maanantai 25. tammikuuta 2016

Everyday Minerals

Tämä kuuluu taas sinne luokkaan: Olen lukenut monista blogeista niin paljon hehkutuksia, että pakkohan sitä itsekin oli päästä kokeilemaan :D Kyse on siis Everyday Minerals -tuotteista. Meikkipohjan sävyn valitseminen on aika ajoin hieman hankalaakin ja siksi onkin hyvä kun muutamilla merkeillä on mahdollista tilata näytepakkaus kotiin useammasta sävystä, joita voi sitten kotioloissa testailla. Myös Everyday Mineralsin on samanlainen palvelu; itse näytteet ovat ilmaisia, maksat vain postikuluista (3,90€ ainakin tällä hetkellä). Voit valita viisi näytettä - nyt en ole aivan varma voiko tämän tarjouksen useammankin kerran hyödyntää mikäli valitut sävyt eivät olisikaan sattuneet olemaan itselle sopivia!? Mikäli joku tietää tähän vastauksen niin vinkatkaa kommenteissa. Itselläkin siis viiden näytteen satsi lähti tilaukseen. Kannattaa muuten hyödyntää heidän chattiä valitessa itselle sopivaa sävyä, itse ainakin sieltä todella hyvän avun sain!


Näytteet tulevat todella kauniisti pakattuna ja ovat siis pusseissa. Itse olin onneksi säästänyt Lily Lolon minipurkit, joten siirsin näytteet niihin - itse koen tuon pussin hieman hankalaksi käytössä. Tilaukseen lähti:


"Tämä miltei valkoinen sävy taittaa hieman vaaleanpunaiseen ja on paras vaaleimmalle iholle, jonka kelmeyttä halutaan tasoittaa. Vaaleanpunaiseen taittava todella vaalea mineraalimeikkipohja tekee ihosta luoollisen sävyisen."


 "Everyday Mineralsin Fair 0N Matte mineraalimeikkipohja on vaalein meikkipohjasävyistämme. Siinä on neutraali pohjasävy, joka toimii parhaiten niille, joilla on vaalea oliiviin taittuva hipiä tai pisamia ja aavistuksen punoittava ihonsävy, sillä Fair 0N -sävy tasoittaa ihonsävyä luonnollisesti."


 "Kuulas ja neutraalin sävyinen Ivory 1N-sävy sopii täydellisesti iholle, joka taittaa oliiviin tai on pisamainen. Ivory 1N tasoittaa punaisuutta ja häivyttää jopa pigmenttimuutoksia."

Halusin tosiaan päästä kokeilemaan paitsi eri sävyjä niin myös eri meikkivoidepohjia. Näistä Jojoba on kaikista kosteuttavin ja Matte nimensä mukaisestikin kaikista mattaisin. Meikkivoidenäytteiden lisäksi halusin testiin myös poskipunaa ja highlighteria.


"Vaaleanpunainen ruusuketo
Tämä suloinen ja hienostunut sävy on saanut inspiraationsa luonnonvaraisista vaaleanpunaisista ruusuista, joiden terälehdet ovat täynnä väriä. Kirkas “baby pinkki” sävy raikastaa meikkisi hetkessä!"


 "Helppokäyttöinen viileä sävy, joka valaisee valkoisin kimaltein. Pyöritä kevyesti siveltimeen ja sudi hennolla otteella koko kasvoille tai kohtiin, joita haluat erityisesti korostaa."

Näiden jo mainittujen lisäksi näytteitä löytyisi aurinkopuutereista ja viimeistelypuutereista.

Miltä nämä sitten vaikuttavat? Aivan niin ihastuttavilta kuin mitä näitä on kehuttu :D Meikkivoide sulautuu iholle todella kauniisti, poskipuna ja highlighter antavat kaunista hehkua. 

Tulenko hankkimaan näitä joskus täysikokoisina? Kyllä taatusti - kunhan saan päätettyä mikä noista olisi se paras ja lisäksi voisin tätä ennen yrittää käyttää Lily Lolon pohjan pois. :)


Onko Everyday Minerals sinulle tuttu?

8 kommenttia:

 1. Näihin yritin I Love me messuilla käydä muutaman kerran tutustumassa, mutta Everyday Minerals oli selkeästi kaikkien huulilla ja piste aivan tunkutäynnä joka päivä. Innolla täällä luen muiden kokemuksia ja tähän asti pelkkää positiivista. :)

  Kivaa alkanutta viikkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en messuilla pisteellä päässyt (=jaksanut jonottaa), mutta näytepussukat sitten sain vihdoinkin laitettua tilaukseen - ja ihan ehdottomasti isommassa koossa tulen tätä vielä tilaamaan. :)

   Ihanaa viikonalkua myös sinne! <3

   Poista
 2. Mä olen testaillut, mutta mun talvikuiva iho on vähän huono näiden testailuun. Mulla on siis jojobabase, mutta BB on ainoa jolla saan sen tällä hetkellä taputeltua ihoon niin, että kuivat kohdat ei korostuisi. Siksi olen vähän suosiolla siirtänyt enempiä testailuja kevääseen ja käyttänyt voidemaisia pohjia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen huomannut, et mun silmänympäryksille nää on ehkä hieman liian "kuivakkaa" tavaraa ainakin nyt talvisin (siis ihan kaikki puuterimaisessa muodossa olevat), joten taidan sen puolen peiton hoitaa nestemäisellä tavaralla. :D

   Poista
 3. Pussit ovat tosiaan vähän huono pakkaustapa. Ennen lähes kaikki mineraalinäytteet tuli tuollaisissa pikkupurkeissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tuli jemistettyä nuo Lily Lolon purkit, kyllä mä tiesin et niille vielä käyttöä löytyy xD

   Poista
 4. Everyday Minerals oli ensimmäinen mineraalimerkki, johon tutustuin vuonna 2007 ja lukuisten muidenkin testailujen jälkeen siitä tuli _se_ pohja, johon aina palasin. Alkuun koostumukset olivat vähän peltimäisen tuloksen tekeviä ja tekniikkakin oli hakusessa, mutta muistaakseni tämä oli luottomeikkipohjani vuodesta 2009 kesään 2015, jolloin siirryin taas enemmän nestemäisiin ihon pahentuneen kuivuuden myötä. Myös poskipunista ja finishing-tuotteista tuli suosikkeja ja pitkävartinen kabuki on tosi ässä. Paras pohja on aina ollut semi-matte, sävyt ovat vaihdelleet.

  Tämä oli alkuun tosi edullinen sarja ja edelleen hyllyissä on niitä ihan ensimmäisiä hankintoja vuosilta 2007-2008, onneksi ne eivät mene miksikään, koska poskipunista riittää tyyliin seuraavillekin sukupolville. Tarkistin juuri ja vuonna 2007 sai 7 täysikokoista meikkipohja/poskipuna/peiteaine tms. purkkia ja kaksi sivellintä postikuluineen 35 eurolla rapakon takaa. Oi niitä aikoja, purkit olivat vieläpä 8 g nykyisen 4,8 g:n sijaan 0_0

  (Musta on näköjään tullut vakikävijä täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semi-matte taitaa itsellekin se paras noista olla vaikka kaikki vaikuttaisivat ihan hyvin ihoon mukautuvan :)

   Mukava kuulla, että tänne tulee palattua uudemmankin kerran :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Viimeksi minä...

Näitä erilaisia blogeissa kiertäviä kysymyspostauksia on hauska lueskella, joten nappasin omaankin blogiini Taina lta "Viimeksi minä.....

Luetuimmat