Siirry pääsisältöön

LivBox Tammikuu 2016

Osa on kai jo eilen boxinsa saanut, minä vasta tänään ja olisi tänäänkin jäänyt saamatta jos en itse sen perään olisi kysellyt - postissa eivät olleet kerenneet purkaa vielä koneelle saakka tulleita paketteja, joten tekstiviestiä tai muutoin tietoa paketin saapumisesta ei näkynyt, onneksi paketin kuitenkin matkalla mukaani sain. :)

Tällä kertaa kerkesin spoilaantua - kahvihuoneella yksi sana herätti ..hmmh.. kummastusta ja pakko oli selata tekstiä tarkemmin, että mitä siellä oikein on sisältönä ollut, mutta tästä tarkemmin kohta..


"Tammikuu on toivoa täynnä!"


Värit miellyttävät silmää, mutta miten on sisällön laita:


Täytyy sanoa, että vaikka tiesinkin mitä minunkin boxini tulee todennäköisesti sisältämään niin pettymys tuli juuri noiden vaihtelevien tuotteiden kohdalla; olisin nimittäin todellakin tahtonut mieluummin Herbinan kuorinnan ja Philosophyltä seerumin - taidan olla iän (?) perusteella luokiteltuna jotenkin LivBoxilla niin ettei oikein koskaan minulle satu sitä mikä nappaisi omalla kohdalla vaan juuri ne heikommin itselleni sopivat vaihtoehtotuotteet - tässä taas tullaan siihen, että olisi mielestäni parempi kun variaatiota boxin sisällä olisi lähinnä ihotyypin mukaan jaoteltuna eli sama tuote löytyisi eri ihotyypeille sopivana eikä näin kuin nyt tähän mennessä on ollut.

No mutta katsotaan sitä sisältöä tarkemmin:


SB12-suuvesi (ovh 15,90€/250ml, boxissa 50ml koko)
"SB12:n vaikuttavat aineet, sinkkiasetaatti ja klooriheksidiini, muodostavat ainutlaatuisen yhdistelmän, joka neutraloi pahanhajuista hengitystä aiheuttavien aineiden muodostumisen.
SB12:n ainutlaatuinen ja patentoitu koostumus kiinnittyy suun limakalvoille, hampaisiin ja kieleen varmistaen ensiluokkaisen raikkaan hengityksen 12 tunniksi." (teksti kopioitu sivuilta, johon linkkikin vie, kortissa melkolailla sama teksti)
Itseltäni suuvesi löytyi Mild-koostumuksessa, en tiedä onko tässä vaihtelua ollut? LivBoxilla on nyt näköjään tarkoituksena pitää boxilaisten suuhygienista kovasti huolta kun vähälle aikaa on tullut kaksi hammastahnaa ja nyt suuvesi.. Itse en suuvettä juurikaan käytä, joten en tämän kohdalla mitenkään innosta hihkunut.

Philosophy Miracle Worker Anti-aging -voide (ovh 54,90€/60ml, boxissa 7ml näyte)
"Ylellinen anti-age -voide, joka kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. Korkea antioksidanttipitoisuus suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksista johtuvalta ennenaikaiselta vanhenemiselta. Voide tukee ihon omaa kollageenia, kirkastaa ja rauhoittaa sekä jättää ihon satiinisen pehmeäksi ja elinvoimaiseksi." (teksti Sokoksen sivuilta lainattu, johon myös linkki vie - ko.voide muuten sattuu nyt näköjään siellä tarjouksessa olemaan..)
Pidän todella kovasti Philosophyn tuotteista, mutta 7ml-näyte - come on! Kuten viime boxinkin yhteydessä sanoin niin sanon saman tässäkin, näin pikkuruisia näytteitä en koe boxin täysinäisinä tuotteina vaan nämät ovat ekstraa ihan niinkuin ne hajuvesinäytteetkin.

"Uutta – nopea apu erityisen kuivalle ja herkälle hiuspohjalle!
Hiuspohjaan jätettävä tehokosteuttaja on välitön ensiapu erityisen kuivalle,
herkälle, kutiavalle ja kireälle hiuspohjalle. Sopii päivittäiseen käyttöön.
Kosteuttavat aktiiviaineet rauhoittavat ja suojaavat hiuspohjaa sekä ehkäisevät
kiristävää tunnetta. Pitkäkestoinen syväkosteutus takaa kimmoisan, pehmeän ja
tasapainoisen tunteen hiuspohjalle. Ei rasvoita hiusta." (teksti lainattu Cutrinin sivuilta)
Itselläni ei mitenkään erityisen kuiva ja kutiava päänahka ole, mutta eipä kai se lisäkosteutus päänahkaankaan näillä pakkasilla liikaa ole kellekään!?

"Pitkäkestoinen, nestemäinen silmänrajaustussi intensiivisen tarkkaan rajaukseen." (lainaus Lumenen sivuilta.)
Jos en juuri olisi ostanut Oriflamen eyelinereitä useampaa kappaletta niin olisin tästä varmasti riemuissani - mutta pitää kai tämä tässä piakkoin testiin korkata, että saa verrattua millaista jälkeä saa aikaan verrattuna Oriflameen. :)
 
Tena Skin Cream (ovh 4,30€/150ml)
"TENA Perusvoide on suunniteltu erittäin kuivalle ja herkälle iholle. Se kosteuttaa ihoa ja auttaa sitä säilymään sileänä ja pehmeänä."
Tässä se sana, jonka takia halusin katsoa ennakkoon boxin mahdollista sisältö, ensimmäinen ajatus oli "ei kai ne nyt sentään virtsankarkailuun tarkoitettuja siteitä ole tänne tunkeneet mukaan!?" - eikä siis tosiaankaan mitenkään odottavassa mielessä. Yhdistän Tenan vahvasti virtsanpidätysongelmiin (ja tuskin olen tässä ainoa) ja lisäksi en kuulu perusvoiteita käyttävien ryhmään = tämä tuote on jotain mitä en todellakaan tarvitse ja jotenkin kuvittelen ettei mieskään todennäköisesti tähän halua koskea...
 
Lisäksi boxissa oli mukana:
Salus Floradix vitamiinijuoma (ovh 14€/250ml, boxissa 10ml = kerta-annos)
"Perinteinen rautapitoinen yrtti-vitamiini-mehuvalmiste lisäenergian ja raudan tarpeeseen."
Muistaakseni olen tätä joskus pullollisen saanut eikä tämä mitään herkkua ollut!? Kohtahan sen näkee muistinko oikein :D
Anyday Cashew-pähkinät (ovh 2,09€/60g)
"Yhtä aikaa mieto ja maukas, rapea ja täyteläinen – cashewpähkinä on kaikkea tätä. Lisäksi cashewpähkinä on täyttävä ja niin monipuolinen, että se käy sekä rapeaksi välipalaksi että juhlien naposteltavaksi ja monien ruokalajien raaka-aineeksi. Siitä sekoitat myös täyteläisen ja maukkaan kastikkeen kasvisten dippailuun tai keksin levitteeksi."
Cashew-pähkinät ovat mielettömän hyviä, kuten monet muutkin pähkinät -harmi vain kun ne ovat niin runsaasti energiaa sisältäviä o.O (nämä jo melkein syötynä :D)
 
Näiden lisäksi vielä koodi, jolla tuon ah-niin-ihanan Tena-voiteen saisi tilattua 3,60€ hintaan - voitte arvata kaksi kertaa tulenko tuon koodin käyttämään.. (Joo, tämä oli ihan ehdottomasti omalla kohdalla se riman alittanut tuote ;P)
 
 
LOPPUYHTEENVETO
 Kuten ehkä postauksesta kuulsi läpi niin en mitenkään mielettömän tyytyväinen ollut boxin sisältöön ja alankin tässä vakavasti pohtia onko LivBox enää minulle se oikea boxi (eli ehkei vika ole boxissa vaan tilaajassa joka mielii sitä kuuta ja tähtiä taivaalla :D), ehkä pitää sitten kuitenkin alkaa tuonne kauas ulkomaille tähyillä mikäli itselleen sopivampaa boxisia mielii, Suomessa kun ei valitettavasti ole kuin tämä (GloriaBox olisi varmasti enemmän minua - oi miksi, miksi sitä ei tullut kuin se yksi kerta!?). Muutama kuukausi olisi vielä LivBoxilla aikaa "tsempata" ja näyttää kyntensä - katsotaan kuinka käy.


LivBoxin tilanneet: Miltä sinun boxisi näytti?
Ketkä ette tilanneet: Miltä tämän boxin sisältö näyttää, harmittaako ettei tullut tilattua?Kommentit

 1. Mulle ei livboxia tuu, mutta mitä blogeista seurannu tätä, ni oon oikein tyytyväinen, etten oo tilaaja. Eikä musta kyllä tuukaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millainen boxin sisällön pitäisi olla, että innostuisit tilaamaan? :)

   Poista
 2. Huh, onneksi Joulukuu oli viimeinen ja tämä Tammikuun boxi myytiin nopeasti loppuun, että en kerennyt katua ja tilata :D Ei kyllä olisi tullut tästä itselleni mitään käyttöön jos olisin vielä tilausta jatkanut.

  Tuo sama suuvesi on joskus tullut Lookfantasticin boxista (jonka muuten tilasin täksi kuuksi).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietinkin tuossa et mistä tuollaisen minin olen aikaisemmin saanut.. Sen kyllä käytin, mut jotenkin koen nuo hieman turhakkeina ja muistelisin et hammaslääkärikin joskus sanonut ettei niitä oikeasti tarvitse..

   Poista
 3. Tää oli kyllä vähintäänkin mielenkiintoinen boxi. :D Mä luulen, että olisi paljon vähemmän mielipahaa, vaikka sisältö ei miellyttäisikään, jos jokainen tilaaja saisi samat tavarat. Ton vaihtelevuuden vuoksi en koskaan voisi ajatella tilaavani tätä, söisi kuin pientä oravaa, jos sattuisi saamaan niitä itselle turhia kamoja, jos toisilla olisi jotain kivempaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se onkin. Olen jo lukemattomia kertoja antanut palautetta tuosta, että variaation pitäisivät minimissä ja lähinnä saman tuotteen sisällä ihotyypin mukaan (esim. kosteusvoide kuivalle tai rasvaiselle iholle..) eikä näin niinkuin on viime aikoina mennyt - musta tuntuu et viime aikoina tätä on ollut huomattavasti enemmän kuin LivBoxin alkuaikoina..?

   Poista
 4. Jestas, mitähän seuraavaksi, tekarien pesutabletteja jännittävässä värissä tai kenties uutuustampooneja? :D

  VastaaPoista
 5. Itse olin ensin aivan järkyttynyt ajatuksesta, että boksissa olisi Tena-vaippoja, mutta tuo voide on loistava. Todella hyvä rutikuiville käsille. Suosittelen testaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisinkin sinun blogistasi kokemuksia juuri äsken lukea :) Pitää katsoa tuleeko korkattua, käsivoiteitakin on aika vino pino tuolla odottelemassa ja mä ehkä kehitin asennevamman Tenaa kohtaan xD (tuoksuttomat tuotteet myös valitettavasti harvoin itseeni vetoavat..)

   Poista
  2. Kyllä minullakin on ollut Tenaa kohtaan asennevamma, vaikka varmasti laadukkaita tuotteita tarjoavat niitä tarvitseville.

   Poista
  3. Varmastikin, itse vain en heidän tuotteidensa kohderyhmään - onneksi :D - kuulu.. Toisaalta en myöskään itse perusvoiteita käytä, meidän taloudessa mies käyttää, mutta en oikein vastausta saanut kun kysyin tulisiko hänellä tuo käytettyä vai laitanko eteenpäin :D

   Poista
 6. Minun silmiini boxi näyttää kivalta. En ole koskaan tilannut, mutta kaikki nuo tuotteet tulisi kyllä käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sit vaan boxi tilaukseen - tai vinkkaat jollekin et tässä ois hyvä lahja ;D

   Poista
 7. Tenaa kohtaa minulla oli todella suuria ennakkoluuloja, mutta itse asiassa voide taitaapi olla minun suosikkini boxista.
  Lumenen kynä lyhyesti sanottuna kamala, testattu ja todettu jo ettei toimi ainakaan minulla.
  Philosophy Miracle Worker Anti-aging -voide, niin kuin mainitsitkin niin niin mini tuote, että aivan ärsyttää että viitsitään tommosia mukaan laittaa. Noita kun saa jopa itse pyytämällä kosmetiikkamyymälöistä. Tuosta ei laitetan naamaan kuin pari kertaa, niin miten siitä saa sitten kunnolla fiilistä oliko hyvä vai ei?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuo Lumene toimi hyvin, joten oli ehdottomasti boxin paras tuote. :)

   Poista
 8. Philosophyn seerumikin on vaan 4ml, yritin sitä testata mutta pipetistä tuli lähinnä vain ilmakuplia ja lopulta sain 3 tippaa irti koko 4ml näytteestä :D Haisi oudolle/pahalle ne tipat, niin en tätä ostaisi. Herbinan kuorintavoide taas oli aivan ihana koostumukseltaan ja tuoksultaan, se jää vakkari käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se seeruminäyte taisinkin olla tuosta, josta syksyllä postasin (http://blingershimmer.blogspot.fi/2015/09/philosophy-renewed-hope-in-jar-eye-when.html)? Itse ko.tuotteesta tykkäsin, mutta sinällään ihan jees, että näyte oli voiteesta - vaikkakin edelleenkin olen sitä mieltä etteivät nuo pikkuruiset näytteet ole yhtä kuin yksi tuote boxissa; miksei tämäkin olisi voinut olla reilussa kokeilukoossa!?

   ..harmittaa ihan vietävästi kun en taaskaan Herbinaa saanut :( Vaikka se ehkä onkin nuoremmalle ikäryhmälle kohdennettu niin ehkä me "vanhuksetkin" (=yli 30-vuotiaat) tuotteista olisimme kiinnostuneita - itse ainakin olisin.

   Poista
  2. juurikin tuo blogissasi mainittu "when hope is not enough" seerumi oli kyseessä. :)

   Poista
 9. Sain samat tuotteet ja Tena tosiaan hyppäsi silmille :) Voiteena ihan ok mutta ominaishaju on vähän ällö koska tuoksuton. Philosophyn voide turha koska ei parin kerran perusteella pysty sanomaan toimiiko. Seuraavassa boksissa varmasti hammastahna, dödö ja hiusöljy. Eli vähän on toivo mennyt kun laatu laskee kokoajan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä viime aikaiset boxit ovat niin paljon harmitusta aiheuttaneet, että toivotaan Livbox-tiimin nyt hyvin ripeästi asialle jotain tekevän - minä siis yritän vielä tuossa tammikuun toivossa elää :D

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luetuimmat

Hiljaisuus...

Jotkut teistä ovatkin ehkä bonganneet yllä olevan kuvan Instagram-tililtäni...
Blogin puolella on ajastuksella muutamia julkaisuja tullut, mutta muutoin onkin ollut hiljaista ja syy löytyy kuvasta. Kärsin parin viikon ajan vatsakivuista, joiden vuoksi ravasin useamman lääkärin pakeilla ja alkuviikosta päivystyksessäkin. Kaikenmoisia epäilyjä esitettiin, mutta varsinainen syy tuntui jäävän epäselväksi varsinkin kun kuvittelin oireiden jo hieman yhtenä päivänä helpottaneen - pohtien kyllä mielessäni sanontaa "tyyntä ennen myrskyä"  ja näinhän siinä kävikin..
Verikokeita minulta viime viikolla seurailtiin päivittäin oireiden sekä mm.kohonneen tulehdusarvon tiimoilta. Torstaina aamulla vointi oli lähes kivuton ja pidin sormiani ristissä josko se verikokeissakin näkyisi mutta ei.. Kuitenkin koska arvot eivät päätä huimaavat olleet niin lääkäri oli sitä mieltä, että katsotaan miten oireilun käy eikä arvoja enää seurattaisi.. Vatsakipu kun oli hieman helpottanut ja tuntui soittohe…

Bloggaajaboxi

Vihdoinkin voin sen teillekin paljastaa; pääsen mukaan ensi kuussa ilmestyvään Bette Box bloggaajaboxiin omalla tuotteellani. Teaserini tuotteesta kuuluu: "Tuote, jota on monissa blogeissa hehkutettu ja josta tuli omassa kategoriassaan myös ehdottomasti oma suosikkini." 
Ehdottoman mielenkiintoinen tuote, jonka toivottavasti myös te mielellänne testiin otatte. :)

Pari tuttua bloggaajaa onkin juuri äskettäin paljastanut olevansa blogissa mukana, jännityksellä odotellaan ketä muita mukana on sekä ennen kaikkea boxia ja teidän fiiliksiänne valitsemastani tuotteesta.
Saan myös tarjota teille alennuskoodin boxia varten; koodilla BLINGER saat lokakuun bloggaajaboxin hintaan 15,90€ (norm. 18,90€) - etu koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen kokonaishintaa, mukaanlukien lahjatilaukset. Koodi on voimassa 26.9.2017 saakka.

Onko kellään veikkauksia mikä valitsemani tuote voisi olla? Ja lähteekö boxi viimeistään nyt tilaukseen kun tiedät, että minun tu…

BodyBoom

BodyBoom-kuorinnat ovat useammassakin blogissa näkyneet ja monet meistä pääsivät tuotetta kokeilemaan myös heinäkuun Bette Boxin myötä, itselleni sain pari lisätuotetta myös elokuisesta miitistä ja näihin kolmeen pussukkaan tutustuttuani ajattelin myös teille hieman fiiliksiäni tuotteista kirjoitella..

Ensinnäkin mikäli tuote on jollekulle täysin uppo-outo; kyseessä on siis kahvikuorinta, joka onkin tällä hetkellä todella IN kun huomioi kuinka monelta merkiltä näitä on markkinoille tullut. Miksi kahvi on sitten niin IN? Monethan meistä rakastavat nauttia sitä sisäisesti, mutta myös ulkoisesti tällä on omat hyötynsä. Kahvikuorinta auttaa selluliittia ja venymäarpia vastaan, kosteuttaa ja pehmentää ihoa, tasoittaa epätasaista ihonsävyä sekä ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä. Vaikket sisäisesti kahvia rakastaisikaan nauttia niin ei tuotetta kannata silti tyrmätä. :)

BodyBoom-kuorintoja löytyy useassa eri tuoksussa (original, banaani, greippi, kookos, mango, mansikka, minttu) ja hi…

Georganics

Koska en #mökkimiitillä ehtinyt tutustua tarkemmin mielenkiintoisiin Georganics-tuotteisiin niin kysäisin maahantuojalta olisi näitä kenties ollut mahdollista saada kokeiluun - mikä onneksi onnistui ja saamani paketti sisälsi mielenkiintoisen setin tuotteita tutustuttavaksi:

Aktiivihiili hampaidenvalkaisujauhe (ovh 19,60€/60ml) Aktiivihiili hammastahna (ovh 16,30€/60ml) Aktiivihiili oil pulling (ovh 16,30€/100ml) Mandariini oil pulling (ovh 16,30€/100ml)

Ennenkuin menemme tarkemmin tuotteisiin niin muutama sana itse sarjasta; kyseessä on vuonna 2015 Englannissa perustettu luonnonmukaisiin suuhygienituotteisiin erikoistunut sarja. Valikoimiin kuuluu hammastahnoja, aktiivihiilijauhetta sekä kookosöljyisiä oil pulling -tuotteita.

Fluoriton hammastahna valkaisee, puhdistaa ja auttaa hammaskiilteen uudelleen mineralisoitumista. Tuoksuu hyvin raikkaalle ja mielestäni hampaiden pesun jälkeen tunne on myös suussa raikas. Valkaisevan vaikutuksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää aktiivisemmin ku…

NovAge Ecollagen

Silmänympärysvoidettahan pitäisi käyttää siitä lähtien kun silmämeikin ottaa käyttöönsä, mutta täytyy myöntää, että itse taisin silmänympärysvoiteen ottaa aktiiviseen käyttöön vasta 20-ikävuoden jälkeen. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, mutta suosittelen kyllä ehdottomasti jo aikaisemmin kosteuttavan silmänympärysvoiteen käyttöä mikäli silmämeikkiä käyttää :)
Alkupuheesta itse aiheeseen eli tarkoituksenani on kertoa muutama sana tällä hetkellä käytössä olevasta silmänympärysvoiteesta:

Oriflame NovAge Ecollagen Wrinkle Smoothing -silmänympärysvoide (ovh 26€/15ml) on silmänympärysjuonteita ja -ryppyjä ehkäisevä ja silottava silmänympärysvoide, joka lupaa lisäksi kirkastaa silmänympärysihoa sekä häivyttää tummuutta ja silmäpusseja silmänympärysiholta.

Itselleni ei pelkkä kosteutus myöskään silmänympärysiholle riitä vaan kaipaan myös sinne anti-age -tehoja. Tummuutta silmänympäryksiltäni myös löytyy, mutta lähinnä hyvin ohuesta ja läpikuultavasta ihosta johtuen eli tätä ei mikään silm…

Essence-joulukalenterin yhteenveto

Yankee Candle -joulukalenteri on esitelty ja nyt olisi vuorossa Essence. Itse joulukalenteria en saanut enää kuvauskuntoon saatettua, joten se ei nyt näissä kuvissa tule esiintymään, mutta kalenterista paljastuneet tuotteethan ne nyt pääosassa ovatkin :)
Osa luukuista oli pettymyksiä (mikä toki oli odotettavissakin..) ja osassa tuli todella kivoja ja mielenkiintoisia tuotteita. Oman kalenterini tilasin Kosmetik4Less-verkkokaupasta 24,90€ hinnalla (päälle toki vielä postikulut, mutta tilasin samalla myös pari muuta tuotetta) - katsotaan lopuksi minkälaisen arvon sain kalenterille laskettua.

Aiempina vuosina käsittääkseni kalenteri on sisältänyt lähinnä kynsilakkoja, tänä vuonna mukana oli paljon muutakin ja kynsilakkoja tuli yhteensä neljä.

Kalenteri sisälsi:

Chocolate Chip

Huomasittekin ehkä, että heinäkuussa Sephorasta mukaani tarttui jotain Too Faced:ltä - itseasiassa tämä on ihka ensimmäinen tuote, jonka merkiltä omistan..

White Chocolate Chip on minikokoinen 11 luomivärin paletti, joka tuoksuu Too Facedille tuttuun tapaan suklaiselle - eikä mitenkään inhottavan äitelällä tavalla, mutta kevyesti ja tuoksu todella on herkullinen, saattaa jopa alkaa tehdä suklaata mieli :D

Paletti on myös Limited Edition eli myynnissä vain rajoitetun aikaa - kannattaa napata siis mukaansa nyt eikä heti jos alkoi kiinnostaa. Itse taisin tästä jotain 20€ luokkaa maksella..

Paletti ei ole missään nimessä väriloistoa vaan erinomainen arkimeikkiin ja hieman tottumattomankin käsiin.

Paletti koostuukin siis lähinnä vaaleista hentoisista sävyistä ja tummuutta mukaan tuo ainoastaan glitterinen musta luomiväri.

Luomivärit ovat mielestäni laadultaan priimaa eli vaikka sävyt ovatkin vaaleita ja hentoisia niin näitä ei tarvitse pakata luomille hirmuista määrää saadakseen luomivärin…

Puhdista&kosteuta

Kesällä ihon tehohoito saattaa hieman unohtua, mutta talvea kohti mennessä on jälleen aika palata ruotuun. Kasvonaamio on ihana pieni hemmotteluhetki keskellä arkea eikä siihen edes loputtamasti kulu aikaa, varsinkaan tämän kaksikon kanssa:

Deep Cleansing Mask (34,10€/100ml) & Refreshing Moisture Mask (46,51€/100ml)

Tehokosteuttavan naamion tehoaineina on mm. Havaijilaista acaiuutetta, omega-3- ja -6-rasvahappoja ja vaaleanpunaisia Himalajan kivimineraaleja.

Hellävaraisen syväpuhdistava naamio sisältää Amazonin valkosavea ja kaoliinisavea.

Molemmat tuotteet ovat voidemaisia eikä myöskään syväpuhdistava naamio kuivahda iholle vaan on helposti poistettavissa. Myöskään minkäänlaista punoitusta en käytön jälkeen iholla havainnut.

Naamioiden tuoksu on lisäksi todella ylellinen, tulee aivan kauneushoitoloiden kasvonaamiot mieleen mikä ainakin omalla kohdalla nostattaa kasvohoidon kotonakin tehtynä suorastaan ylelliseksi.


Ja mikä parasta kaikille kiireisille; naamioiden vaikutusaika on v…

Elokuun loppuneet

Eilen kurkattiin talouspuolta ja tänään olisi sitten vuorossa roskatunkio. Heinäkuun loppuneiden määrähän oli jo minun silmiini varsin inhimillinen ja samanlaiselta näytti elokuunkin kasa aivan viime päiville saakka - kunnes sitten tosiaan aivan kuukauden viimeisinä päivinä rutistelinkin useamman purkin loppuun :D No hyvä saada noita tavaroita hyllyistä pois, ison kasan sain myös kiertoon tässä kuussa laitettua :) Mutta itseasiaan:

Mukana toki muutamia minikokoja ja kertakäyttöisiäkin tuotteita.. Naamioita minun pitäisikin ehdottomasti käytellä aktiivisemmin pois, koska niitä on melkoisesti kertynyt.. Mutta kurkkaillaan taas tarkemmin näitä loppuneita:


Batiste Dry Shampoo Pretty&Delicate Rose Gold (200ml): Tykkäsin. 4/5

Alterna Caviar CC Cream (25ml)*:
Kiva tuote, jos tulee edullisesti vastaan hetkellä kun vastaavaa tarvitsisin niin nappaisin kyllä mukaan. 3,5/4 (Bette Box 5/17)

The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer (30ml):
Kts. aikaisempi postaus. Tämä oli valitetta…

The one and only Orgasm

Kuten ehkä muistatte niin pääsin heinäkuussa vihdoinkin käymään Sephorassa ja sieltä kotiutin poskipunan, jota olen jo jokusen tovin sillä silmällä katsellut..

Kyseessähän on suorastaan kulttimaineessa olevan Nars Orgasm-poskipuna, jonka nappasin itselleni minikoossa mukaan yhdessä Laguna-aurinkopuuterin kera.

Hintaa tälle kaksikolle jäi ihan kohtuullisesti, mutta ehkei kaksikko ihan turhake hankinta kuitenkaan ole - aurinkopuuterinkaan osalta..

Poskipuna on aivan niin ihana kuin kuvittelinkin <3 ja testasin myymälässä jo ennen ostopäätöstä aurinkopuuteria; koska se ei aivan järkyttävän tummalta vaikuttanut niin uskaltauduin tämän kaksikon itselleni kotiuttamaan. Kevyellä kädellä Lagunalla olen varjostuksia uskaltautunut tekemään eikä kukaan ole ainakaan huomauttanut, että minulla olisi järkyttävät viirut kasvoillani :D

Koska minulta löytyy pari poskipunaa, joista kumpaakin muistelen jossain hieman Orgasm:iin rinnastetun niin ajattelin nostaa ne postaukseen mukaan, saatte nähdä mi…