tiistai 26. tammikuuta 2016

Lip Monthly January

Vuoden ensimmäinen Lip Monthly on saapunut; katsotaanko mitä se sisälsikään? :) 
Koska arvelen ettei lukijoiden joukossa varmaankaan kovinkaan paljoa tilaajia olen niin heitän heti ensimmäiseksi kuvaksi tällä kertaa kuvan koko sisällöstä:


Tuotteita oli siis mukana neljä, joista kolme huulille ja yksi hiuksille.


Oscar Blandi Moisture Recovery Treatment Balm (arvo n.$25 eli n. 23€) eli hiusnaamio. Tämä jättiläinen ei tuohon pussukkaan sisälle ollut mahtunut, joten se tuli ensimmäisenä käteen kun paketin avasin, onneksi oli pitkän reissun ehjänä kestänyt :) Tykkään kovasti hiusnaamioista ja lisäksi tämä vaikuttaisi tuoksuvan hyvältä = jää ehdottomasti omaan käyttöön.


Ofra Liquid Lipstick (arvo $19,90 eli noin 18,45€) tuli minulle sävyssä Laguna Beach, googlettelemalla vaikuttaisi oikein miellyttävän sävyiseltä. Lisäksi Ofran tuotteita olen blogeissa nähnyt ja mielenkiinnolla lähdenkin tätä nyt itse testaamaan.


City Colour Lipstick (arvo $4,99 eli noin 4,60€) tuli minulle sävyssä Latte. Tämäkin vaikuttaa sen verran mielenkiintoiselta, että pitää vähintäänkin testata. :)


Starlooks Lipliner (arvo $14 eli noin 12,90€) tuli minulle sävyssä Stellar. Myöskin tämä pitää ainakin kokeilla, huultenrajauskyniä minulla onkin melko vähänlaisesti tällä hetkellä, joten nämäkin ovat tervetulleita.

Summa Summarum.
Nyt Lip Monthly vetäisi ehdottomasti kunnarin ja "voitti" tammikuun "taistelun" eli oli sisällöltään ehdottomasti paras kauneusboxeista. Jokaisen tuotteen vähintäänkin mielenkiinnolla testaan ja jotenkin veikkaisin, että eiköhän näistä ainakin 3/4 tule omaan käyttöön jäämään. :)


Onko näistä tuotteista joku sinulle ennalta tuttu? :)

6 kommenttia:

 1. Tää on niin kiva boxi, harmi, että jos olisin saanut samat sävyt kuin sinä, ne olisi kaikki itselle käyttökelvottomia, ei yhtään mun sävyjä. Oliko tossa tilatessa mitenkään niin, että olisi voinut esittää noista sävyistä jotain toivetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en tällaista ainakaan huomannut, tulisiko nuo vähän arpomalla boxeihin..? Viime boxissahan minulle tuli se oranssi huulipuna, joka ei alkuunkaan ole mun väri :D

   Poista
  2. Mä olisin taas ollut hyvin innoissani siitä oranssista. :D

   Poista
 2. Laguna beach on ihana sävy, se on mun ihan ensimmäinen Ofra ja tuli joskus vuosi sitten tästä pussukasta :) Hassua muuten et sulle on merkattu tuo lipliner 14 dollariin ja mun kortissa 6 dollaria :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kuiviin huuliin et matat taida vaan sopia, pitää varmaan tuota testata vielä joskus kesällä uudemman kerran. :)

   Onkohan tuossa sattunut painovirhepaholainen korttiin? :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luonnollista suojaa

Sain itselleni testiin Laveran aurinkosuojatrion, jota lähdin mielenkiinnolla testaamaan; en nimittäin ollut aikaisemmin kokeillut luonnonk...

Luetuimmat