Siirry pääsisältöön

LivBox Tammikuu 2016

Osa on kai jo eilen boxinsa saanut, minä vasta tänään ja olisi tänäänkin jäänyt saamatta jos en itse sen perään olisi kysellyt - postissa eivät olleet kerenneet purkaa vielä koneelle saakka tulleita paketteja, joten tekstiviestiä tai muutoin tietoa paketin saapumisesta ei näkynyt, onneksi paketin kuitenkin matkalla mukaani sain. :)

Tällä kertaa kerkesin spoilaantua - kahvihuoneella yksi sana herätti ..hmmh.. kummastusta ja pakko oli selata tekstiä tarkemmin, että mitä siellä oikein on sisältönä ollut, mutta tästä tarkemmin kohta..


"Tammikuu on toivoa täynnä!"


Värit miellyttävät silmää, mutta miten on sisällön laita:


Täytyy sanoa, että vaikka tiesinkin mitä minunkin boxini tulee todennäköisesti sisältämään niin pettymys tuli juuri noiden vaihtelevien tuotteiden kohdalla; olisin nimittäin todellakin tahtonut mieluummin Herbinan kuorinnan ja Philosophyltä seerumin - taidan olla iän (?) perusteella luokiteltuna jotenkin LivBoxilla niin ettei oikein koskaan minulle satu sitä mikä nappaisi omalla kohdalla vaan juuri ne heikommin itselleni sopivat vaihtoehtotuotteet - tässä taas tullaan siihen, että olisi mielestäni parempi kun variaatiota boxin sisällä olisi lähinnä ihotyypin mukaan jaoteltuna eli sama tuote löytyisi eri ihotyypeille sopivana eikä näin kuin nyt tähän mennessä on ollut.

No mutta katsotaan sitä sisältöä tarkemmin:


SB12-suuvesi (ovh 15,90€/250ml, boxissa 50ml koko)
"SB12:n vaikuttavat aineet, sinkkiasetaatti ja klooriheksidiini, muodostavat ainutlaatuisen yhdistelmän, joka neutraloi pahanhajuista hengitystä aiheuttavien aineiden muodostumisen.
SB12:n ainutlaatuinen ja patentoitu koostumus kiinnittyy suun limakalvoille, hampaisiin ja kieleen varmistaen ensiluokkaisen raikkaan hengityksen 12 tunniksi." (teksti kopioitu sivuilta, johon linkkikin vie, kortissa melkolailla sama teksti)
Itseltäni suuvesi löytyi Mild-koostumuksessa, en tiedä onko tässä vaihtelua ollut? LivBoxilla on nyt näköjään tarkoituksena pitää boxilaisten suuhygienista kovasti huolta kun vähälle aikaa on tullut kaksi hammastahnaa ja nyt suuvesi.. Itse en suuvettä juurikaan käytä, joten en tämän kohdalla mitenkään innosta hihkunut.

Philosophy Miracle Worker Anti-aging -voide (ovh 54,90€/60ml, boxissa 7ml näyte)
"Ylellinen anti-age -voide, joka kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. Korkea antioksidanttipitoisuus suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksista johtuvalta ennenaikaiselta vanhenemiselta. Voide tukee ihon omaa kollageenia, kirkastaa ja rauhoittaa sekä jättää ihon satiinisen pehmeäksi ja elinvoimaiseksi." (teksti Sokoksen sivuilta lainattu, johon myös linkki vie - ko.voide muuten sattuu nyt näköjään siellä tarjouksessa olemaan..)
Pidän todella kovasti Philosophyn tuotteista, mutta 7ml-näyte - come on! Kuten viime boxinkin yhteydessä sanoin niin sanon saman tässäkin, näin pikkuruisia näytteitä en koe boxin täysinäisinä tuotteina vaan nämät ovat ekstraa ihan niinkuin ne hajuvesinäytteetkin.

"Uutta – nopea apu erityisen kuivalle ja herkälle hiuspohjalle!
Hiuspohjaan jätettävä tehokosteuttaja on välitön ensiapu erityisen kuivalle,
herkälle, kutiavalle ja kireälle hiuspohjalle. Sopii päivittäiseen käyttöön.
Kosteuttavat aktiiviaineet rauhoittavat ja suojaavat hiuspohjaa sekä ehkäisevät
kiristävää tunnetta. Pitkäkestoinen syväkosteutus takaa kimmoisan, pehmeän ja
tasapainoisen tunteen hiuspohjalle. Ei rasvoita hiusta." (teksti lainattu Cutrinin sivuilta)
Itselläni ei mitenkään erityisen kuiva ja kutiava päänahka ole, mutta eipä kai se lisäkosteutus päänahkaankaan näillä pakkasilla liikaa ole kellekään!?

"Pitkäkestoinen, nestemäinen silmänrajaustussi intensiivisen tarkkaan rajaukseen." (lainaus Lumenen sivuilta.)
Jos en juuri olisi ostanut Oriflamen eyelinereitä useampaa kappaletta niin olisin tästä varmasti riemuissani - mutta pitää kai tämä tässä piakkoin testiin korkata, että saa verrattua millaista jälkeä saa aikaan verrattuna Oriflameen. :)
 
Tena Skin Cream (ovh 4,30€/150ml)
"TENA Perusvoide on suunniteltu erittäin kuivalle ja herkälle iholle. Se kosteuttaa ihoa ja auttaa sitä säilymään sileänä ja pehmeänä."
Tässä se sana, jonka takia halusin katsoa ennakkoon boxin mahdollista sisältö, ensimmäinen ajatus oli "ei kai ne nyt sentään virtsankarkailuun tarkoitettuja siteitä ole tänne tunkeneet mukaan!?" - eikä siis tosiaankaan mitenkään odottavassa mielessä. Yhdistän Tenan vahvasti virtsanpidätysongelmiin (ja tuskin olen tässä ainoa) ja lisäksi en kuulu perusvoiteita käyttävien ryhmään = tämä tuote on jotain mitä en todellakaan tarvitse ja jotenkin kuvittelen ettei mieskään todennäköisesti tähän halua koskea...
 
Lisäksi boxissa oli mukana:
Salus Floradix vitamiinijuoma (ovh 14€/250ml, boxissa 10ml = kerta-annos)
"Perinteinen rautapitoinen yrtti-vitamiini-mehuvalmiste lisäenergian ja raudan tarpeeseen."
Muistaakseni olen tätä joskus pullollisen saanut eikä tämä mitään herkkua ollut!? Kohtahan sen näkee muistinko oikein :D
Anyday Cashew-pähkinät (ovh 2,09€/60g)
"Yhtä aikaa mieto ja maukas, rapea ja täyteläinen – cashewpähkinä on kaikkea tätä. Lisäksi cashewpähkinä on täyttävä ja niin monipuolinen, että se käy sekä rapeaksi välipalaksi että juhlien naposteltavaksi ja monien ruokalajien raaka-aineeksi. Siitä sekoitat myös täyteläisen ja maukkaan kastikkeen kasvisten dippailuun tai keksin levitteeksi."
Cashew-pähkinät ovat mielettömän hyviä, kuten monet muutkin pähkinät -harmi vain kun ne ovat niin runsaasti energiaa sisältäviä o.O (nämä jo melkein syötynä :D)
 
Näiden lisäksi vielä koodi, jolla tuon ah-niin-ihanan Tena-voiteen saisi tilattua 3,60€ hintaan - voitte arvata kaksi kertaa tulenko tuon koodin käyttämään.. (Joo, tämä oli ihan ehdottomasti omalla kohdalla se riman alittanut tuote ;P)
 
 
LOPPUYHTEENVETO
 Kuten ehkä postauksesta kuulsi läpi niin en mitenkään mielettömän tyytyväinen ollut boxin sisältöön ja alankin tässä vakavasti pohtia onko LivBox enää minulle se oikea boxi (eli ehkei vika ole boxissa vaan tilaajassa joka mielii sitä kuuta ja tähtiä taivaalla :D), ehkä pitää sitten kuitenkin alkaa tuonne kauas ulkomaille tähyillä mikäli itselleen sopivampaa boxisia mielii, Suomessa kun ei valitettavasti ole kuin tämä (GloriaBox olisi varmasti enemmän minua - oi miksi, miksi sitä ei tullut kuin se yksi kerta!?). Muutama kuukausi olisi vielä LivBoxilla aikaa "tsempata" ja näyttää kyntensä - katsotaan kuinka käy.


LivBoxin tilanneet: Miltä sinun boxisi näytti?
Ketkä ette tilanneet: Miltä tämän boxin sisältö näyttää, harmittaako ettei tullut tilattua?Kommentit

 1. Mulle ei livboxia tuu, mutta mitä blogeista seurannu tätä, ni oon oikein tyytyväinen, etten oo tilaaja. Eikä musta kyllä tuukaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millainen boxin sisällön pitäisi olla, että innostuisit tilaamaan? :)

   Poista
 2. Huh, onneksi Joulukuu oli viimeinen ja tämä Tammikuun boxi myytiin nopeasti loppuun, että en kerennyt katua ja tilata :D Ei kyllä olisi tullut tästä itselleni mitään käyttöön jos olisin vielä tilausta jatkanut.

  Tuo sama suuvesi on joskus tullut Lookfantasticin boxista (jonka muuten tilasin täksi kuuksi).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietinkin tuossa et mistä tuollaisen minin olen aikaisemmin saanut.. Sen kyllä käytin, mut jotenkin koen nuo hieman turhakkeina ja muistelisin et hammaslääkärikin joskus sanonut ettei niitä oikeasti tarvitse..

   Poista
 3. Tää oli kyllä vähintäänkin mielenkiintoinen boxi. :D Mä luulen, että olisi paljon vähemmän mielipahaa, vaikka sisältö ei miellyttäisikään, jos jokainen tilaaja saisi samat tavarat. Ton vaihtelevuuden vuoksi en koskaan voisi ajatella tilaavani tätä, söisi kuin pientä oravaa, jos sattuisi saamaan niitä itselle turhia kamoja, jos toisilla olisi jotain kivempaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se onkin. Olen jo lukemattomia kertoja antanut palautetta tuosta, että variaation pitäisivät minimissä ja lähinnä saman tuotteen sisällä ihotyypin mukaan (esim. kosteusvoide kuivalle tai rasvaiselle iholle..) eikä näin niinkuin on viime aikoina mennyt - musta tuntuu et viime aikoina tätä on ollut huomattavasti enemmän kuin LivBoxin alkuaikoina..?

   Poista
 4. Jestas, mitähän seuraavaksi, tekarien pesutabletteja jännittävässä värissä tai kenties uutuustampooneja? :D

  VastaaPoista
 5. Itse olin ensin aivan järkyttynyt ajatuksesta, että boksissa olisi Tena-vaippoja, mutta tuo voide on loistava. Todella hyvä rutikuiville käsille. Suosittelen testaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisinkin sinun blogistasi kokemuksia juuri äsken lukea :) Pitää katsoa tuleeko korkattua, käsivoiteitakin on aika vino pino tuolla odottelemassa ja mä ehkä kehitin asennevamman Tenaa kohtaan xD (tuoksuttomat tuotteet myös valitettavasti harvoin itseeni vetoavat..)

   Poista
  2. Kyllä minullakin on ollut Tenaa kohtaan asennevamma, vaikka varmasti laadukkaita tuotteita tarjoavat niitä tarvitseville.

   Poista
  3. Varmastikin, itse vain en heidän tuotteidensa kohderyhmään - onneksi :D - kuulu.. Toisaalta en myöskään itse perusvoiteita käytä, meidän taloudessa mies käyttää, mutta en oikein vastausta saanut kun kysyin tulisiko hänellä tuo käytettyä vai laitanko eteenpäin :D

   Poista
 6. Minun silmiini boxi näyttää kivalta. En ole koskaan tilannut, mutta kaikki nuo tuotteet tulisi kyllä käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sit vaan boxi tilaukseen - tai vinkkaat jollekin et tässä ois hyvä lahja ;D

   Poista
 7. Tenaa kohtaa minulla oli todella suuria ennakkoluuloja, mutta itse asiassa voide taitaapi olla minun suosikkini boxista.
  Lumenen kynä lyhyesti sanottuna kamala, testattu ja todettu jo ettei toimi ainakaan minulla.
  Philosophy Miracle Worker Anti-aging -voide, niin kuin mainitsitkin niin niin mini tuote, että aivan ärsyttää että viitsitään tommosia mukaan laittaa. Noita kun saa jopa itse pyytämällä kosmetiikkamyymälöistä. Tuosta ei laitetan naamaan kuin pari kertaa, niin miten siitä saa sitten kunnolla fiilistä oliko hyvä vai ei?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuo Lumene toimi hyvin, joten oli ehdottomasti boxin paras tuote. :)

   Poista
 8. Philosophyn seerumikin on vaan 4ml, yritin sitä testata mutta pipetistä tuli lähinnä vain ilmakuplia ja lopulta sain 3 tippaa irti koko 4ml näytteestä :D Haisi oudolle/pahalle ne tipat, niin en tätä ostaisi. Herbinan kuorintavoide taas oli aivan ihana koostumukseltaan ja tuoksultaan, se jää vakkari käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se seeruminäyte taisinkin olla tuosta, josta syksyllä postasin (http://blingershimmer.blogspot.fi/2015/09/philosophy-renewed-hope-in-jar-eye-when.html)? Itse ko.tuotteesta tykkäsin, mutta sinällään ihan jees, että näyte oli voiteesta - vaikkakin edelleenkin olen sitä mieltä etteivät nuo pikkuruiset näytteet ole yhtä kuin yksi tuote boxissa; miksei tämäkin olisi voinut olla reilussa kokeilukoossa!?

   ..harmittaa ihan vietävästi kun en taaskaan Herbinaa saanut :( Vaikka se ehkä onkin nuoremmalle ikäryhmälle kohdennettu niin ehkä me "vanhuksetkin" (=yli 30-vuotiaat) tuotteista olisimme kiinnostuneita - itse ainakin olisin.

   Poista
  2. juurikin tuo blogissasi mainittu "when hope is not enough" seerumi oli kyseessä. :)

   Poista
 9. Sain samat tuotteet ja Tena tosiaan hyppäsi silmille :) Voiteena ihan ok mutta ominaishaju on vähän ällö koska tuoksuton. Philosophyn voide turha koska ei parin kerran perusteella pysty sanomaan toimiiko. Seuraavassa boksissa varmasti hammastahna, dödö ja hiusöljy. Eli vähän on toivo mennyt kun laatu laskee kokoajan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä viime aikaiset boxit ovat niin paljon harmitusta aiheuttaneet, että toivotaan Livbox-tiimin nyt hyvin ripeästi asialle jotain tekevän - minä siis yritän vielä tuossa tammikuun toivossa elää :D

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luetuimmat

Mouthwatering Mandarin

Silmääni sattui muistaakseni Facebookista niin mielenkiintoinen vartalonkuorinta, että oli pakko olla heti laittamassa maahantuojalle viestiä mikäli tuotteen saisin testiin - kyseessä on Optiat -kahvikuorinta. Kuorinnan pohjana käytetään käytettyjä (kyllä, luit oikein) arabica-kahviporoja eli tuotteen ideana on tosiaan kierrättää muutoin roskapaikalle kuljetettavaa tavaraa.

Kuorivana osana tuotteessa toimii siis nuo kahvinporot eikä siten tuotteeseen ole jouduttu lisäämään esim. luonnolle haitallisia mikrohelmiä. Kierrätyksen lisäksi kahvinporot ovat muutoinkin loistava tuote kuorintaan; se sisältää paljon antioksidantteja, jotka tunnetusti taistelevat vapaita radikaaleja vastaan ja näin ollen ehkäisevät ihon ennenaikaista ikääntymistä. Lisäksi kofeiini kiihdyttää ihon verenkiertoa auttaen siten iho-ongelmien kuten aknen, selluliitin ja raskausarpien suhteen.

Optiat-sarjasta löytyy neljä kahvikuorintaa: Pick Me Up Lemongrass Lifter The Hungover Potent Peppermint Feel Great Mouthwaterin…

Photoready

Revlon on jäänyt itselleni hieman vieraammaksi merkiksi lähinnä johtuen siitä, ettei sitä kovinkaan hyvin Suomen kamaralta ole ollut saatavissa. Itselleni Revlonista tulee mieleen lähinnä kynsilakat.. Lähdinkin siis mielenkiinnolla kokeilemaan sarjan meikkejä, joista testiin sain:

Ultra HD Matte Lip Color sävyssä 660 HD Romance (ovh 12,80€) Colorstay Moisture Stain sävyissä  015 Barcelona Nights & 020 Rio Rush (ovh 11,80€) Photoready Eyeshadow & Primer sävyssä  520 Watercolours (ovh 11,80€)

Ensikokeilulla stain näytti suorastaan räikeältä ja tuntui ettei väri kunnolla levity. Kuitenkin hetken työstämisen jälkeen ja värin oltua huulilla ihastuin tuotteeseen kovasti; tämä antaa mukavasti ihanan raikasta sävyä huulille, joka ei myöskään aivan hetkessä häviä pois.

Mattahuulipuna tuntuu huulilla miellyttävältä, sävy vaatii ehkä hieman itselläni totuttelemista.

Swatchattuna: Rio Rush, Barcelona Nights & HD Romance.

Itse rakastan luomivärejä ja näitä tuleekin hamtrattua melkoisesti …

Bio2you

Sain CosMeryalta testiin itselleni pari tuotetta Bio2you-sarjasta, johon en ollutkaan aikaisemmin päässyt tuttavuutta tekemään. Kyseinen sarja yhdistää kasviuutteita ja -öljyjä tieteelliseen viisauteen. Kyseessä ei ole täysin luonnonkosmetiikkasarja, mutta he noudattavat hyvin pitkälti EU-direktiivejä koskien luonnonkosmetiikkaa. Tuoksuina ei ole käytetty eteerisiä öljyjä, joille monet voivat olla herkitystyneitä (tai eivät muutoin vaan näistä niin välitä) vaan käytössä on hyvin mieto hypoallergeeninen tuoksu.

Mitä sitten sain testiin:

Manuka kasvovesisuihke (15,50€/100ml) sekä Anti-Age kasvoseerumi (26,90€/15ml)


Kasvovesisuihke on alkoholiton ja sopii erinomaisesti herkälle iholle. Vaikuttavina aineina on tyrni (joka mm. parantaa mikroverenkiertoa, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa) sekä vihreää teetä (joka mm. suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja ennaltaehkäisee ihovaurioita sekä juonteita). Tuotetta voi käyttää suoraan kasvoille sumuttamalla tai vanulapun kautta.
Itse olen käyttänyt tät…

360 Spin

Kahden kuukauden välein Dermosilin valikoimiin tulee uutuuksia - mikä onkin mielestäni oikein mainio tahti kuluttajaa ajatellen. Nyt tarkoituksenani olisi siis esitellä muutamia heinäkuussa lanseerattuja tuotteita:

360° Spin Huulikiilto Wild Strawberry (ovh 3,90€/7ml)

Ideana huulikiillossa on, että applikaattori pyörii nimensä mukaisesti 360 astetta kun rullaat sitä huulille, tämän ansiosta myös tuote levittyy helposti, nopeasti ja tasaisesti huulille. Sävyvaihtoehtoja ei ole kuin tämä yksi mikä on omilla huulillani aikalailla väritön - sopii siis kaikille.

En ehkä aivan tuon applikaattorin ihmeellisyydestä ole päässyt kiinni vaikkakaan en koe sitä myöskään epäkäytönnöllisenä. Mikä parasta; tämä tuoksuu aivan taivaalliselle <3 Sujautinkin tämän heti saatuani laukkuun mukaan.

Kynsilakkoihin tuli kaksi sävyä lisää: Icy Mint Dreamy Rose

Molemmat sävyt ovat kauniita, mutta en tiedä vievätkö minut sävymaailmaltaan enemmänkin kevääseen kuin kesään hentoisuutensa vuoksi? Hintaa kynsilakoill…

Summer Dreams

Pienin askelin ehkä alamme mennä säidenkin puolesta kohti kesää, joten vihdoinkin niitä kesätuotteita saa alkaa kaivella esille. Sain jo jokunen aika sitten Dermosilin kesän uutuuksia testiin, mutta kieltämättä kylmänkankean sään vuoksi niihin ei ole aivan niin innokkaasti tullut tartuttua - mutta ehkä nyt pikkuhiljaa:

Summer Dreams on tämän kesän Dermosilin tuotteiden nimi, sain sieltä valita muutamia itselleni mielenkiintoisia tuotteita testiin ja valitsin mukaan Summer Dreams -pakkauksen sekä After Sun Lotionin, joka sisältyy settiinkin mukaan pienemmässä koossa.

Summer Dreams -pakkaus (ovh 10,50€) sisältää viisi kesän must have -tuotetta kätevässä 40ml koossa.

Aurinkosuojavoide SPF20 (löytyy myös 150ml koossa 8,60€ hintaan) suojaa niin kasvoja kuin vartaloakin auringon UVA- ja UVB-säteiltä. Tuote on hajustamaton ja imeytyy nopeasti.
Kesäpäivän jälkeen virkistävä suihku on paikoillaan ja silloin voit helliä itseäsi ihastuttavalla kukkais-hedelmäisellä Summer Dream -suihkugeelillä (l…

Apeiron

Sain keväällä testiin erään TwistBe-verkkokaupan suosituimmista tuotteista:

Apeiron jojoba-teepuu hoitoöljy (13,90€/50ml)

Kuten ehkä osa jo nimenkin perusteella osasivat arvata niin kyseinen hoitoöljy on erinomainen epäpuhtauksien hoitoon. Sopii sinulle jos kärsit esim. finneistä tai aknesta, sisäänpäin kasvaneiden karvojen aiheuttamista tulehduksista.

Teepuuöljy on tunnetusti antiseptisen ja antibakteerisen vaikutuksensa vuoksi erinomainen tuote epäpuhtauksille. Jojobaöljy puolestaan ravitsee ja kosteuttaa ihoa

Itse olen uskaltanut levittää tuotetta suuremmallekin alueelle ja olen tästä kovasti ajoittaisessa käytössä pitänyt. Uskon myös tämän toimivuuteen epäpuhtauksien suhteen. 50ml pullo lisäksi kestää pienen ikuisuuden käytössä, koska yhdellä käyttökerralla tähän ei kovinkaan kummoista vajausta saa aikaan.

Kuinka sinä hoidat epäpuhdasta ihoa?

*)pr-näyte

Kesäkuun kosmetiikkaostokset

Toukokuun saldo oli aavistuksen pienempi kuin aiempina kuukausina - otinko kesäkuussa sitä kiinni vai jäikö shoppailut shoppailematta? :D Toukokuun puoleltahan ei tällä kertaa tilauksiakaan jäänyt kesäkuun puolelle saapuvaksi. Ja aiemmat shoppailuthan löytyvät kirjanpito-tunnisteen alta.

Kuten olette ehkä huomanneet niin eleven on yksi lempparishoppailupaikoistani tällä hetkellä enkä tälläkään kertaa pystynyt vastustamaan peräti 23% alennusta yli 70€ ostoksille. Mukaan tilaukseen lähti siis:
NYX Glitter Primer
NYX Face&Body Glitter Rose
NYX Ombre Blush Soft Flush
PIXI Hello Rose! -pakkaus
PIXI Nourishing Cleansing Balm
3INA The Micellar Gel
3INA The Micellar Water  yhteensä: 77,30€
Lisäksi tilatessa yli 35€ PIXIn tuotteita sai Best Of Bright -pakkauksen. Näytteitä elevenin tilauksiin myös saa nykyisin kolme kappaletta valita. 

Innostuin jälleen tekemään tilauksen Ebayn ihmeellisestä maailmasta Virven innoittamana:

Jaderulla
Yhteensä: 1,45€


BeautynetKoreaan tilaus lähti silm…

Jaderulla

Jälleen kerran Virve esitteli jotain sellaista mikä oli aivan pakko itsellekin tilata testiin ebayn ihmeellisestä maailmasta muutamalla eurolla:

Nimensäkin mukaisesti jaderulla on valmistettu jadekivestä ja sillä on tarkoitus yksinkertaisesti rullailla kasvoilla ja kaulalla. Mikä tässä on ideana? No nestekierron tehostaminen, mikä auttaa turvotuksen poistamisessa.

Omassa rullassani toisessa päässä on suurempi rulla ja toisessa pienempi - näin pääset hieman kapoisempiinkin kohtiin kasvoillasi käsiksi.

Rulla tuntuu viileältä ja rullaus tapahtuu varsin vaivattomasti.

Pidemmän testijakson tämä toki vaatisi, että voisi edes kuvitella jotain tuloksia näkevänsä. Katsotaan kuinka innostun rullailusta vai unohtuuko tämä kaappiin.


Joko sinulta löytyy oma jaderulla?

Oranssia kasvoille

Tänään meikkikuvia, jotka ovat jo jokunen tovi sitten otettu, mutta vasta nyt sain ne muokkailtua ja tänne blogiin asti tuotua..

Postauksen lopussa vielä lista meikissä käytetyistä tuotteista, jotka yllä olevassa kuvassa näkyvät.

Meikissä käytin sävyjä, jotka eivät olet ehkä ne mihin normaalisti muuten ensimmäisenä tulisin tarttuneeksi..

..mutta ihan kivalta tällainen lämpöisempikin meikki näyttää - vai? :)

Meikissä käytin arvonnassa voittamaani Shaaanxo-palettia (täältä niin luomivärit kuin huulipunakin) ja tämä olikin se koko meikin "tähti", silmämeikin pohjustin Wet 'n' Wild silmämeikinpohjustajalla. Silmämeikissä lisäksi mukana Isadoran ja Artdecon* kajalkynät, Urban Decayn ja Avonin* eyelinerit sekä Isadoran mascara.

Meikkipohjana Lumenen Blur -meikkivoide, Oriflamen peitevoide ja Stagecolor HD-puuteri*, minkä lisäksi kasvoille väriä tuomassa Clarinsin poskipuna*, NYX Taupe varjoja tekemään ja Guerlainin ihastuttavat meteoriitit hehkua tuomassa. Kulmakarvoihin …

Satin Matte

Kirjoittelin teille jo viime vuoden lopulla Earth Minerals -tuotteista, mutta tällöin meikkipohja jäi kokonaan käsittelemättä, koska sain sen käsiini vasta hieman myöhemmin. Tarkoituksena oli kirjoitella teille siitäkin kokemuksia kun olin ehtinyt testailla tarkemmin, mutta jotenkin kummasti asia pääsi livahtamaan mielestäni ennenkuin nyt kesän kynnyksellä kun olen taas talvea hanakammin mineraalipohjiin tarttunut.. eli korjataanpa nyt se virhe.

Oikean sävyn välintaa helpottamaan sain näytteitä muutamasta sävystä sekä pohjustajasta:

Vasemmalta oikealle: Balancing Primer Light (rasvaiselle ja sekaiholle) Satin Matte Foundation Light 1 (vaalealle, sävyltään kylmälle iholle) Satin Matte Foundation Neutral 1 (vaalealle iholle) Satin Matte Foundation Beige 1 (vaalealle, sävyltään lämpimälle iholle)

Itselleni valitsin sävyn Light 1 vaikkakin myös Neutral 1 olisi sopinut mainiosti. Peittävyydeltään tämä on aikalailla sitä samaa mitä muutkin kokeilemani mineraalimeikit eli tasoittaa ihonsävyä, m…