Siirry pääsisältöön

Katsaus vuoden 2015 LivBoxeihin

Muutamissa blogeissa on jo näitä ollut, mutta ajattelin nyt kuitenkin vielä itsekin postauksen aiheesta tehdä - jos vaikka teissä lukijoissa on niitäkin, ketkä eivät muiden blogeista näitä vielä ole bongannut ja/tai muuten ovat kiinnostuneita minun näkemyksestäni. :) Olen myös havainnut, että joskus pienen ajan kuluttua boxin saamisesta osaakin sen sisältöä arvostaa hieman enemmän kuin heti sen avattuaan :D

Enemmittä höpinöittä asiaan: (tarkemmin tiedot tuotteista boxissa löytyvät linkkien takaa, avaan tässä lähinnä yhteenveto ettei veny järjettömän pitkäksi :))

 
Tuotteita siis viisi, joista kolme täysikokoisia ja kaksi näytettä. Arvoksi boxille olin laskeskellut n. 54€, joista täysikokoiset ovat arvoltaan 44,70€. Tuotteista yksi (Lumenen naamio) oli aivan loistava, loput ihan ok - toisaalta jo tämän yhden arvo oli enemmän kuin mitä boxi kustansi ja kaikki omaan käyttöön jäivät.
 

Kuusi tuotetta (sekä Ruutu+), joista viisi täysikokoista ja vain yksi reilu näytekoko. Boxin arvoksi olen laskenut peräti 83,14€ (mukana myös Ruutu+ 3kk-testijakson arvo) eli varsin muhkea boxi oli kyseessä. Ruutu+ taisi jäädä käyttämättä ja Paese lähti kiertoon, muutoin tuotteet jäivät omaan käyttöön; parhaaksi tuotteeksi nostaisin tästä kaksi eli Lumenen meikkivoiteen sekä Nivean miselliveden. Omalla kohdalla siis suorastaan loistava sisältöinen boxi = tämän kaltaisia haluaisin vastaisuudessakin. (eikä tämänkään kohdalla tainnut vielä kovin paljoa sitä boxikateutta aiheuttavaa variaatiota olla!?) (Tämän kuten myös maaliskuun boxin olin muuten näköjään noilla pisteillä lunastanut :))


Tämä boxi ei oikein meinannutkaan minulle saapua, liekkö posti hävittänyt vai mitä :( Onneksi kuitenkin yhteydenotto asiakaspalveluun (LivBoxin siis..) auttoi ja sain lopulta boxin itselleni. Tämä boxi sisälsi yhdeksän tuotetta (laskin myös nuo tuoksunäytteet tähän mukaan), joista neljä oli normaalikokoisia. Boxin arvoksi olen laskenut 61,75€, josta yli puolet tekee täysikokoiset tuotteet. (Tuo Isadoran mascaran minikoko muuten taisi tähän olla laitettuna extrana kun en boxia millään itselleni meinannut saada!? Mielettömän mukava ylläri ison pettymyksen pehmittämiseksi :)) Tuotteissa oli useitakin hyviä, kiertoon taisi lähteä vain Provocalips sekä toki tuo miehen tuoksunäyte. Ihan ehdottoman parhaiksi nostaisin Lumenen voiteen, Nailfix-kynsinauhaöljyn (mielettömän herkku tuoksu muuten!), Bangerhead-kuivashampoon sekä Isadoran minimascaran = ihan loistava boxi siis kokonaisuudessaan!


Kuva napattu tosiaan kännykän kameralla, joka ei ainakaan silloisessa puhelimessa kovin kummoinen ollut - kuten kuvasta näkyy.. Tuotteita boxissa oli kahdeksan, joista neljä oli täysikokoisia. Arvoksi olen laskeskellut 45,14€, jostain reilut 30€ tekee täysikokoiset tuotteet. Tämä boxi ei ehkä mikään superhyvä ollut itselleni, mutta ihan ok. Parhaiksi nostaisin Lumenen silmänympärysvoiteen sekä Essien minikynsilakan.


Toukokuun boxissa oli mukana seitsemän tuotetta, joista neljä oli täysikokoisia. Arvoa boxille olen laskenut 38€. Ei mikään superboxi tämäkään itselleni, tuotteista kolmen muistelisin lähteneen kiertoon. Parhaaksi nostaisin ehkä tuon La Rocha Posayn lähdevesisuihkeen.


Tuotteita boxissa oli kahdeksan, joista kuusi täysikokoista. Arvoa boxilla oli n. 53€. Ihan ok sisältöinen, ehkä paria edellistä parempi. Parhaaksi näistä nousee Bernard Cassierin kasvovoide, Compeed-rakkolaastarit (näitä tarvitsee aina kesällä!) sekä L'Occitanen Verbena -suihkugeeli (eli yllättäen parhaiksi nostan kaksi reilussa kokeilukoossa tullutta tuotetta :)). Kiertoon tuotteista laitoin neljä.


Tuotteita kahdeksan, joista vain kolme oli täysikokoisia. Boxille arvoa olen laskenut 35,21€ verran, jostain n.20€ oli täysikokoisten tuotteiden arvo. Ilman Clarinsin Lip Perfectoria olisin todennäköisesti ollut melkoisen pettynyt boxiin. (Tuotteista Neutrogenaan mieheni muuten ihastui kovasti ja käyttikin tuon kokonaan melkeinpä yksinään loppuun.)


Tuotteita seitsemän, joista kolme täysikokoista. Arvoa boxilla n. 49€. Tämä oli jo omalla kohdallani parannusta edelliseen boxiin; Lumenen voide oli aivan ihana!! Myös tuo hiusten BB-voide on ollut ahkerassa käytössä (eikä vaikuta loppuvan millään :D) vaikka nimeä hieman kummastelinkin :D Tuotteista kaksi lähti kiertoon.


The Bloggaajaboxi :) Tuotteita oli kuusi, joista kolme täysikokoista. Arvoa boxilla n.70€. Pari harmitusta boxin suhteen oli ensinnäkin taas se variaatio boxien välillä mikä on aina mälsää (ja mistä olen palautetta jo useamman kerran antanut, tämä kun väkisinkin aiheuttaa sitä tyytymättömyyttä kun koetaan, että kaveri on saanut paremman boxin kuin sinä) ja myös se ettei tuotteissa aina osu värit yksiin (Lumenen kulmavahaa olisin niin mielelläni halunnut kokeilla, mutta oli armotta liian vaalea enkä siis viitsinyt edes korkata kokeiluun, tämänhän minä arvoinkin syksyllä yhdelle onnekkaalle), lisäksi iso harmitus Karkkipäivän Sannin puolesta; Carmexin voide on useammankin kerran boxista löytynyt, mitä Sanni ei tietenkään voinut tietää, koska ei tilaa eikä seuraa boxia - tämä olisi tiimin ihan ehdottomasti pitänyt kertoa tuotetta valikoidessa! Kokonaisuutena kuitenkin melkolailla loistava boxi = bloggaajia kannattaa vastaisuudessakin ottaa boxia keräämään mukaan ;)


Tuotteita kahdeksan, joista neljä täysikokoista. Arvo n. 52€. Sisällöltään ihan ok, mutta ei mitään riemunkiljahduksia täällä aiheuttanut.. Kaikki tuotteet kuitenkin ainakin vielä omassa hallussa ovat, joten siinä mielessä onnistunut. Parasta antia tässä oli L'Occitanen suihkuöljy sekä pitkäaikaistilaajalahjana saatu bellapierren hohtopuuteri.


 Paljon hälyä aiheuttanut boxi :D Hälyn aiheuttajanahan oli liuku-/hierontavoide, jota en edelleenkään käsitä. Miksi seksin ja seksuaalisuuden pitää niin tabu edelleenkin olla!? Tosin, tuotteena on kyllä sellainen jolla en taida itse mitään tehdä - haluaisikohan tuon korkkaamattoman tuotteen joku itselleen (arvontaan? ;D). Tuotteita boxissa oli kahdeksan, joista viisi täysikokoista. Arvo n. 45€. Tuotteista kaksi on lähtenyt jo kiertoon ja tuon kolmannenkin arvelen jossain vaiheessa kotia vaihtavan. Parhaaksi nousee ehkä tuo Lumenen BB-voide, joka oli itselleni positiivinen yllätys (vaikuttaisi myös BeautyBlenderin avulla levittyvän iholla sen verran hyvin, että sävykin sopii tällaiselle kalpeanaamalle :))


Tämän suhteen myönnän omien odotusteni olleen varsin korkealla eikä boxi niitä pystynyt täyttämään. Tuotteita peräti 11kpl, joista viisi täysikokoista. Suurin pettymys oli tuo Avenen 55+ päivävoidenäyte (onneksi LivBoxin tiimi ilahdutti jälkikäteen vaihtoehtotuotteena olleella Avenen misellivedellä <3), enkä edelleenkään myöskään hilseshampoota tarvitse. Natusan ei myöskään herättänyt täällä innostusta. Parasta boxissa oli Laveran huulikiilto sekä pitkäaikaistilaajalahjana ollut pussukka sisältönään Philosophyn näytteitä.


Summa summarum.
Kaikkinensa jälkikäteen katsottuna boxit ovat ihan ok, muutama hienoinen pettymys, mutta näinhän se aina menee ettei kaikki pysty kaikkiin tyytyväisiä olemaan. Kaikista suurin pettymys nousee aina siitä kun huomaa, että on itse vetänyt lyhyemmän korren eli saanut omalle kohdalle huonomman tuotteen kuin joku toinen. Voisinkin tähän listata vuotta 2016 varten muutaman vinkin LivBoxin tiimille, jolla saisi minut tilaajana jatkossakin pysymään:

- Variaatio boxeissa minimiin, tätä olen jankuttanut palautteessa jo vaikka kuinka monta kertaa. Eli please, variaatiota vain ihotyypin ja -värin mukaan ei ole reilua, että boxeissa on totaalisen eri tuotteita yhdellä versus toisella. Tämä on ainakin itselläni se kaikista suurin tyytymättömyyden aihe!
- Vaihtelua boxien sisällöissä kuukausittain. Eli tällä tarkoitan sitä, että kiitos ei hammastahnaa, hilseshampoota tms. erikoistuotteita boxeihin vähän väliä!
- Huomioidaan tilaajaa tarkemmin; jos mahdollista niin mielellään katsotaan tarkemmin millainen tilaaja on kyseessä. Värit eivät aina voi osua yksiin, mutta vähintäänkin se ettei laiteta tulemaan täysin väärän ikäryhmän tuotetta! Itse olen kyllä järjettömän pettynyt (ja suorastaan mieleni pahoittanut) tuosta joulukuun boxissa olleesta yli 55-vuotiaalle tarkoitetusta päivävoidenäytteestä - kolmekymppisenä en koe olevani lähelläkään kohderyhmää.

Ja loppuun vielä suuren suuri kiitos LivBoxin tiimille;
omalla kohdallani asiakaspalvelu on tähän mennessä aina toiminut supernopeasti ja ennenkaikkea mielettömän ystävällisesti ja hyvin! Tällä hetkellä boxipettymysten jälkeen tämä onkin kantavana voimana jonka vuoksi en millään tahtoisi tilaustani tämän tilausjakson jälkeen katkaista.


Millaisia "neuvoja" sinä LivBox-tiimille antaisit boxin sisällön suhteen? Mitä parannuksia/lisäyksiä pitäisi tehdä, että pysyt tilaajana tai alkaisit boxia tilata?

Kommentit

 1. Livbox on kyllä loistava tapa päästä testaamaan erilaista kosmetiikkaa pilkkahinnalla. Oman boxini lopetin, vaikka ei mitään järjellistä syytä ollutkaan. Huomasin vain, että boxin sisältö alkoi mennä jatkuvasti eteenpäin ja käytän vuositasolla tuon rahan mieluiten vaikkapa noin kolmeen uuteen tuoksuun.

  Pirtsakkaa päivää Mira <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse myös mietin tässä kevään aikana jatkoja; antaako boxi enää tällaiselle kosmetiikan suurkäyttäjälle mitään uutta.. Uskoisin kylläkin sen edelleenkin sellaiselle "peruskäyttäjälle" olevan oikein mainio kuukausittainen yllätyspaketti :)

   Poista
 2. Joo, kyllä ihan normi kuluttajille boxit tuo varmasti iloa, mutta meille ketkä haluaa muutakin kuin Lumenea, Herbinaa ja Rimmeliä tahtoo varmasti jotain erikoisempaa välillä. The Body Shop olisi kiva ylläri, kun on tainnut vaan kerran boxissa olla ja sekin vuoden 2014 bloggaajaboxissa. Tosin, eipä sille mitään voi jos "erikoisemmat" yritykset eivät lähde mukaan boxeihin, mikä on sinällään harmi.

  Meillä ei taida kovin suurta ikäeroa olla, mikä on sinänsä hassua, että mie olen saanut ne paremmat vaihtoehtoiset tuotteet (Herbina jne..) :'D

  Mie tilailen Lookfantasticin boxia silloin tällöin, se teeboksi saa kyllä tulla ainakin hetken koko ajan, kun maut on erikoisia ja jänniä. Sitten nuuhkin ilmaa, että minkä nappaisin seuraavaksi testiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liekkö juuri tuossa 30 se raja minkä jälkeen ei enää kuulu Herbinan kohderyhmään!? :D Itse tykkään kyllä Lumenen tuotteista boxissa - niiden kohdalla harvemmin kun pettymyksiä tulee, mutta kyllähän se vaihtelevuus tuotemerkeissäkin olisi toki mukavaa..

   Mulla LF-tilaus kestää tuonne jonnekin kesän korville (pitääkin muistaa tarkastaa mihin saakka..), pitää sitten senkin kohdalla pohtia jatkanko vai lopetanko..

   Poista
 3. Markettituotteiden suuri määrä oli mulle yksi syy lopettaa tilaus. Liian usein tuntui, että mainostettu uutuus oli jo itseltä löytynyt jo ajat sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen myös hieman pettynyt siihen, että esim. paljon hehkutettu Philosophyn tuote onkin näyte o.O

   Poista
  2. Ehdottomasti samaa mieltä tässä! Jos boksia mainostetaan esim. Philosophylla tai Loccitanella, niin mukana pitää olla myyntikokoinen tuote. Philosophylla on näkynyt sellaisia 15 ml purkkeja myynnissä, ne ovat pienempiä kuin normaalikoot mutta silti ilahduttaisi. Näytekoko ei minusta ole riittävä. Myös Loccitanelta tullut suihkuöljy oli niin pieni ettei heillä edes matkakokona ole niin pieniä myynnissä. Eli tuotteet saa olla pieniä ja matkakokoja, mutta boksia ei saisi mainostaa sen sisältämällä näytekoolla. Matkakoko on eri asia. Kiitos mielenkiintoisesta postauksesta :) mietin juuri jatkaisinko tilausta vai en, ja oli kiva nähdä tuotteet koottuna. Itse huomasin antaneeni vähän turhankin monta tuotetta eteenpäin toiston vuoksi :( kasvovoiteita ja meikkivoiteita meni kiertoon kun niitä tuntui tulevan liian usein.

   Poista
  3. Olen samoilla linjoilla sun kanssa - matkakoot on ihan kivakin keino kokeilla uutta tuoteitta, mutta jotkut 5ml näyte koot ei kyllä täällä pisteitä nostata..

   Hyvä, että olet kokenut postauksen hyödylliseksi :)

   Poista
  4. Vastasin tästä aiheesta muuten Livboxin palautekyselyssä, ja minulle tuli sähköpostiin vastaus palautteeseen, että Livboxin kerrotaan kyllä sisältävän sekä matkakokoja että täysiä. Mitenkähän tämä nyt menee kun minusta nuo boksissa tulleet ovat nimenomaan olleet näytteitä- ei matkakokoja. Mitenkähän tuon rajanvedon saisi selvennettyä :/

   Poista
  5. Juu, ei 5ml NÄYTE ole kyllä matkakoko :D Onkohan mennyt puurot ja vellit livboxaajilla sekaisin :D

   Poista
  6. Hei taas :)

   Livboxilta vastattiin nyt että aikovat jatkossa selkeyttää tuota. Kyllähän nuo boksit muuten on kivoja, mutta tuo ennakkomainonta ei ihan vastaa sitä mitä boksit ovat todellisuudessa sisältäneet.

   Jos tuo menee jatkossa selkeämmin niin tosi kiva juttu.

   Poista
 4. LivBox on kyllä alkanut toistaa itseään ja sen huomaa selkeimmin tästä postauksesta, koska koko vuoden boksit ovat nähtävillä kerralla. Mä toivoisin jotain ihmeparannusta tuotteisiin, koska pitkään aikaan ei ole tullut mitään wow-fiiliksen aiheuttavaa tuotetta. Tuotteita ei oikeasti tarvisi olla määrällisesti montaa ( jopa 2-3 riittäisi), jos ne olisivat laadukkaampia/täysikokoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olisin sitä mieltä, että laatu korvaa määrän :)

   Poista
 5. Vaikka en itse tilaa boxia, tää oli aivan loistava postaus. Oli kiva katsella yhdessä koko vuosi ja katsoa, että mitä niissä nyt sitten oli. Nyt kun katseleen tota vuotta niin alamäki lähti huhtikuusta. Vuotta huononsi myös omasta näkökulmasta huonompi bloggaajaboxi kuin edellisenä vuonna. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että kaikille samat tuotteet, taso sellaiseksi kuin alkuvuonna niin mäkin voisin jopa alkaa harkita tilausta. :D Niin kauan kuin lähetetään eri tuotteita tilaajille, passaan tämän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ko.asiasta laittanut palautetta lukemattomia kertoja, mutta mitään ei asialle ole ainakaan vielä tähän mennessä tapahtunut :(

   Poista
 6. Miten sait tuon joulukuun pikkuvoidenäytteen hyvityksenä miselliveden? Kommentoitko Facebookiin, otitko asiakaspalveluun yhteyttä vai kirjoititko vain blogiin? Kuulostaa nimittäin livboxin asiakaspalvelijoilta epäreilulta toiminnalta hyvittää vain osalle epämieluisa tuote. Minäkin sain vain pikkurasvanäytteen enkä hyvityksenä sitä vaihtoehtotuotetta ja ihan saman hinnanhan olen maksanut kuin sinäkin. Tarkoitus ei ole missään nimessä mollata sinua, vaan pohtia livboxilaisten toimintaa. Tuolla asiakaspalvelijoiden toiminnalla osa saa vähemmän maksamallaan hinnalla kuin osa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin sähköpostilla itkuvirttä :D Eli otin sinne itse yhteyttä ja kysyin olisiko millään sattunut jäämään ylimääräiseksi noita vaihtoehtotuotteita ja koska oli niin laittoivat jälkijunassa postissa tulemaan :) Näiltä kaikiltahan toki vältyttäisiin jos boxeissa olisi yhtäläiset sisällöt ;P

   Poista
 7. Mä just eilen katoin näitä livbox juttuja ja mietin, että alkaisinko tilaamaan kun niistä niin paljon puhutaan. Ja näyttää siltä että sieltä myös tulee todella hyviä tuotteita ja yllättävän paljonkin kun miettii että yksi boxi maksaa sen n.16€. Hyvä postaus

  Mulla on blogissa meneillään arvonta käy ihmeessä osallistumassa :)
  http://saninlifeblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että koit postauksen hyödylliseksi :) Nimenomaan sillä ajatuksella tämän tein, että itsekin saisin paremmin kokonaiskuvan miltä LivBox viime vuonna näyttikään. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luetuimmat

Hiljaisuus...

Jotkut teistä ovatkin ehkä bonganneet yllä olevan kuvan Instagram-tililtäni...
Blogin puolella on ajastuksella muutamia julkaisuja tullut, mutta muutoin onkin ollut hiljaista ja syy löytyy kuvasta. Kärsin parin viikon ajan vatsakivuista, joiden vuoksi ravasin useamman lääkärin pakeilla ja alkuviikosta päivystyksessäkin. Kaikenmoisia epäilyjä esitettiin, mutta varsinainen syy tuntui jäävän epäselväksi varsinkin kun kuvittelin oireiden jo hieman yhtenä päivänä helpottaneen - pohtien kyllä mielessäni sanontaa "tyyntä ennen myrskyä"  ja näinhän siinä kävikin..
Verikokeita minulta viime viikolla seurailtiin päivittäin oireiden sekä mm.kohonneen tulehdusarvon tiimoilta. Torstaina aamulla vointi oli lähes kivuton ja pidin sormiani ristissä josko se verikokeissakin näkyisi mutta ei.. Kuitenkin koska arvot eivät päätä huimaavat olleet niin lääkäri oli sitä mieltä, että katsotaan miten oireilun käy eikä arvoja enää seurattaisi.. Vatsakipu kun oli hieman helpottanut ja tuntui soittohe…

Bloggaajaboxi

Vihdoinkin voin sen teillekin paljastaa; pääsen mukaan ensi kuussa ilmestyvään Bette Box bloggaajaboxiin omalla tuotteellani. Teaserini tuotteesta kuuluu: "Tuote, jota on monissa blogeissa hehkutettu ja josta tuli omassa kategoriassaan myös ehdottomasti oma suosikkini." 
Ehdottoman mielenkiintoinen tuote, jonka toivottavasti myös te mielellänne testiin otatte. :)

Pari tuttua bloggaajaa onkin juuri äskettäin paljastanut olevansa blogissa mukana, jännityksellä odotellaan ketä muita mukana on sekä ennen kaikkea boxia ja teidän fiiliksiänne valitsemastani tuotteesta.
Saan myös tarjota teille alennuskoodin boxia varten; koodilla BLINGER saat lokakuun bloggaajaboxin hintaan 15,90€ (norm. 18,90€) - etu koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen kokonaishintaa, mukaanlukien lahjatilaukset. Koodi on voimassa 26.9.2017 saakka.

Onko kellään veikkauksia mikä valitsemani tuote voisi olla? Ja lähteekö boxi viimeistään nyt tilaukseen kun tiedät, että minun tu…

BodyBoom

BodyBoom-kuorinnat ovat useammassakin blogissa näkyneet ja monet meistä pääsivät tuotetta kokeilemaan myös heinäkuun Bette Boxin myötä, itselleni sain pari lisätuotetta myös elokuisesta miitistä ja näihin kolmeen pussukkaan tutustuttuani ajattelin myös teille hieman fiiliksiäni tuotteista kirjoitella..

Ensinnäkin mikäli tuote on jollekulle täysin uppo-outo; kyseessä on siis kahvikuorinta, joka onkin tällä hetkellä todella IN kun huomioi kuinka monelta merkiltä näitä on markkinoille tullut. Miksi kahvi on sitten niin IN? Monethan meistä rakastavat nauttia sitä sisäisesti, mutta myös ulkoisesti tällä on omat hyötynsä. Kahvikuorinta auttaa selluliittia ja venymäarpia vastaan, kosteuttaa ja pehmentää ihoa, tasoittaa epätasaista ihonsävyä sekä ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä. Vaikket sisäisesti kahvia rakastaisikaan nauttia niin ei tuotetta kannata silti tyrmätä. :)

BodyBoom-kuorintoja löytyy useassa eri tuoksussa (original, banaani, greippi, kookos, mango, mansikka, minttu) ja hi…

MorpheMe September

Sain tämän kuukauden pussukkani jo jokunen tovi sitten, mutta sairastelusta johtuen tämänkin postauksen tekeminen on venynyt. Noh, syyskuun puolelle vielä ehdin :D 
Jos MorpheMe ei ole sinulle tuttu niin kurkkaa ensimmäinen postaukseni, josta löytyy tarkemmin tästä pussukasta tietoa.
Tässä kuussa pussukan sisältö onkin hieman erilainen..

MorpheMe:llahan pystyt hieman ennakkoon kurkkaamaan pussukan sisällön (jos muistat ajoissa..) ja jos sisältö ei miellytä niin voit joko pitää maksuttoman välikuukauden (tämä tosin taitaa keräämäsi pisteet tipauttaa nollaan?), vaihtaa kuukauden tuotteet pisteiksi tai vaihtaa siveltimet johonkin vaihtoehtoisista tuotteista.
Olin jo aikaisemmin vilkaissut mitä tuotteita tuolla vaihtoehtoisissa on ja päättänyt, että jonakin kuukautena siveltimet vaihdan muuhun tuotteeseen.. Syyskuunkaan siveltimet eivät huonolta vaikuttaneet, mutta päätin nyt tehdä sen vaihdon kuitenkin:

Sainkin siis Morphen siveltimien sijasta itselleni ensimmäisen Tarten tuotteeni; Spe…

Georganics

Koska en #mökkimiitillä ehtinyt tutustua tarkemmin mielenkiintoisiin Georganics-tuotteisiin niin kysäisin maahantuojalta olisi näitä kenties ollut mahdollista saada kokeiluun - mikä onneksi onnistui ja saamani paketti sisälsi mielenkiintoisen setin tuotteita tutustuttavaksi:

Aktiivihiili hampaidenvalkaisujauhe (ovh 19,60€/60ml) Aktiivihiili hammastahna (ovh 16,30€/60ml) Aktiivihiili oil pulling (ovh 16,30€/100ml) Mandariini oil pulling (ovh 16,30€/100ml)

Ennenkuin menemme tarkemmin tuotteisiin niin muutama sana itse sarjasta; kyseessä on vuonna 2015 Englannissa perustettu luonnonmukaisiin suuhygienituotteisiin erikoistunut sarja. Valikoimiin kuuluu hammastahnoja, aktiivihiilijauhetta sekä kookosöljyisiä oil pulling -tuotteita.

Fluoriton hammastahna valkaisee, puhdistaa ja auttaa hammaskiilteen uudelleen mineralisoitumista. Tuoksuu hyvin raikkaalle ja mielestäni hampaiden pesun jälkeen tunne on myös suussa raikas. Valkaisevan vaikutuksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää aktiivisemmin ku…

NovAge Ecollagen

Silmänympärysvoidettahan pitäisi käyttää siitä lähtien kun silmämeikin ottaa käyttöönsä, mutta täytyy myöntää, että itse taisin silmänympärysvoiteen ottaa aktiiviseen käyttöön vasta 20-ikävuoden jälkeen. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, mutta suosittelen kyllä ehdottomasti jo aikaisemmin kosteuttavan silmänympärysvoiteen käyttöä mikäli silmämeikkiä käyttää :)
Alkupuheesta itse aiheeseen eli tarkoituksenani on kertoa muutama sana tällä hetkellä käytössä olevasta silmänympärysvoiteesta:

Oriflame NovAge Ecollagen Wrinkle Smoothing -silmänympärysvoide (ovh 26€/15ml) on silmänympärysjuonteita ja -ryppyjä ehkäisevä ja silottava silmänympärysvoide, joka lupaa lisäksi kirkastaa silmänympärysihoa sekä häivyttää tummuutta ja silmäpusseja silmänympärysiholta.

Itselleni ei pelkkä kosteutus myöskään silmänympärysiholle riitä vaan kaipaan myös sinne anti-age -tehoja. Tummuutta silmänympäryksiltäni myös löytyy, mutta lähinnä hyvin ohuesta ja läpikuultavasta ihosta johtuen eli tätä ei mikään silm…

Essence-joulukalenterin yhteenveto

Yankee Candle -joulukalenteri on esitelty ja nyt olisi vuorossa Essence. Itse joulukalenteria en saanut enää kuvauskuntoon saatettua, joten se ei nyt näissä kuvissa tule esiintymään, mutta kalenterista paljastuneet tuotteethan ne nyt pääosassa ovatkin :)
Osa luukuista oli pettymyksiä (mikä toki oli odotettavissakin..) ja osassa tuli todella kivoja ja mielenkiintoisia tuotteita. Oman kalenterini tilasin Kosmetik4Less-verkkokaupasta 24,90€ hinnalla (päälle toki vielä postikulut, mutta tilasin samalla myös pari muuta tuotetta) - katsotaan lopuksi minkälaisen arvon sain kalenterille laskettua.

Aiempina vuosina käsittääkseni kalenteri on sisältänyt lähinnä kynsilakkoja, tänä vuonna mukana oli paljon muutakin ja kynsilakkoja tuli yhteensä neljä.

Kalenteri sisälsi:

Chocolate Chip

Huomasittekin ehkä, että heinäkuussa Sephorasta mukaani tarttui jotain Too Faced:ltä - itseasiassa tämä on ihka ensimmäinen tuote, jonka merkiltä omistan..

White Chocolate Chip on minikokoinen 11 luomivärin paletti, joka tuoksuu Too Facedille tuttuun tapaan suklaiselle - eikä mitenkään inhottavan äitelällä tavalla, mutta kevyesti ja tuoksu todella on herkullinen, saattaa jopa alkaa tehdä suklaata mieli :D

Paletti on myös Limited Edition eli myynnissä vain rajoitetun aikaa - kannattaa napata siis mukaansa nyt eikä heti jos alkoi kiinnostaa. Itse taisin tästä jotain 20€ luokkaa maksella..

Paletti ei ole missään nimessä väriloistoa vaan erinomainen arkimeikkiin ja hieman tottumattomankin käsiin.

Paletti koostuukin siis lähinnä vaaleista hentoisista sävyistä ja tummuutta mukaan tuo ainoastaan glitterinen musta luomiväri.

Luomivärit ovat mielestäni laadultaan priimaa eli vaikka sävyt ovatkin vaaleita ja hentoisia niin näitä ei tarvitse pakata luomille hirmuista määrää saadakseen luomivärin…

Puhdista&kosteuta

Kesällä ihon tehohoito saattaa hieman unohtua, mutta talvea kohti mennessä on jälleen aika palata ruotuun. Kasvonaamio on ihana pieni hemmotteluhetki keskellä arkea eikä siihen edes loputtamasti kulu aikaa, varsinkaan tämän kaksikon kanssa:

Deep Cleansing Mask (34,10€/100ml) & Refreshing Moisture Mask (46,51€/100ml)

Tehokosteuttavan naamion tehoaineina on mm. Havaijilaista acaiuutetta, omega-3- ja -6-rasvahappoja ja vaaleanpunaisia Himalajan kivimineraaleja.

Hellävaraisen syväpuhdistava naamio sisältää Amazonin valkosavea ja kaoliinisavea.

Molemmat tuotteet ovat voidemaisia eikä myöskään syväpuhdistava naamio kuivahda iholle vaan on helposti poistettavissa. Myöskään minkäänlaista punoitusta en käytön jälkeen iholla havainnut.

Naamioiden tuoksu on lisäksi todella ylellinen, tulee aivan kauneushoitoloiden kasvonaamiot mieleen mikä ainakin omalla kohdalla nostattaa kasvohoidon kotonakin tehtynä suorastaan ylelliseksi.


Ja mikä parasta kaikille kiireisille; naamioiden vaikutusaika on v…

The one and only Orgasm

Kuten ehkä muistatte niin pääsin heinäkuussa vihdoinkin käymään Sephorassa ja sieltä kotiutin poskipunan, jota olen jo jokusen tovin sillä silmällä katsellut..

Kyseessähän on suorastaan kulttimaineessa olevan Nars Orgasm-poskipuna, jonka nappasin itselleni minikoossa mukaan yhdessä Laguna-aurinkopuuterin kera.

Hintaa tälle kaksikolle jäi ihan kohtuullisesti, mutta ehkei kaksikko ihan turhake hankinta kuitenkaan ole - aurinkopuuterinkaan osalta..

Poskipuna on aivan niin ihana kuin kuvittelinkin <3 ja testasin myymälässä jo ennen ostopäätöstä aurinkopuuteria; koska se ei aivan järkyttävän tummalta vaikuttanut niin uskaltauduin tämän kaksikon itselleni kotiuttamaan. Kevyellä kädellä Lagunalla olen varjostuksia uskaltautunut tekemään eikä kukaan ole ainakaan huomauttanut, että minulla olisi järkyttävät viirut kasvoillani :D

Koska minulta löytyy pari poskipunaa, joista kumpaakin muistelen jossain hieman Orgasm:iin rinnastetun niin ajattelin nostaa ne postaukseen mukaan, saatte nähdä mi…