Siirry pääsisältöön

Katsaus vuoden 2015 LivBoxeihin

Muutamissa blogeissa on jo näitä ollut, mutta ajattelin nyt kuitenkin vielä itsekin postauksen aiheesta tehdä - jos vaikka teissä lukijoissa on niitäkin, ketkä eivät muiden blogeista näitä vielä ole bongannut ja/tai muuten ovat kiinnostuneita minun näkemyksestäni. :) Olen myös havainnut, että joskus pienen ajan kuluttua boxin saamisesta osaakin sen sisältöä arvostaa hieman enemmän kuin heti sen avattuaan :D

Enemmittä höpinöittä asiaan: (tarkemmin tiedot tuotteista boxissa löytyvät linkkien takaa, avaan tässä lähinnä yhteenveto ettei veny järjettömän pitkäksi :))

 
Tuotteita siis viisi, joista kolme täysikokoisia ja kaksi näytettä. Arvoksi boxille olin laskeskellut n. 54€, joista täysikokoiset ovat arvoltaan 44,70€. Tuotteista yksi (Lumenen naamio) oli aivan loistava, loput ihan ok - toisaalta jo tämän yhden arvo oli enemmän kuin mitä boxi kustansi ja kaikki omaan käyttöön jäivät.
 

Kuusi tuotetta (sekä Ruutu+), joista viisi täysikokoista ja vain yksi reilu näytekoko. Boxin arvoksi olen laskenut peräti 83,14€ (mukana myös Ruutu+ 3kk-testijakson arvo) eli varsin muhkea boxi oli kyseessä. Ruutu+ taisi jäädä käyttämättä ja Paese lähti kiertoon, muutoin tuotteet jäivät omaan käyttöön; parhaaksi tuotteeksi nostaisin tästä kaksi eli Lumenen meikkivoiteen sekä Nivean miselliveden. Omalla kohdalla siis suorastaan loistava sisältöinen boxi = tämän kaltaisia haluaisin vastaisuudessakin. (eikä tämänkään kohdalla tainnut vielä kovin paljoa sitä boxikateutta aiheuttavaa variaatiota olla!?) (Tämän kuten myös maaliskuun boxin olin muuten näköjään noilla pisteillä lunastanut :))


Tämä boxi ei oikein meinannutkaan minulle saapua, liekkö posti hävittänyt vai mitä :( Onneksi kuitenkin yhteydenotto asiakaspalveluun (LivBoxin siis..) auttoi ja sain lopulta boxin itselleni. Tämä boxi sisälsi yhdeksän tuotetta (laskin myös nuo tuoksunäytteet tähän mukaan), joista neljä oli normaalikokoisia. Boxin arvoksi olen laskenut 61,75€, josta yli puolet tekee täysikokoiset tuotteet. (Tuo Isadoran mascaran minikoko muuten taisi tähän olla laitettuna extrana kun en boxia millään itselleni meinannut saada!? Mielettömän mukava ylläri ison pettymyksen pehmittämiseksi :)) Tuotteissa oli useitakin hyviä, kiertoon taisi lähteä vain Provocalips sekä toki tuo miehen tuoksunäyte. Ihan ehdottoman parhaiksi nostaisin Lumenen voiteen, Nailfix-kynsinauhaöljyn (mielettömän herkku tuoksu muuten!), Bangerhead-kuivashampoon sekä Isadoran minimascaran = ihan loistava boxi siis kokonaisuudessaan!


Kuva napattu tosiaan kännykän kameralla, joka ei ainakaan silloisessa puhelimessa kovin kummoinen ollut - kuten kuvasta näkyy.. Tuotteita boxissa oli kahdeksan, joista neljä oli täysikokoisia. Arvoksi olen laskeskellut 45,14€, jostain reilut 30€ tekee täysikokoiset tuotteet. Tämä boxi ei ehkä mikään superhyvä ollut itselleni, mutta ihan ok. Parhaiksi nostaisin Lumenen silmänympärysvoiteen sekä Essien minikynsilakan.


Toukokuun boxissa oli mukana seitsemän tuotetta, joista neljä oli täysikokoisia. Arvoa boxille olen laskenut 38€. Ei mikään superboxi tämäkään itselleni, tuotteista kolmen muistelisin lähteneen kiertoon. Parhaaksi nostaisin ehkä tuon La Rocha Posayn lähdevesisuihkeen.


Tuotteita boxissa oli kahdeksan, joista kuusi täysikokoista. Arvoa boxilla oli n. 53€. Ihan ok sisältöinen, ehkä paria edellistä parempi. Parhaaksi näistä nousee Bernard Cassierin kasvovoide, Compeed-rakkolaastarit (näitä tarvitsee aina kesällä!) sekä L'Occitanen Verbena -suihkugeeli (eli yllättäen parhaiksi nostan kaksi reilussa kokeilukoossa tullutta tuotetta :)). Kiertoon tuotteista laitoin neljä.


Tuotteita kahdeksan, joista vain kolme oli täysikokoisia. Boxille arvoa olen laskenut 35,21€ verran, jostain n.20€ oli täysikokoisten tuotteiden arvo. Ilman Clarinsin Lip Perfectoria olisin todennäköisesti ollut melkoisen pettynyt boxiin. (Tuotteista Neutrogenaan mieheni muuten ihastui kovasti ja käyttikin tuon kokonaan melkeinpä yksinään loppuun.)


Tuotteita seitsemän, joista kolme täysikokoista. Arvoa boxilla n. 49€. Tämä oli jo omalla kohdallani parannusta edelliseen boxiin; Lumenen voide oli aivan ihana!! Myös tuo hiusten BB-voide on ollut ahkerassa käytössä (eikä vaikuta loppuvan millään :D) vaikka nimeä hieman kummastelinkin :D Tuotteista kaksi lähti kiertoon.


The Bloggaajaboxi :) Tuotteita oli kuusi, joista kolme täysikokoista. Arvoa boxilla n.70€. Pari harmitusta boxin suhteen oli ensinnäkin taas se variaatio boxien välillä mikä on aina mälsää (ja mistä olen palautetta jo useamman kerran antanut, tämä kun väkisinkin aiheuttaa sitä tyytymättömyyttä kun koetaan, että kaveri on saanut paremman boxin kuin sinä) ja myös se ettei tuotteissa aina osu värit yksiin (Lumenen kulmavahaa olisin niin mielelläni halunnut kokeilla, mutta oli armotta liian vaalea enkä siis viitsinyt edes korkata kokeiluun, tämänhän minä arvoinkin syksyllä yhdelle onnekkaalle), lisäksi iso harmitus Karkkipäivän Sannin puolesta; Carmexin voide on useammankin kerran boxista löytynyt, mitä Sanni ei tietenkään voinut tietää, koska ei tilaa eikä seuraa boxia - tämä olisi tiimin ihan ehdottomasti pitänyt kertoa tuotetta valikoidessa! Kokonaisuutena kuitenkin melkolailla loistava boxi = bloggaajia kannattaa vastaisuudessakin ottaa boxia keräämään mukaan ;)


Tuotteita kahdeksan, joista neljä täysikokoista. Arvo n. 52€. Sisällöltään ihan ok, mutta ei mitään riemunkiljahduksia täällä aiheuttanut.. Kaikki tuotteet kuitenkin ainakin vielä omassa hallussa ovat, joten siinä mielessä onnistunut. Parasta antia tässä oli L'Occitanen suihkuöljy sekä pitkäaikaistilaajalahjana saatu bellapierren hohtopuuteri.


 Paljon hälyä aiheuttanut boxi :D Hälyn aiheuttajanahan oli liuku-/hierontavoide, jota en edelleenkään käsitä. Miksi seksin ja seksuaalisuuden pitää niin tabu edelleenkin olla!? Tosin, tuotteena on kyllä sellainen jolla en taida itse mitään tehdä - haluaisikohan tuon korkkaamattoman tuotteen joku itselleen (arvontaan? ;D). Tuotteita boxissa oli kahdeksan, joista viisi täysikokoista. Arvo n. 45€. Tuotteista kaksi on lähtenyt jo kiertoon ja tuon kolmannenkin arvelen jossain vaiheessa kotia vaihtavan. Parhaaksi nousee ehkä tuo Lumenen BB-voide, joka oli itselleni positiivinen yllätys (vaikuttaisi myös BeautyBlenderin avulla levittyvän iholla sen verran hyvin, että sävykin sopii tällaiselle kalpeanaamalle :))


Tämän suhteen myönnän omien odotusteni olleen varsin korkealla eikä boxi niitä pystynyt täyttämään. Tuotteita peräti 11kpl, joista viisi täysikokoista. Suurin pettymys oli tuo Avenen 55+ päivävoidenäyte (onneksi LivBoxin tiimi ilahdutti jälkikäteen vaihtoehtotuotteena olleella Avenen misellivedellä <3), enkä edelleenkään myöskään hilseshampoota tarvitse. Natusan ei myöskään herättänyt täällä innostusta. Parasta boxissa oli Laveran huulikiilto sekä pitkäaikaistilaajalahjana ollut pussukka sisältönään Philosophyn näytteitä.


Summa summarum.
Kaikkinensa jälkikäteen katsottuna boxit ovat ihan ok, muutama hienoinen pettymys, mutta näinhän se aina menee ettei kaikki pysty kaikkiin tyytyväisiä olemaan. Kaikista suurin pettymys nousee aina siitä kun huomaa, että on itse vetänyt lyhyemmän korren eli saanut omalle kohdalle huonomman tuotteen kuin joku toinen. Voisinkin tähän listata vuotta 2016 varten muutaman vinkin LivBoxin tiimille, jolla saisi minut tilaajana jatkossakin pysymään:

- Variaatio boxeissa minimiin, tätä olen jankuttanut palautteessa jo vaikka kuinka monta kertaa. Eli please, variaatiota vain ihotyypin ja -värin mukaan ei ole reilua, että boxeissa on totaalisen eri tuotteita yhdellä versus toisella. Tämä on ainakin itselläni se kaikista suurin tyytymättömyyden aihe!
- Vaihtelua boxien sisällöissä kuukausittain. Eli tällä tarkoitan sitä, että kiitos ei hammastahnaa, hilseshampoota tms. erikoistuotteita boxeihin vähän väliä!
- Huomioidaan tilaajaa tarkemmin; jos mahdollista niin mielellään katsotaan tarkemmin millainen tilaaja on kyseessä. Värit eivät aina voi osua yksiin, mutta vähintäänkin se ettei laiteta tulemaan täysin väärän ikäryhmän tuotetta! Itse olen kyllä järjettömän pettynyt (ja suorastaan mieleni pahoittanut) tuosta joulukuun boxissa olleesta yli 55-vuotiaalle tarkoitetusta päivävoidenäytteestä - kolmekymppisenä en koe olevani lähelläkään kohderyhmää.

Ja loppuun vielä suuren suuri kiitos LivBoxin tiimille;
omalla kohdallani asiakaspalvelu on tähän mennessä aina toiminut supernopeasti ja ennenkaikkea mielettömän ystävällisesti ja hyvin! Tällä hetkellä boxipettymysten jälkeen tämä onkin kantavana voimana jonka vuoksi en millään tahtoisi tilaustani tämän tilausjakson jälkeen katkaista.


Millaisia "neuvoja" sinä LivBox-tiimille antaisit boxin sisällön suhteen? Mitä parannuksia/lisäyksiä pitäisi tehdä, että pysyt tilaajana tai alkaisit boxia tilata?

Kommentit

 1. Livbox on kyllä loistava tapa päästä testaamaan erilaista kosmetiikkaa pilkkahinnalla. Oman boxini lopetin, vaikka ei mitään järjellistä syytä ollutkaan. Huomasin vain, että boxin sisältö alkoi mennä jatkuvasti eteenpäin ja käytän vuositasolla tuon rahan mieluiten vaikkapa noin kolmeen uuteen tuoksuun.

  Pirtsakkaa päivää Mira <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse myös mietin tässä kevään aikana jatkoja; antaako boxi enää tällaiselle kosmetiikan suurkäyttäjälle mitään uutta.. Uskoisin kylläkin sen edelleenkin sellaiselle "peruskäyttäjälle" olevan oikein mainio kuukausittainen yllätyspaketti :)

   Poista
 2. Joo, kyllä ihan normi kuluttajille boxit tuo varmasti iloa, mutta meille ketkä haluaa muutakin kuin Lumenea, Herbinaa ja Rimmeliä tahtoo varmasti jotain erikoisempaa välillä. The Body Shop olisi kiva ylläri, kun on tainnut vaan kerran boxissa olla ja sekin vuoden 2014 bloggaajaboxissa. Tosin, eipä sille mitään voi jos "erikoisemmat" yritykset eivät lähde mukaan boxeihin, mikä on sinällään harmi.

  Meillä ei taida kovin suurta ikäeroa olla, mikä on sinänsä hassua, että mie olen saanut ne paremmat vaihtoehtoiset tuotteet (Herbina jne..) :'D

  Mie tilailen Lookfantasticin boxia silloin tällöin, se teeboksi saa kyllä tulla ainakin hetken koko ajan, kun maut on erikoisia ja jänniä. Sitten nuuhkin ilmaa, että minkä nappaisin seuraavaksi testiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liekkö juuri tuossa 30 se raja minkä jälkeen ei enää kuulu Herbinan kohderyhmään!? :D Itse tykkään kyllä Lumenen tuotteista boxissa - niiden kohdalla harvemmin kun pettymyksiä tulee, mutta kyllähän se vaihtelevuus tuotemerkeissäkin olisi toki mukavaa..

   Mulla LF-tilaus kestää tuonne jonnekin kesän korville (pitääkin muistaa tarkastaa mihin saakka..), pitää sitten senkin kohdalla pohtia jatkanko vai lopetanko..

   Poista
 3. Markettituotteiden suuri määrä oli mulle yksi syy lopettaa tilaus. Liian usein tuntui, että mainostettu uutuus oli jo itseltä löytynyt jo ajat sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen myös hieman pettynyt siihen, että esim. paljon hehkutettu Philosophyn tuote onkin näyte o.O

   Poista
  2. Ehdottomasti samaa mieltä tässä! Jos boksia mainostetaan esim. Philosophylla tai Loccitanella, niin mukana pitää olla myyntikokoinen tuote. Philosophylla on näkynyt sellaisia 15 ml purkkeja myynnissä, ne ovat pienempiä kuin normaalikoot mutta silti ilahduttaisi. Näytekoko ei minusta ole riittävä. Myös Loccitanelta tullut suihkuöljy oli niin pieni ettei heillä edes matkakokona ole niin pieniä myynnissä. Eli tuotteet saa olla pieniä ja matkakokoja, mutta boksia ei saisi mainostaa sen sisältämällä näytekoolla. Matkakoko on eri asia. Kiitos mielenkiintoisesta postauksesta :) mietin juuri jatkaisinko tilausta vai en, ja oli kiva nähdä tuotteet koottuna. Itse huomasin antaneeni vähän turhankin monta tuotetta eteenpäin toiston vuoksi :( kasvovoiteita ja meikkivoiteita meni kiertoon kun niitä tuntui tulevan liian usein.

   Poista
  3. Olen samoilla linjoilla sun kanssa - matkakoot on ihan kivakin keino kokeilla uutta tuoteitta, mutta jotkut 5ml näyte koot ei kyllä täällä pisteitä nostata..

   Hyvä, että olet kokenut postauksen hyödylliseksi :)

   Poista
  4. Vastasin tästä aiheesta muuten Livboxin palautekyselyssä, ja minulle tuli sähköpostiin vastaus palautteeseen, että Livboxin kerrotaan kyllä sisältävän sekä matkakokoja että täysiä. Mitenkähän tämä nyt menee kun minusta nuo boksissa tulleet ovat nimenomaan olleet näytteitä- ei matkakokoja. Mitenkähän tuon rajanvedon saisi selvennettyä :/

   Poista
  5. Juu, ei 5ml NÄYTE ole kyllä matkakoko :D Onkohan mennyt puurot ja vellit livboxaajilla sekaisin :D

   Poista
  6. Hei taas :)

   Livboxilta vastattiin nyt että aikovat jatkossa selkeyttää tuota. Kyllähän nuo boksit muuten on kivoja, mutta tuo ennakkomainonta ei ihan vastaa sitä mitä boksit ovat todellisuudessa sisältäneet.

   Jos tuo menee jatkossa selkeämmin niin tosi kiva juttu.

   Poista
 4. LivBox on kyllä alkanut toistaa itseään ja sen huomaa selkeimmin tästä postauksesta, koska koko vuoden boksit ovat nähtävillä kerralla. Mä toivoisin jotain ihmeparannusta tuotteisiin, koska pitkään aikaan ei ole tullut mitään wow-fiiliksen aiheuttavaa tuotetta. Tuotteita ei oikeasti tarvisi olla määrällisesti montaa ( jopa 2-3 riittäisi), jos ne olisivat laadukkaampia/täysikokoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olisin sitä mieltä, että laatu korvaa määrän :)

   Poista
 5. Vaikka en itse tilaa boxia, tää oli aivan loistava postaus. Oli kiva katsella yhdessä koko vuosi ja katsoa, että mitä niissä nyt sitten oli. Nyt kun katseleen tota vuotta niin alamäki lähti huhtikuusta. Vuotta huononsi myös omasta näkökulmasta huonompi bloggaajaboxi kuin edellisenä vuonna. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että kaikille samat tuotteet, taso sellaiseksi kuin alkuvuonna niin mäkin voisin jopa alkaa harkita tilausta. :D Niin kauan kuin lähetetään eri tuotteita tilaajille, passaan tämän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ko.asiasta laittanut palautetta lukemattomia kertoja, mutta mitään ei asialle ole ainakaan vielä tähän mennessä tapahtunut :(

   Poista
 6. Miten sait tuon joulukuun pikkuvoidenäytteen hyvityksenä miselliveden? Kommentoitko Facebookiin, otitko asiakaspalveluun yhteyttä vai kirjoititko vain blogiin? Kuulostaa nimittäin livboxin asiakaspalvelijoilta epäreilulta toiminnalta hyvittää vain osalle epämieluisa tuote. Minäkin sain vain pikkurasvanäytteen enkä hyvityksenä sitä vaihtoehtotuotetta ja ihan saman hinnanhan olen maksanut kuin sinäkin. Tarkoitus ei ole missään nimessä mollata sinua, vaan pohtia livboxilaisten toimintaa. Tuolla asiakaspalvelijoiden toiminnalla osa saa vähemmän maksamallaan hinnalla kuin osa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin sähköpostilla itkuvirttä :D Eli otin sinne itse yhteyttä ja kysyin olisiko millään sattunut jäämään ylimääräiseksi noita vaihtoehtotuotteita ja koska oli niin laittoivat jälkijunassa postissa tulemaan :) Näiltä kaikiltahan toki vältyttäisiin jos boxeissa olisi yhtäläiset sisällöt ;P

   Poista
 7. Mä just eilen katoin näitä livbox juttuja ja mietin, että alkaisinko tilaamaan kun niistä niin paljon puhutaan. Ja näyttää siltä että sieltä myös tulee todella hyviä tuotteita ja yllättävän paljonkin kun miettii että yksi boxi maksaa sen n.16€. Hyvä postaus

  Mulla on blogissa meneillään arvonta käy ihmeessä osallistumassa :)
  http://saninlifeblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että koit postauksen hyödylliseksi :) Nimenomaan sillä ajatuksella tämän tein, että itsekin saisin paremmin kokonaiskuvan miltä LivBox viime vuonna näyttikään. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luetuimmat

Mouthwatering Mandarin

Silmääni sattui muistaakseni Facebookista niin mielenkiintoinen vartalonkuorinta, että oli pakko olla heti laittamassa maahantuojalle viestiä mikäli tuotteen saisin testiin - kyseessä on Optiat -kahvikuorinta. Kuorinnan pohjana käytetään käytettyjä (kyllä, luit oikein) arabica-kahviporoja eli tuotteen ideana on tosiaan kierrättää muutoin roskapaikalle kuljetettavaa tavaraa.

Kuorivana osana tuotteessa toimii siis nuo kahvinporot eikä siten tuotteeseen ole jouduttu lisäämään esim. luonnolle haitallisia mikrohelmiä. Kierrätyksen lisäksi kahvinporot ovat muutoinkin loistava tuote kuorintaan; se sisältää paljon antioksidantteja, jotka tunnetusti taistelevat vapaita radikaaleja vastaan ja näin ollen ehkäisevät ihon ennenaikaista ikääntymistä. Lisäksi kofeiini kiihdyttää ihon verenkiertoa auttaen siten iho-ongelmien kuten aknen, selluliitin ja raskausarpien suhteen.

Optiat-sarjasta löytyy neljä kahvikuorintaa: Pick Me Up Lemongrass Lifter The Hungover Potent Peppermint Feel Great Mouthwaterin…

Photoready

Revlon on jäänyt itselleni hieman vieraammaksi merkiksi lähinnä johtuen siitä, ettei sitä kovinkaan hyvin Suomen kamaralta ole ollut saatavissa. Itselleni Revlonista tulee mieleen lähinnä kynsilakat.. Lähdinkin siis mielenkiinnolla kokeilemaan sarjan meikkejä, joista testiin sain:

Ultra HD Matte Lip Color sävyssä 660 HD Romance (ovh 12,80€) Colorstay Moisture Stain sävyissä  015 Barcelona Nights & 020 Rio Rush (ovh 11,80€) Photoready Eyeshadow & Primer sävyssä  520 Watercolours (ovh 11,80€)

Ensikokeilulla stain näytti suorastaan räikeältä ja tuntui ettei väri kunnolla levity. Kuitenkin hetken työstämisen jälkeen ja värin oltua huulilla ihastuin tuotteeseen kovasti; tämä antaa mukavasti ihanan raikasta sävyä huulille, joka ei myöskään aivan hetkessä häviä pois.

Mattahuulipuna tuntuu huulilla miellyttävältä, sävy vaatii ehkä hieman itselläni totuttelemista.

Swatchattuna: Rio Rush, Barcelona Nights & HD Romance.

Itse rakastan luomivärejä ja näitä tuleekin hamtrattua melkoisesti …

360 Spin

Kahden kuukauden välein Dermosilin valikoimiin tulee uutuuksia - mikä onkin mielestäni oikein mainio tahti kuluttajaa ajatellen. Nyt tarkoituksenani olisi siis esitellä muutamia heinäkuussa lanseerattuja tuotteita:

360° Spin Huulikiilto Wild Strawberry (ovh 3,90€/7ml)

Ideana huulikiillossa on, että applikaattori pyörii nimensä mukaisesti 360 astetta kun rullaat sitä huulille, tämän ansiosta myös tuote levittyy helposti, nopeasti ja tasaisesti huulille. Sävyvaihtoehtoja ei ole kuin tämä yksi mikä on omilla huulillani aikalailla väritön - sopii siis kaikille.

En ehkä aivan tuon applikaattorin ihmeellisyydestä ole päässyt kiinni vaikkakaan en koe sitä myöskään epäkäytönnöllisenä. Mikä parasta; tämä tuoksuu aivan taivaalliselle <3 Sujautinkin tämän heti saatuani laukkuun mukaan.

Kynsilakkoihin tuli kaksi sävyä lisää: Icy Mint Dreamy Rose

Molemmat sävyt ovat kauniita, mutta en tiedä vievätkö minut sävymaailmaltaan enemmänkin kevääseen kuin kesään hentoisuutensa vuoksi? Hintaa kynsilakoill…

Bio2you

Sain CosMeryalta testiin itselleni pari tuotetta Bio2you-sarjasta, johon en ollutkaan aikaisemmin päässyt tuttavuutta tekemään. Kyseinen sarja yhdistää kasviuutteita ja -öljyjä tieteelliseen viisauteen. Kyseessä ei ole täysin luonnonkosmetiikkasarja, mutta he noudattavat hyvin pitkälti EU-direktiivejä koskien luonnonkosmetiikkaa. Tuoksuina ei ole käytetty eteerisiä öljyjä, joille monet voivat olla herkitystyneitä (tai eivät muutoin vaan näistä niin välitä) vaan käytössä on hyvin mieto hypoallergeeninen tuoksu.

Mitä sitten sain testiin:

Manuka kasvovesisuihke (15,50€/100ml) sekä Anti-Age kasvoseerumi (26,90€/15ml)


Kasvovesisuihke on alkoholiton ja sopii erinomaisesti herkälle iholle. Vaikuttavina aineina on tyrni (joka mm. parantaa mikroverenkiertoa, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa) sekä vihreää teetä (joka mm. suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja ennaltaehkäisee ihovaurioita sekä juonteita). Tuotetta voi käyttää suoraan kasvoille sumuttamalla tai vanulapun kautta.
Itse olen käyttänyt tät…

Summer Dreams

Pienin askelin ehkä alamme mennä säidenkin puolesta kohti kesää, joten vihdoinkin niitä kesätuotteita saa alkaa kaivella esille. Sain jo jokunen aika sitten Dermosilin kesän uutuuksia testiin, mutta kieltämättä kylmänkankean sään vuoksi niihin ei ole aivan niin innokkaasti tullut tartuttua - mutta ehkä nyt pikkuhiljaa:

Summer Dreams on tämän kesän Dermosilin tuotteiden nimi, sain sieltä valita muutamia itselleni mielenkiintoisia tuotteita testiin ja valitsin mukaan Summer Dreams -pakkauksen sekä After Sun Lotionin, joka sisältyy settiinkin mukaan pienemmässä koossa.

Summer Dreams -pakkaus (ovh 10,50€) sisältää viisi kesän must have -tuotetta kätevässä 40ml koossa.

Aurinkosuojavoide SPF20 (löytyy myös 150ml koossa 8,60€ hintaan) suojaa niin kasvoja kuin vartaloakin auringon UVA- ja UVB-säteiltä. Tuote on hajustamaton ja imeytyy nopeasti.
Kesäpäivän jälkeen virkistävä suihku on paikoillaan ja silloin voit helliä itseäsi ihastuttavalla kukkais-hedelmäisellä Summer Dream -suihkugeelillä (l…

Apeiron

Sain keväällä testiin erään TwistBe-verkkokaupan suosituimmista tuotteista:

Apeiron jojoba-teepuu hoitoöljy (13,90€/50ml)

Kuten ehkä osa jo nimenkin perusteella osasivat arvata niin kyseinen hoitoöljy on erinomainen epäpuhtauksien hoitoon. Sopii sinulle jos kärsit esim. finneistä tai aknesta, sisäänpäin kasvaneiden karvojen aiheuttamista tulehduksista.

Teepuuöljy on tunnetusti antiseptisen ja antibakteerisen vaikutuksensa vuoksi erinomainen tuote epäpuhtauksille. Jojobaöljy puolestaan ravitsee ja kosteuttaa ihoa

Itse olen uskaltanut levittää tuotetta suuremmallekin alueelle ja olen tästä kovasti ajoittaisessa käytössä pitänyt. Uskon myös tämän toimivuuteen epäpuhtauksien suhteen. 50ml pullo lisäksi kestää pienen ikuisuuden käytössä, koska yhdellä käyttökerralla tähän ei kovinkaan kummoista vajausta saa aikaan.

Kuinka sinä hoidat epäpuhdasta ihoa?

*)pr-näyte

Kesäkuun kosmetiikkaostokset

Toukokuun saldo oli aavistuksen pienempi kuin aiempina kuukausina - otinko kesäkuussa sitä kiinni vai jäikö shoppailut shoppailematta? :D Toukokuun puoleltahan ei tällä kertaa tilauksiakaan jäänyt kesäkuun puolelle saapuvaksi. Ja aiemmat shoppailuthan löytyvät kirjanpito-tunnisteen alta.

Kuten olette ehkä huomanneet niin eleven on yksi lempparishoppailupaikoistani tällä hetkellä enkä tälläkään kertaa pystynyt vastustamaan peräti 23% alennusta yli 70€ ostoksille. Mukaan tilaukseen lähti siis:
NYX Glitter Primer
NYX Face&Body Glitter Rose
NYX Ombre Blush Soft Flush
PIXI Hello Rose! -pakkaus
PIXI Nourishing Cleansing Balm
3INA The Micellar Gel
3INA The Micellar Water  yhteensä: 77,30€
Lisäksi tilatessa yli 35€ PIXIn tuotteita sai Best Of Bright -pakkauksen. Näytteitä elevenin tilauksiin myös saa nykyisin kolme kappaletta valita. 

Innostuin jälleen tekemään tilauksen Ebayn ihmeellisestä maailmasta Virven innoittamana:

Jaderulla
Yhteensä: 1,45€


BeautynetKoreaan tilaus lähti silm…

Oranssia kasvoille

Tänään meikkikuvia, jotka ovat jo jokunen tovi sitten otettu, mutta vasta nyt sain ne muokkailtua ja tänne blogiin asti tuotua..

Postauksen lopussa vielä lista meikissä käytetyistä tuotteista, jotka yllä olevassa kuvassa näkyvät.

Meikissä käytin sävyjä, jotka eivät olet ehkä ne mihin normaalisti muuten ensimmäisenä tulisin tarttuneeksi..

..mutta ihan kivalta tällainen lämpöisempikin meikki näyttää - vai? :)

Meikissä käytin arvonnassa voittamaani Shaaanxo-palettia (täältä niin luomivärit kuin huulipunakin) ja tämä olikin se koko meikin "tähti", silmämeikin pohjustin Wet 'n' Wild silmämeikinpohjustajalla. Silmämeikissä lisäksi mukana Isadoran ja Artdecon* kajalkynät, Urban Decayn ja Avonin* eyelinerit sekä Isadoran mascara.

Meikkipohjana Lumenen Blur -meikkivoide, Oriflamen peitevoide ja Stagecolor HD-puuteri*, minkä lisäksi kasvoille väriä tuomassa Clarinsin poskipuna*, NYX Taupe varjoja tekemään ja Guerlainin ihastuttavat meteoriitit hehkua tuomassa. Kulmakarvoihin …

Satin Matte

Kirjoittelin teille jo viime vuoden lopulla Earth Minerals -tuotteista, mutta tällöin meikkipohja jäi kokonaan käsittelemättä, koska sain sen käsiini vasta hieman myöhemmin. Tarkoituksena oli kirjoitella teille siitäkin kokemuksia kun olin ehtinyt testailla tarkemmin, mutta jotenkin kummasti asia pääsi livahtamaan mielestäni ennenkuin nyt kesän kynnyksellä kun olen taas talvea hanakammin mineraalipohjiin tarttunut.. eli korjataanpa nyt se virhe.

Oikean sävyn välintaa helpottamaan sain näytteitä muutamasta sävystä sekä pohjustajasta:

Vasemmalta oikealle: Balancing Primer Light (rasvaiselle ja sekaiholle) Satin Matte Foundation Light 1 (vaalealle, sävyltään kylmälle iholle) Satin Matte Foundation Neutral 1 (vaalealle iholle) Satin Matte Foundation Beige 1 (vaalealle, sävyltään lämpimälle iholle)

Itselleni valitsin sävyn Light 1 vaikkakin myös Neutral 1 olisi sopinut mainiosti. Peittävyydeltään tämä on aikalailla sitä samaa mitä muutkin kokeilemani mineraalimeikit eli tasoittaa ihonsävyä, m…

Jaderulla

Jälleen kerran Virve esitteli jotain sellaista mikä oli aivan pakko itsellekin tilata testiin ebayn ihmeellisestä maailmasta muutamalla eurolla:

Nimensäkin mukaisesti jaderulla on valmistettu jadekivestä ja sillä on tarkoitus yksinkertaisesti rullailla kasvoilla ja kaulalla. Mikä tässä on ideana? No nestekierron tehostaminen, mikä auttaa turvotuksen poistamisessa.

Omassa rullassani toisessa päässä on suurempi rulla ja toisessa pienempi - näin pääset hieman kapoisempiinkin kohtiin kasvoillasi käsiksi.

Rulla tuntuu viileältä ja rullaus tapahtuu varsin vaivattomasti.

Pidemmän testijakson tämä toki vaatisi, että voisi edes kuvitella jotain tuloksia näkevänsä. Katsotaan kuinka innostun rullailusta vai unohtuuko tämä kaappiin.


Joko sinulta löytyy oma jaderulla?