lauantai 16. tammikuuta 2016

Lookfantastic Beauty Box January 2016

Vuoden ensimmäinen LF-boxi olisi nyt vuorossa, tätä oli jo toissapäivänä yrittää toimittaa, mutta koska en tietenkään postin kulkuhetkellä ole kotona niin jouduin paketin postista hakemaan. Eilen olisin toki jo voinut töiden jälkeen pyörähtää sen hakemassa, mutta tuon järkyttävän pakkasen vuoksi jätin suosiolla tälle päivälle. Mutta ei teitä niinkään nämä alkuhöpinät mahtane kiinnostaa, mennään siis itse asiaan :D


Pakkauksessa on palattu alkuperäiseen - onhan musta, harmaa ja valkoinen ihan tyylikästä, mutta toisaalta ehkä olisi kiva jos edes sisuspaperissa olisi hieman väriä!?


Tuotteita pakkauksessa oli kuusi, joista ensisilmäyksellä näyttisi yksi olevan täysikokoinen - ja valitettavasti ainakin yksi tuotteista on tullut aiemminkin, tämä on aina mälsää vaikka hyvä tuote olisikin ;P


Kebelo Clarifying Shampoo (ovh 18,95€/250ml, boxissa 50ml kokeilukoko)
Hellävarainen syväpuhdistava shampoo, joka on tullut myös LF Beauty Boxissa 7/15. Tämä oli kyllä ihan miellyttävä tuote, mutta on todella mälsää jos sama tuote tulee vuoden sisällä kaksi kertaa!

Kebelo Silk Conditioner (ovh 20,45€/250ml, boxissa 50ml kokeilukoko)
Hoitoaine auttaa hallitsemaan kiharaa hiusta jättäen sen pehmeäksi, sileäksi ja hallittavaksi.
Itselläni ei tokikaan kihara hius ole, mutta tätä kyllä oikein mielelläni testaan.

100% puhdasta Micaa, sopii myös kaikista herkimmälle iholle. Tuotetta voi käyttää luomivärin sijasta myös highlighterina.
Tämän kohdalla pitää katsoa onko minulla tälle käyttöä vai laitanko korkkaamattomana kiertoon, tämä taitaa olla aika samanlainen kuin kaksi aiemmin tullut bellapierren shimmer powderit. Sävynä tässä minulla Earth - liekkö tässä ollut vaihtelua..?

Dr Lancer The Method: Polish (ovh 80,45€/120gl, boxissa 14g näytekoko)
Poistaa iholta sameutta ja kuolleita ihosoluja. 
Ihan mielenkiintoista päästä kokeilemaan tuotetta, tästä sarjasta en ole koskaan edes kuullut!

Nuxe Nuxellence Detox (ovh 64,45€/50ml, boxissa 15ml näytekoko)
Toinen tuttu tuote, piti varmistaa onko boxissa aiemmin tullut ja onhan tämä; LF Beauty Box 3/15. Äh. Kyllä tämä varmaankin tulee käytettyä, mutta en odotetusti innosta hypi jo toisesta aiemmin tulleesta tuotteesta..

Darphin Azahar Cleansing Micellar Water (ovh 33,95€/200ml, boxissa 50ml koko)
Miselliveden käyttötarkoitusta ei varmaankaan tarvitse enempää avata? :) Darphinin tuotteista olen paljon kuullut, mutta en ole koskaan itse tainnut kokeilla - lisäksi misellivedet ovat aina tervetulleita!


LOPPUYHTEENVETO
Iso miinus siitä, että kuudesta tuotteesta peräti kaksi on sellaista, jotka on vuoden sisällä boxissa nähty. Kuitenkin kolme tuotteista oli minulle uusia tuttavuuksia, jotka innolla lähden testaamaan eli perusajatuksen ehkä koen tämän boxin kohdalla paremmin toteutuvan kuin suomalaisen kanssasisarensa; tämän kautta ihan oikeasti pääset itsellesi uusiin tuotteisiin ja sarjoihin tutustumaan. Tämän kuun osalta kaksintaistelussa tämä boxi ehdottomasti vie voiton, mutta kyllä tämä boxi silti taitaa ainakin vielä kiikauttavan vaa'an sille puolelle etten jatka tämän tilausjaksoni jälkeen (ihan voin noiden jo aiemmin nähtyjen tuotteiden takia), pieni tauko voisi tehdä terää ja/tai voisin sitten ehkä sen LF joulukalenterin hankkia. :)


Miltä boxin sisältö sinun silmääsi näyttää? :)


2 kommenttia:

 1. Sama sisältö oli miullakin :D
  Bellapierre oli tosiaankin mälsä ja sitä tuli vielä LivBoxissakin. Muut olikin sellaisia, joita en ole koskaan nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän boxin kohdalla on hyvä kun tuota vaihtelua ei juurikaan sisällössä taida olla tai itse en ole ainakaan kuullut.. :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat