuotteista jotain lemppareita itsellesi?

Essence-joulukalenterin yhteenveto

Yankee Candle -joulukalenteri on esitelty ja nyt olisi vuorossa Essence. Itse joulukalenteria en saanut enää kuvauskuntoon saatettua, joten se ei nyt näissä kuvissa tule esiintymään, mutta kalenterista paljastuneet tuotteethan ne nyt pääosassa ovatkin :)
Osa luukuista oli pettymyksiä (mikä toki oli odotettavissakin..) ja osassa tuli todella kivoja ja mielenkiintoisia tuotteita. Oman kalenterini tilasin Kosmetik4Less-verkkokaupasta 24,90€ hinnalla (päälle toki vielä postikulut, mutta tilasin samalla myös pari muuta tuotetta) - katsotaan lopuksi minkälaisen arvon sain kalenterille laskettua.

Aiempina vuosina käsittääkseni kalenteri on sisältänyt lähinnä kynsilakkoja, tänä vuonna mukana oli paljon muutakin ja kynsilakkoja tuli yhteensä neljä.

Kalenteri sisälsi:

Dermosilin joulu

Dermosilin joulupakkaukset ovat jo useana jouluna kuuluneet kiinteästi omaan joulun odotukseeni. Nykyisin emme aikuisille lahjoja ostele, mutta sitä suuremmalla syyllä saa ja pitää joulun alla itseään kaikilla ihanuuksilla hemmotella. Dermosilin joulupakkauksista löytyy varmasti jokaiselle jotakin - tänä vuonna uutuutena myös joulukalenteri, jota vielä postausta kirjoittaessani oli tilattavissa. Ole ripeä jos haluat sen itsellesi, sisältö on ihan loistava <3 Itse jätän tilaamatta vain koska oikeastaan kaikki kalenterista tulevat tuotteet ovat jo itselleni sen verran tuttuja. Hintaahan tällä on vain 40€.
Esittelen nyt vain pikaisesti omat joulupakkaukseni, näistä vain muutamaa olen hetken ehtinyt testailla. Kuitenkin haluan teille muutaman sanan näistä kertoa, koska ovat vain rajallisen ajan saatavilla :)

Itseltäni löytyy tällä hetkellä viisi Dermosilin joulupakkausta, näistä kaksi olen saanut PR-näytteenä.

Let's Celebrate (10€/2x 300ml) * 100-vuotiaan Suomen kunniaksi perinsuom…

My Wild Side

Sain syksyn uutuuksia Stagecolorilta testiin ja kun nyt olen niitä ehtinyt hieman testailla niin olisi aika jakaa teillekin hieman kokemuksia..

Uusi Look kantaa nimeä "My Wild Side" ja sain sieltä tosiaan valita itseäni eniten kiehtovia tuotteita kokeiluun. Testiin otin mineraalipohjan, luomivärin, huulivoin sekä huulipunan.


Postauksen lopussa swatchauskuva sekä linkki meikkiin, jonka voi käydä katsomassa Instagramin puolelta.

Mineral Powder Foundation (ovh 31€/12g) ei itseasiassa tuohon lookkiin kuulu, mutta itseäni kiehtoo aina testata meikkipohjia jo senkin valossa, että löytyykö sieltä omalle hipiälleni tarpeeksi vaaleata sävyä :D
Hajusteeton, parabeeniton, mineraaliöljytön ja talkiton mineraalimeikkipuuteri lupaa luoda upean tasaisen meikin sekä fysikaalisen suojan iholle ulkoisia ärsytystekijöitä vastaan. Sävyvaihtoehtoja löytyy viisi, joista minulle saapui vaalein Soft Nude. Oliko sävy sitten omalle hipiälleni sopiva?

Valitettavasti ei. Omaan silmääni lopputulos näy…

The Body Shop -joulukalenteri loppuyhteenveto

Tässä siis vielä koko joulukalenterin sisältö.

Suihkugeelit ja vartalovoiteet (mukaan lukien vartalovoi, vartaloemulsiot ym.): Nämä olivat ehkä mieluisimmat kalenterin sisällöistä. Arkipäivässä näitä kuluu jatkuvasti - ja paljon! Ja on myös mukavaa päästä testailemaan TBS:n valikoiman eri tuoksuja ja koostumuksia. Itse pidän myös kaiken lisäksi vaihtelusta, joten putelit ovat varsin sopivia - kuluvat nopeasti loppuun ja pääsee vaihtamaan seuraavaan.. ;)

Tosin miinusta on annettava noista kimallusvoiteista, vasta kokeillessa tajusin millaista suorastaan glittermönjää ne on o.O Yleensä olen kaiken kimaltavan suhteen aikamoinen harakka, mutta liika on liikaa.. Lisäksi nuo on yllättävän vaikea saada tuosta purnukasta ulos :/ Tuoksut ovat kylläkin aivan ihania <3 Vartalovoita olisi kiva ollut olla enemmän kalenterissa kuin tuo yksi, ne ovat varsinkin näin talvisin juuri sitä mitä ihoni kaipaa!

Kasvovoiteet, naamio: Näistä kaikki tuotteet olivat itselleni uusia. Ihonhoitotuotteista myös k…

Bette Box Marraskuu 2017

Piiiitkästä aikaa ehdin saada paketin käsiini ennenkuin olin ehtinyt spoilaantua, joten avatessa kaikki tuotteet tulivat itselleni yllätyksenä. Omasta paketista uupui pitkäaikaistilaajalahja, josta tulikin aiemmin päivällä jo viestiä, että se tulee jälkitoimituksena perästä - jäädään siis tätä vielä jännäämään jos en sitten jostain saa bongattua mikä tuote sieltä on tulossa. (Lisäilen tänne loppuun sitten sen pitkäaikaistilaajalahjan kunhan olen sen käsiini saanut.)

Marraskuussa valmistaudutaan juhlakauteen:

Isadora Natural Matt Oil-free Meikkivoide 10 Matt Porcelain (ovh 22€/35ml, boxissa 20ml koko) "Natural Matt Foundation jättää iholle luonnollisen, kuulaan mattapinnan. Öljytön koostumus ehkäisee ihon kiiltämistä. Meikkivoiteen sisältämät vaikuttavat aineet kosteuttavat ihoa ja jättävät sen miellyttävän tuntuiseksi..." Kerrankin boxista löytyi vaalein sävy, jei. Tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta ja tosiaan sävykin saattaa kerrankin natsata. Yllätyin kun huom…

Liquid Lip Lacquer

Sain Avonilta testiin heidän uusista huulituotteistaan mielenkiintoisen parivaljakon.

Mark Lip Lacquer (ovh 12€/7ml) löytyy niin mattaisena kuin kiiltävämpänä versiona - jokaiselle jotakin. 

Itselleni sain mattaisen version "Pinking About You" -sävyssä ja kiiltävämpi versio tuli "RedHead"-sävyssä.

RedHead ei ole huulilla aivan niin voimakas kuin ehkä pelkäsin :D  (Instagramin puolelta löytyy tästä meikkikuvasta.)

Ja Pinking About You taas on aivan täydellinen nudesävy! (Instagramin puolelta löytyy tästä meikkikuvasta.)

Täytyy sanoa, että näistä molemmat yllättivät positiivisesti. Mutta vielä yllättävämpää on se, että ihastuin ikihyväksi mattaversioon! Tämä ei juurikaan tunnu huulilla, ei kuivata ja kestää pitkään ilman korjailuja kauniina! Löysinkö vihdoinkin mattapunan, josta myös rutikuivat huuleni pitävän!? :D

Oletko sinä enemmän mattaisen vai kiiltävän ystävä?

*)pr-näyte

Yves Rocher -joulukalenterin yhteenveto

Tämän kalenterin harkintaan en tosiaan kovin paljoa aikaa kuluttanut; olin saanut sähköpostia etten tilaamaani L'Occitanen joulukalenteria saisikaan (joka onneksi sitten myöhemmin muuttuikin kun olivat saaneet varastoon muutaman kalenterin lisää) mikä harmitti aika vietävästi, eräällä kahvihuoneella taisi sitten joku huudella tämän kalenterin suhteen ja laitoinkin sitten aikalailla samantien sen itselleni tulemaan. :D Hintaa tällä oli 79,90€ eli oli joulukalentereistani ehdottomasti kallein. Katsellaan mitä sisältö olikaan ja mitkä mietteeni kalenterista nyt tässä vaiheessa on kun kaikki luukut on avattu:

Kynsilakka x2 (Anthracite perle & Rose Azalee),  käsivoide (Candied orange&cinnamon),  huulivoide (Orange confite&cannelle),  EdT x2 (Vanilla & Naturelle Osmanthus),  suihkugeeli x2 (Spricy Vanilla Shower Gel & Apple Delight),  huulikiilto (Sexy Pulp Gloss Volume Rose Vif),  kasvojenkuorinta (Apricot fruity scrub),  kasvovoide (Bio Nutrive Honey&Organic M…