Siirry pääsisältöön

LivBox Tammikuu 2016

Osa on kai jo eilen boxinsa saanut, minä vasta tänään ja olisi tänäänkin jäänyt saamatta jos en itse sen perään olisi kysellyt - postissa eivät olleet kerenneet purkaa vielä koneelle saakka tulleita paketteja, joten tekstiviestiä tai muutoin tietoa paketin saapumisesta ei näkynyt, onneksi paketin kuitenkin matkalla mukaani sain. :)

Tällä kertaa kerkesin spoilaantua - kahvihuoneella yksi sana herätti ..hmmh.. kummastusta ja pakko oli selata tekstiä tarkemmin, että mitä siellä oikein on sisältönä ollut, mutta tästä tarkemmin kohta..


"Tammikuu on toivoa täynnä!"


Värit miellyttävät silmää, mutta miten on sisällön laita:


Täytyy sanoa, että vaikka tiesinkin mitä minunkin boxini tulee todennäköisesti sisältämään niin pettymys tuli juuri noiden vaihtelevien tuotteiden kohdalla; olisin nimittäin todellakin tahtonut mieluummin Herbinan kuorinnan ja Philosophyltä seerumin - taidan olla iän (?) perusteella luokiteltuna jotenkin LivBoxilla niin ettei oikein koskaan minulle satu sitä mikä nappaisi omalla kohdalla vaan juuri ne heikommin itselleni sopivat vaihtoehtotuotteet - tässä taas tullaan siihen, että olisi mielestäni parempi kun variaatiota boxin sisällä olisi lähinnä ihotyypin mukaan jaoteltuna eli sama tuote löytyisi eri ihotyypeille sopivana eikä näin kuin nyt tähän mennessä on ollut.

No mutta katsotaan sitä sisältöä tarkemmin:


SB12-suuvesi (ovh 15,90€/250ml, boxissa 50ml koko)
"SB12:n vaikuttavat aineet, sinkkiasetaatti ja klooriheksidiini, muodostavat ainutlaatuisen yhdistelmän, joka neutraloi pahanhajuista hengitystä aiheuttavien aineiden muodostumisen.
SB12:n ainutlaatuinen ja patentoitu koostumus kiinnittyy suun limakalvoille, hampaisiin ja kieleen varmistaen ensiluokkaisen raikkaan hengityksen 12 tunniksi." (teksti kopioitu sivuilta, johon linkkikin vie, kortissa melkolailla sama teksti)
Itseltäni suuvesi löytyi Mild-koostumuksessa, en tiedä onko tässä vaihtelua ollut? LivBoxilla on nyt näköjään tarkoituksena pitää boxilaisten suuhygienista kovasti huolta kun vähälle aikaa on tullut kaksi hammastahnaa ja nyt suuvesi.. Itse en suuvettä juurikaan käytä, joten en tämän kohdalla mitenkään innosta hihkunut.

Philosophy Miracle Worker Anti-aging -voide (ovh 54,90€/60ml, boxissa 7ml näyte)
"Ylellinen anti-age -voide, joka kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. Korkea antioksidanttipitoisuus suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksista johtuvalta ennenaikaiselta vanhenemiselta. Voide tukee ihon omaa kollageenia, kirkastaa ja rauhoittaa sekä jättää ihon satiinisen pehmeäksi ja elinvoimaiseksi." (teksti Sokoksen sivuilta lainattu, johon myös linkki vie - ko.voide muuten sattuu nyt näköjään siellä tarjouksessa olemaan..)
Pidän todella kovasti Philosophyn tuotteista, mutta 7ml-näyte - come on! Kuten viime boxinkin yhteydessä sanoin niin sanon saman tässäkin, näin pikkuruisia näytteitä en koe boxin täysinäisinä tuotteina vaan nämät ovat ekstraa ihan niinkuin ne hajuvesinäytteetkin.

"Uutta – nopea apu erityisen kuivalle ja herkälle hiuspohjalle!
Hiuspohjaan jätettävä tehokosteuttaja on välitön ensiapu erityisen kuivalle,
herkälle, kutiavalle ja kireälle hiuspohjalle. Sopii päivittäiseen käyttöön.
Kosteuttavat aktiiviaineet rauhoittavat ja suojaavat hiuspohjaa sekä ehkäisevät
kiristävää tunnetta. Pitkäkestoinen syväkosteutus takaa kimmoisan, pehmeän ja
tasapainoisen tunteen hiuspohjalle. Ei rasvoita hiusta." (teksti lainattu Cutrinin sivuilta)
Itselläni ei mitenkään erityisen kuiva ja kutiava päänahka ole, mutta eipä kai se lisäkosteutus päänahkaankaan näillä pakkasilla liikaa ole kellekään!?

"Pitkäkestoinen, nestemäinen silmänrajaustussi intensiivisen tarkkaan rajaukseen." (lainaus Lumenen sivuilta.)
Jos en juuri olisi ostanut Oriflamen eyelinereitä useampaa kappaletta niin olisin tästä varmasti riemuissani - mutta pitää kai tämä tässä piakkoin testiin korkata, että saa verrattua millaista jälkeä saa aikaan verrattuna Oriflameen. :)
 
Tena Skin Cream (ovh 4,30€/150ml)
"TENA Perusvoide on suunniteltu erittäin kuivalle ja herkälle iholle. Se kosteuttaa ihoa ja auttaa sitä säilymään sileänä ja pehmeänä."
Tässä se sana, jonka takia halusin katsoa ennakkoon boxin mahdollista sisältö, ensimmäinen ajatus oli "ei kai ne nyt sentään virtsankarkailuun tarkoitettuja siteitä ole tänne tunkeneet mukaan!?" - eikä siis tosiaankaan mitenkään odottavassa mielessä. Yhdistän Tenan vahvasti virtsanpidätysongelmiin (ja tuskin olen tässä ainoa) ja lisäksi en kuulu perusvoiteita käyttävien ryhmään = tämä tuote on jotain mitä en todellakaan tarvitse ja jotenkin kuvittelen ettei mieskään todennäköisesti tähän halua koskea...
 
Lisäksi boxissa oli mukana:
Salus Floradix vitamiinijuoma (ovh 14€/250ml, boxissa 10ml = kerta-annos)
"Perinteinen rautapitoinen yrtti-vitamiini-mehuvalmiste lisäenergian ja raudan tarpeeseen."
Muistaakseni olen tätä joskus pullollisen saanut eikä tämä mitään herkkua ollut!? Kohtahan sen näkee muistinko oikein :D
Anyday Cashew-pähkinät (ovh 2,09€/60g)
"Yhtä aikaa mieto ja maukas, rapea ja täyteläinen – cashewpähkinä on kaikkea tätä. Lisäksi cashewpähkinä on täyttävä ja niin monipuolinen, että se käy sekä rapeaksi välipalaksi että juhlien naposteltavaksi ja monien ruokalajien raaka-aineeksi. Siitä sekoitat myös täyteläisen ja maukkaan kastikkeen kasvisten dippailuun tai keksin levitteeksi."
Cashew-pähkinät ovat mielettömän hyviä, kuten monet muutkin pähkinät -harmi vain kun ne ovat niin runsaasti energiaa sisältäviä o.O (nämä jo melkein syötynä :D)
 
Näiden lisäksi vielä koodi, jolla tuon ah-niin-ihanan Tena-voiteen saisi tilattua 3,60€ hintaan - voitte arvata kaksi kertaa tulenko tuon koodin käyttämään.. (Joo, tämä oli ihan ehdottomasti omalla kohdalla se riman alittanut tuote ;P)
 
 
LOPPUYHTEENVETO
 Kuten ehkä postauksesta kuulsi läpi niin en mitenkään mielettömän tyytyväinen ollut boxin sisältöön ja alankin tässä vakavasti pohtia onko LivBox enää minulle se oikea boxi (eli ehkei vika ole boxissa vaan tilaajassa joka mielii sitä kuuta ja tähtiä taivaalla :D), ehkä pitää sitten kuitenkin alkaa tuonne kauas ulkomaille tähyillä mikäli itselleen sopivampaa boxisia mielii, Suomessa kun ei valitettavasti ole kuin tämä (GloriaBox olisi varmasti enemmän minua - oi miksi, miksi sitä ei tullut kuin se yksi kerta!?). Muutama kuukausi olisi vielä LivBoxilla aikaa "tsempata" ja näyttää kyntensä - katsotaan kuinka käy.


LivBoxin tilanneet: Miltä sinun boxisi näytti?
Ketkä ette tilanneet: Miltä tämän boxin sisältö näyttää, harmittaako ettei tullut tilattua?Kommentit

 1. Mulle ei livboxia tuu, mutta mitä blogeista seurannu tätä, ni oon oikein tyytyväinen, etten oo tilaaja. Eikä musta kyllä tuukaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millainen boxin sisällön pitäisi olla, että innostuisit tilaamaan? :)

   Poista
 2. Huh, onneksi Joulukuu oli viimeinen ja tämä Tammikuun boxi myytiin nopeasti loppuun, että en kerennyt katua ja tilata :D Ei kyllä olisi tullut tästä itselleni mitään käyttöön jos olisin vielä tilausta jatkanut.

  Tuo sama suuvesi on joskus tullut Lookfantasticin boxista (jonka muuten tilasin täksi kuuksi).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietinkin tuossa et mistä tuollaisen minin olen aikaisemmin saanut.. Sen kyllä käytin, mut jotenkin koen nuo hieman turhakkeina ja muistelisin et hammaslääkärikin joskus sanonut ettei niitä oikeasti tarvitse..

   Poista
 3. Tää oli kyllä vähintäänkin mielenkiintoinen boxi. :D Mä luulen, että olisi paljon vähemmän mielipahaa, vaikka sisältö ei miellyttäisikään, jos jokainen tilaaja saisi samat tavarat. Ton vaihtelevuuden vuoksi en koskaan voisi ajatella tilaavani tätä, söisi kuin pientä oravaa, jos sattuisi saamaan niitä itselle turhia kamoja, jos toisilla olisi jotain kivempaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se onkin. Olen jo lukemattomia kertoja antanut palautetta tuosta, että variaation pitäisivät minimissä ja lähinnä saman tuotteen sisällä ihotyypin mukaan (esim. kosteusvoide kuivalle tai rasvaiselle iholle..) eikä näin niinkuin on viime aikoina mennyt - musta tuntuu et viime aikoina tätä on ollut huomattavasti enemmän kuin LivBoxin alkuaikoina..?

   Poista
 4. Jestas, mitähän seuraavaksi, tekarien pesutabletteja jännittävässä värissä tai kenties uutuustampooneja? :D

  VastaaPoista
 5. Itse olin ensin aivan järkyttynyt ajatuksesta, että boksissa olisi Tena-vaippoja, mutta tuo voide on loistava. Todella hyvä rutikuiville käsille. Suosittelen testaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisinkin sinun blogistasi kokemuksia juuri äsken lukea :) Pitää katsoa tuleeko korkattua, käsivoiteitakin on aika vino pino tuolla odottelemassa ja mä ehkä kehitin asennevamman Tenaa kohtaan xD (tuoksuttomat tuotteet myös valitettavasti harvoin itseeni vetoavat..)

   Poista
  2. Kyllä minullakin on ollut Tenaa kohtaan asennevamma, vaikka varmasti laadukkaita tuotteita tarjoavat niitä tarvitseville.

   Poista
  3. Varmastikin, itse vain en heidän tuotteidensa kohderyhmään - onneksi :D - kuulu.. Toisaalta en myöskään itse perusvoiteita käytä, meidän taloudessa mies käyttää, mutta en oikein vastausta saanut kun kysyin tulisiko hänellä tuo käytettyä vai laitanko eteenpäin :D

   Poista
 6. Minun silmiini boxi näyttää kivalta. En ole koskaan tilannut, mutta kaikki nuo tuotteet tulisi kyllä käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sit vaan boxi tilaukseen - tai vinkkaat jollekin et tässä ois hyvä lahja ;D

   Poista
 7. Tenaa kohtaa minulla oli todella suuria ennakkoluuloja, mutta itse asiassa voide taitaapi olla minun suosikkini boxista.
  Lumenen kynä lyhyesti sanottuna kamala, testattu ja todettu jo ettei toimi ainakaan minulla.
  Philosophy Miracle Worker Anti-aging -voide, niin kuin mainitsitkin niin niin mini tuote, että aivan ärsyttää että viitsitään tommosia mukaan laittaa. Noita kun saa jopa itse pyytämällä kosmetiikkamyymälöistä. Tuosta ei laitetan naamaan kuin pari kertaa, niin miten siitä saa sitten kunnolla fiilistä oliko hyvä vai ei?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuo Lumene toimi hyvin, joten oli ehdottomasti boxin paras tuote. :)

   Poista
 8. Philosophyn seerumikin on vaan 4ml, yritin sitä testata mutta pipetistä tuli lähinnä vain ilmakuplia ja lopulta sain 3 tippaa irti koko 4ml näytteestä :D Haisi oudolle/pahalle ne tipat, niin en tätä ostaisi. Herbinan kuorintavoide taas oli aivan ihana koostumukseltaan ja tuoksultaan, se jää vakkari käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se seeruminäyte taisinkin olla tuosta, josta syksyllä postasin (http://blingershimmer.blogspot.fi/2015/09/philosophy-renewed-hope-in-jar-eye-when.html)? Itse ko.tuotteesta tykkäsin, mutta sinällään ihan jees, että näyte oli voiteesta - vaikkakin edelleenkin olen sitä mieltä etteivät nuo pikkuruiset näytteet ole yhtä kuin yksi tuote boxissa; miksei tämäkin olisi voinut olla reilussa kokeilukoossa!?

   ..harmittaa ihan vietävästi kun en taaskaan Herbinaa saanut :( Vaikka se ehkä onkin nuoremmalle ikäryhmälle kohdennettu niin ehkä me "vanhuksetkin" (=yli 30-vuotiaat) tuotteista olisimme kiinnostuneita - itse ainakin olisin.

   Poista
  2. juurikin tuo blogissasi mainittu "when hope is not enough" seerumi oli kyseessä. :)

   Poista
 9. Sain samat tuotteet ja Tena tosiaan hyppäsi silmille :) Voiteena ihan ok mutta ominaishaju on vähän ällö koska tuoksuton. Philosophyn voide turha koska ei parin kerran perusteella pysty sanomaan toimiiko. Seuraavassa boksissa varmasti hammastahna, dödö ja hiusöljy. Eli vähän on toivo mennyt kun laatu laskee kokoajan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä viime aikaiset boxit ovat niin paljon harmitusta aiheuttaneet, että toivotaan Livbox-tiimin nyt hyvin ripeästi asialle jotain tekevän - minä siis yritän vielä tuossa tammikuun toivossa elää :D

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luetuimmat

Kosmetiikkajoulukalenterit 2017

Onko jo liian aikaista? Ei kai sentään.. :D
Vuosi vuodelta kosmetiikkajoulukalentereidenkin tarjonta on lisääntynyt ja alkaa jo olla vaikeuksia valita minkä tai mitkä niistä itselleen valitsee! :D Itse olen pyrkinyt hieman joka vuosi vaihtelemaan joulukalenteria mihin tartun ja näin varmaankin tänäkin vuonna - se etten ole tarttunut samaan mihin edellisenä vuonna ei tokikaan tarkoita kalenterin huonoutta vaan kertoo vain omasta vaihtelunhalustani :D Olen tähän mennessä tykännyt tuosta, että yksi kalenteri on kosmetiikka-aiheinen ja toinen jotain muuta - voisinkin ehkä tällä tavalla jatkaa jatkossakin, jos bongaan tänä vuonna jonkin mielenkiintoinen ei-kosmetiikka-aiheisen joulukalenterin, vinkkailkaa näitä minulle! :)
Mutta niihin kosmetiikkajoulukalentereihin, joita olen tähän mennessä bongaillut.. Hankintalistallani tällä hetkellä korkeimmalla on elevenin joulukalenteri:
Kalenteria ei vielä saa itselleen tilattua, mutta odotuslistalle voi liittyä mukaan, että saa ensimmäisenä tied…

Kehuttu alle 3€ silmänympärysvoide

Karkkipäivän Sanni kehui kesällä Lidlin silmänympärysvoidetta, joten pitihän se testiin napata sitten itsekin.

Cien Q10 Anti-Wrinkle Eye Cream (ovh 2,89€/15ml)

Koostumukseltaan tämä on kevyen voidemaista ja olenkin käyttänyt tätä aamuisin meikin alla - näin ilmojen viilentyessä kaipaan yöksi silmänympärysiholle tuhdimpaa koostumusta, vaikka kyllä tämäkin varmasti homman hoitaisi :D

Ainoan miinuksen, jonka itse tuotteesta keksin on se, että jos tätä yhtään liikaa annostelee niin tämä jää hieman valkoisena pyörimään iholle - imeytyy kyllä kun hetken kauemmin voidetta iholle hieroo. On siis riittoisaa tavaraa eikä tätä kannata yliannostella :D

Itse en tästä mitään wow-elämystä saa; hyvin perussilmänympärysvoide, joka toimii. Enkä siis todennäköisesti tule tähän uudelleen palaamaan, mutta suosittelen kyllä lämpimästi testaamaan ei-niin-elämyksen-hakuisille :D

Oletko sinä löytänyt Cien-tuotteista jotain lemppareita itsellesi?

Essence-joulukalenterin yhteenveto

Yankee Candle -joulukalenteri on esitelty ja nyt olisi vuorossa Essence. Itse joulukalenteria en saanut enää kuvauskuntoon saatettua, joten se ei nyt näissä kuvissa tule esiintymään, mutta kalenterista paljastuneet tuotteethan ne nyt pääosassa ovatkin :)
Osa luukuista oli pettymyksiä (mikä toki oli odotettavissakin..) ja osassa tuli todella kivoja ja mielenkiintoisia tuotteita. Oman kalenterini tilasin Kosmetik4Less-verkkokaupasta 24,90€ hinnalla (päälle toki vielä postikulut, mutta tilasin samalla myös pari muuta tuotetta) - katsotaan lopuksi minkälaisen arvon sain kalenterille laskettua.

Aiempina vuosina käsittääkseni kalenteri on sisältänyt lähinnä kynsilakkoja, tänä vuonna mukana oli paljon muutakin ja kynsilakkoja tuli yhteensä neljä.

Kalenteri sisälsi:

Masquerade Lip & Nail Glitter / + pieni vinkkaus tulevasta

Sain itselleni ihanan kimaltavan paketin tuotteita testiin:

Isadora Masquerade Lip & Nail Glitter -juhlakokoelma sisältää jotain aivan uutta minkä lisäksi olemassa oleviin kokoelmiin tulee muutama lisäsävy.

Loose Lip Glitter (ovh 9,90€/5g) löytyy kolmessa sävyssä: 50 Stardust – sävytön, läpikuultava glitter
51 Pink Sparkles – pinkki glitter
52 Ruby Sparkles – tummanpunainen glitter  ja on nimensä mukaisesti huulilla käytettävää irtoglitteriä. Käyttö on yksinkertaista: levitä huulille huulipuna tai -kiilto, taputtele glitter sormella tähän päälle, viimeistele halutessasi vielä värittömällä huulikiillolla (tämäkin kannattaa sormella lisätä mikäli ei huulikiillon sekaan halua väriä ja glitteriä :D).

Glitter tarttuu yllättävänkin lujasti huuliin kiinni eli ei ihan hetkessä huulilta katoa - tästä huolimatta poisto onnistuu helposti esim. miselliveteen kastutetulla vanulapulla.

Huulituotteista Perfect Matt -huulipunat (ovh 14,90€/4,5g) saavat kaksi uutuussävyä, jotka ovat myös jäämässä…

3v- SYNTTÄRIARVONTA

Vinkkasinkin eilen, että tänään on jotain huippua luvassa; kuka hoksasi, että blogille tulee vuosia täyteen ja tämähän toki perinteisesti tarkoittaa arvontaa eli jotain kivaa teille <3

..joku saattoi myös arvata, että vinkkaus koski myös tuota eilistä postaus eli kyllä. Tänään arvotaan eilen esittelemäni Isadoran uutuustuotteet! Ja ei pelkoa, kyseessä ei ole korkkaamani tuotteet vaan aivan uudet tuotteet, jotka onnellinen arvonnan voittaja saa itselleen hypisteltäväksi.


Paketti sisältää siis 2x mattahuulipunan, 3x huuliglitterin sekä 4x kynsilakan.
Kurkkaa eilisestä postauksestani tarkemmat esittelyt ja omat kokemukseni tuotteista. :)

Kuinka sitten pääset osallistumaan arvontaan?
Koska kyseessä on blogini synttäriarvonta niin tällä kertaa arvonta on suunnattuna seuraajilleni; ilmoita siis mitä kautta seuraat blogiani (Blogger/Bloglovin/Blogit.fi tms.)
+1 arpa tulee mikäli seuraat blogiani Facebookissa ja/tai Instagramissa.
+1 arpa tulee mikäli seuraat Isadoraa Facebook:issa ja/tai…

Liquid Lip Lacquer

Sain Avonilta testiin heidän uusista huulituotteistaan mielenkiintoisen parivaljakon.

Mark Lip Lacquer (ovh 12€/7ml) löytyy niin mattaisena kuin kiiltävämpänä versiona - jokaiselle jotakin. 

Itselleni sain mattaisen version "Pinking About You" -sävyssä ja kiiltävämpi versio tuli "RedHead"-sävyssä.

RedHead ei ole huulilla aivan niin voimakas kuin ehkä pelkäsin :D  (Instagramin puolelta löytyy tästä meikkikuvasta.)

Ja Pinking About You taas on aivan täydellinen nudesävy! (Instagramin puolelta löytyy tästä meikkikuvasta.)

Täytyy sanoa, että näistä molemmat yllättivät positiivisesti. Mutta vielä yllättävämpää on se, että ihastuin ikihyväksi mattaversioon! Tämä ei juurikaan tunnu huulilla, ei kuivata ja kestää pitkään ilman korjailuja kauniina! Löysinkö vihdoinkin mattapunan, josta myös rutikuivat huuleni pitävän!? :D

Oletko sinä enemmän mattaisen vai kiiltävän ystävä?

*)pr-näyte

Black Friday

Tänään tulee extrana postaus myös keskiviikkona, koska eihän tätä tarjousviikkoa voi olla blogissa mainitsematta - ja haluan teiltäkin vinkkejä upeista tarjouksista, joita ei vain kannata missata! ;)
Perjantaina 24.11. vietetään siis Black Friday:ta, joka tarkoittaa yksinkertaisimmillaan ostohysteriaa :D Osa verkkokaupoista on aloittanut tarjousten syötön jo heti alkuviikosta enkä itsekään näitä tarjouksia ole pystynyt vastustamaan. Ajattelinkin nyt teidänkin iloksi ja houkutukseksi listata ylös hieman verkkokauppoja, jotka kannattaa viimeistään perjantaina tsekata ;)
(Verkkokaupat ovat aivan sekalaisessa järjestyksessä!)
Ensimmäisenä mainittakoon BeautyBay, jonka tarjouksia en itse ole pystynyt vastustamaan :D Tarjouksia löytyy laidasta laitaan jopa -50% saakka ja esim. Jeffree Star -tuotteita on -30% tarjoushinnalla myynnissä.
Dermoshop lähetti sähköpostia, että heille on viikonlopuksi tulossa tarjouksia, joita ei kannata missata - nämä aion ainakin itse ehdottomasti tsekata!

Coco…

MorpheMe November

Olen nyt viime kuukausina ahkerasti vaihtanut siveltimiä MorpheMe-kauneusboxissa johonkin aivan muuhun ja niin kävi tässäkin kuussa :D

Tässä kuussa vaihdoin siveltimet yhteen tuotteeseen, minkä lisäksi lunastin pisteillä (joita kertyy siis jokaisesta tilauksesta) toisen tuotteen:

Morphe Deysi Danger Highlight Palette vaikutti mielenkiintoiselta ja nappasin sen siveltimien asemasta tulemaan itselleni.

Paletti sisältää yhdeksän highlight-sävyä, joista tokikaan ihan kaikki eivät omalle kalpealle iholleni ole ehkä highlightereina ideaaleimpia - mutta voihan näitä käyttää myös luomivärien asemasta! :D
(Swatchaukset jäljempänä!)
Pisteillä nappasin itselleni tulemaan:

Tarte Amazonian Clay -poskipunan sävyssä Exposed - muita vaihtoehtoja ei kyllä ollutkaan :D

Tämä on sävyltään hyvin luonnollinen eikä tämän kanssa ole minkäänlaista pelkoa poskipunaövereistä!

Swatchauksessa highlight-sävyt yläriviltä alkaen vasemmalta oikealle. Jälkimmäisenä Tarten poskipuna.

Tokikaan poskille siveltimellä le…

The Body Shop -joulukalenteri loppuyhteenveto

Tässä siis vielä koko joulukalenterin sisältö.

Suihkugeelit ja vartalovoiteet (mukaan lukien vartalovoi, vartaloemulsiot ym.): Nämä olivat ehkä mieluisimmat kalenterin sisällöistä. Arkipäivässä näitä kuluu jatkuvasti - ja paljon! Ja on myös mukavaa päästä testailemaan TBS:n valikoiman eri tuoksuja ja koostumuksia. Itse pidän myös kaiken lisäksi vaihtelusta, joten putelit ovat varsin sopivia - kuluvat nopeasti loppuun ja pääsee vaihtamaan seuraavaan.. ;)

Tosin miinusta on annettava noista kimallusvoiteista, vasta kokeillessa tajusin millaista suorastaan glittermönjää ne on o.O Yleensä olen kaiken kimaltavan suhteen aikamoinen harakka, mutta liika on liikaa.. Lisäksi nuo on yllättävän vaikea saada tuosta purnukasta ulos :/ Tuoksut ovat kylläkin aivan ihania <3 Vartalovoita olisi kiva ollut olla enemmän kalenterissa kuin tuo yksi, ne ovat varsinkin näin talvisin juuri sitä mitä ihoni kaipaa!

Kasvovoiteet, naamio: Näistä kaikki tuotteet olivat itselleni uusia. Ihonhoitotuotteista myös k…

Bette Box Marraskuu 2017

Piiiitkästä aikaa ehdin saada paketin käsiini ennenkuin olin ehtinyt spoilaantua, joten avatessa kaikki tuotteet tulivat itselleni yllätyksenä. Omasta paketista uupui pitkäaikaistilaajalahja, josta tulikin aiemmin päivällä jo viestiä, että se tulee jälkitoimituksena perästä - jäädään siis tätä vielä jännäämään jos en sitten jostain saa bongattua mikä tuote sieltä on tulossa. (Lisäilen tänne loppuun sitten sen pitkäaikaistilaajalahjan kunhan olen sen käsiini saanut.)

Marraskuussa valmistaudutaan juhlakauteen:

Isadora Natural Matt Oil-free Meikkivoide 10 Matt Porcelain (ovh 22€/35ml, boxissa 20ml koko) "Natural Matt Foundation jättää iholle luonnollisen, kuulaan mattapinnan. Öljytön koostumus ehkäisee ihon kiiltämistä. Meikkivoiteen sisältämät vaikuttavat aineet kosteuttavat ihoa ja jättävät sen miellyttävän tuntuiseksi..." Kerrankin boxista löytyi vaalein sävy, jei. Tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta ja tosiaan sävykin saattaa kerrankin natsata. Yllätyin kun huom…