perjantai 22. tammikuuta 2016

Oriflame The ONE Colour Unlimited -luomiväripuikko

Ostolakossa -blogin Virve hehkutti näitä niin kovasti, että pakkohan sitä itsellekin oli testiin hankkia, varsinkin kun sattuivat silloin vielä tarjouksessa olemaan! Kyse on siis Oriflamen The ONE Colour Unlimited -luomiväripuikosta


Tuotteen kuvaus Oriflamen sivuilta:
"Monikäyttöinen, pitkäkestoinen* ja vedenkestävä* luomiväripuikko. Kierrettävä, kynämäinen voideluomiväri sopii myös rajausten tekoon. Pehmeä koostumus häivyttyy kevyesti ja kuivuu nopeasti 24 tuntia* kestäväksi väriksi."
(en muuten itse ole keksinyt mistä noille tähdille löytyy selitykset?)


Itse hankin nämä arkajalkana kahdessa vaaleimmassa sävyssä:
 Arctic silver sekä Iced sand.
Nyt harmittaa kun ei tullut vaikka vielä kolmattakin otettua tummempana, ihan vain jo silläkin, että olisin teille hieman saanut swatchausta värisävyistä - itse en näitä nimittäin googlettelemalla löytänyt, ja se olikin yksi syy miksi tilaus jäi näihin kahteen.


Sävyt ovat kauniit ja sopivat hyvin myös arkeen, eivät siis missään nimessä "hyppää silmille". Muutoinkin käyttökokemukset olivat positiiviset vaikka hieman pohdinkin, että voiko voidemainen oikeasti kestää luomilla; vastaus on kyllä. Tosin itselläni tämä tulee ehdottomasti käyttää suoraan puhtaalle iholle, ensimmäisellä kerralla pohjalla taisi olla joko meikkivoidetta tai luomivärinpohjustajaa eikä tällöin kestävyys ollut aivan samaa luokkaa. Uskoisin näiden myös itsessään toimivan hyvin luomivärin pohjustajana.

Suosittelenko: ehdottomasti. Tokikaan en voi luvata, että tuote toimii jokaisella yhtä hyvin, kosmetiikan kanssa on aina tietty riski otettava ja lähdettävä rohkeasti kokeilemaan, toinen voi antaa vain suosituksia, sinä itse teet päätökset. Ovh tällä tuotteella on 14€ - itse en tätä summaa maksaisi ihan vain sen vuoksi, koska Oriflamella niin tiuhaan tahtiin tarjoustuotteet vaihtuvat ja tämäkin varmasti taas piakkoin tarjouksessa on.

Tällaisten tuotteiden kanssa muuten pitää muistaa sulkea korkki kunnolla ettei tuote pääse kuivumaan!

Yksi ikävä juttu näille tosin matkalla minulle sattui:Toinen näistä oli valitettavasti katkennut :( Todennäköisesti yhtenä tekijänä oli se, että nämä pyörivät laatikon pohjalla irtonaisena - onneksi sentään olivat minulle tulossa olevat tuotteet eivätkä kellekään minun kauttani tilanneelle. Tokihan olisin saanut tuotteesta rahat takaisin, mutta tätä varten minun olisi pitänyt tehdä netissä reklamaatio (mikä siis olisi ollut ok ja helppo homma, mutta) sen jälkeen toimittaa rikkonainen tuote Oriflamen pisteelle/minut Oriflameen rekrytoineelle enkä rehellisesti sanottuna jaksanut nähdä sellaista vaivaa kun kyse oli kuitenkin kohtuullisen edullisesta tuotteesta - ja toisaalta halusin tämän myös testata.

Miinusta siis tulee nyt Oriflamelle sekä pakkaamisesta (tästä olen huomannut muidenkin edustajien kommentoineen..) että reklamoinnin vaikeudesta (mikä voi jostakin kuullostaa turhalta napinalta :D). Plussaa erittäin hyvin toimivasta tuotteesta.


Onko kyseinen tuote sinulle tuttuja ja/tai tuleeko muutoin käytettyä voidemaisia luomivärejä?

5 kommenttia:

 1. Mua on kanssa kiinnostanu testata noita voidemaisia luomivärejä kun ei oo ikinä tullu testattua :) ehkäpä mä nyt rohkenen testata, mainostit niin hyvin :)
  Käyhän kurkkaamassa blogiini jos hiuksiin liittyvät asiat kiinnostaa :)
  Cutandcurly.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oikein nopeasti vilkaisin niin taitavat olla 2.jaksolla tarjouksessakin :)

   Poista
 2. Hmm.. hassua, jos noille tähdille ei tuossa tuotteen yhteydessä ole mitään selitystä, kuvastossahan ne on selitetty (niin paperisessa kuin sähköisessä).

  Joo, nuo palautusjutut on kyllä Avonilla ja Oriflamella monimutkaiset, tosin Oriflamen toimisto on tuossa lähellä, niin siitä plussaa :D Avonilla palautusjonot saattaa olla yli 3 viikkoa..

  Samaa mieltä myös tuosta pakkaustavasta, kun ei ole mitään pehmusteita. Kaikki pyörii siellä iloisesti kolisten ja lasituotteet vaan kopsahtelee toisiinsa (kuten myös Avonilla ja mm. Yves Rocherilla). Onneksi kaikki on tullut ehjänä perille.

  Mie voitin Oriflamen arvonnasta sen vaaleimman sävyn, mutta en saanut ainakaan luomille sitä väriä levittymään tasaisesti pohjustajan päälle, vaan jäi aukkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sit mä en vaan oo bongannut sieltä noiden selityksiä :D

   Kokeile sitä puhtaalle iholle? Itselläkin ensikokeilulla lähti rullaamaan, mutta puhtaalle iholle käytettynä on toiminut oikein mallikkaasti :)

   Poista
  2. Joo, pitää kokeilla! Epäilen tosin suuresti, että ei kestä, sillä on rasvoittuvat luomet :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Puolen vuoden luetuimmat

Itse tykkään aina ajoittain pläräillä tilastoja ja katsella mitkä julkaisut ovat olleet ne kaikista suosituimmat. Kurkataanpa mitä postauks...

Luetuimmat