sunnuntai 3. tammikuuta 2016

English Tea Shop -joulukalenterin yhteenveto


Kuten ehkä on jo ilmi tullut aiemminkin niin olen tosiaan innostunut kovasti teestä viime aikoina, joten teekalenteri oli ihan ehdoton valinta yhdeksi joulukalentereista. Hintaa tällä oli 11,90€. Katsotaanpa sitten sisältöä:Jokainen päivä siis tosiaan toi sisällään yhden pussillinen teetä, 12 eri teemakua vaihteli luukuissa eli kukin ilmaantui kahtena eri päivänä. Mustaa teetä kalenterin luukuissa oli 14 ja vihreää teetä 10 luukun takana - kuten olen maininnutkin niin omaan makuuni nykyisin on enemmän muut teelajit kuin musta tee, mutta jokaisen näistä kyllä mielelläni testasin. Maut eivät ehkä tuntuneet minun makuuni niin voimakkaina kuin mitä esim. YogiTeassa ja musta tee vaati ehdottomasti makeutusta mukaansa (kuten itseasiassa aina muutoinkin). 

Summa summarum.
Ilolla tutustuin English Tea Shopin valikoimiin, mutta omaan makuuni ehkä tuo YogiTea (tai  äskettäin esittelemäni Kusmi Tea) sopii hieman paremmin. Voi kyllä olla, että teehyllyllä vielä tsekkaan tämänkin valikoiman ja voihan olla, että sieltä joskus teetä tarttuu matkaan mukaan (ei kylläkään mustaa teetä) :)


Miltä sinun korvaasi teekalenteri kuullostaa?

2 kommenttia:

  1. Ihana idea tällainen teekalenteri! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kun on saatu vaihtoehtoja niiden ainaisten suklaakalenterien lisäksi :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Pihkakuorinta

Alkuvuodesta kirjoittelin teille mielenkiintoisesta uudesta tuttavuudesta Abies Organics :sta ja lupailin esitellä teille toisenkin testiin...

Luetuimmat