lauantai 30. tammikuuta 2016

Lumene Bright Now Vitamin C Heleyttävä BB-Tehohoito

Rakastan kaikenlaisia tehohoitoja iholle - varsinkin talviaikaan - joten kun huomasin itselleni tuntemattoman Lumenen tehohoidon tarjouksessa Sokoksella, ei tarvinnut montaa kertaa pohtia lähteekö kassalle mukaan vaiko eikö :D


 Lainaus suoraan sivulta:
"Kaunistaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Suomalaisen lakan antioksidantit ja kapselointiteknologian ansiosta erityisen tehokas C-vitamiini kaunistavat ihoa välittömästi tehden siitä silkkisen sileän ja heleän.

Valoa heijastavat pigmentit saavat ihon näyttämään virheettömältä ja säteilevältä välittömästi. Tehohoito kuorii ihoa hellävaraisesti ja samalla silottaa ihon karheutta. Tuote auttaa myös supistamaan huokosia ja pitämään ihon mattapintaisena. Sopii kaikille ihotyypeille. 

Levitä ennen päivä-, yö- tai BB-voidetta seerumin tavoin. Kokeile myös sekoittaa BB-voiteen kanssa!"


Kyse on siis tosiaan tehohoidosta/seerumista, joka on tarkoitettu käytettäväksi hoitovoiteen (päivä- tai yövoiteen) alle. Tosin voidemaisen koostumuksensa vuoksi rasvaisemmalla iholla menettelisi varmasti ihan sellaisenaan ainakin meikinalusvoiteena.



Pumppupullosta tuotetta on helppo annostella enkä ole huomannut suuosan menevän tukkoonkaan vaikka olisi muutaman päivän ilman käyttöä. Tuotteen tuoksu on tuo aivan ihastuttava Bright Now -sarjasta tuttu tuoksu, tästä itse pidän "kuin hullu puurosta" :D


Näin talvella voidemaisempi koostumus seerumissakin on ihan ok, mutta ainakin kesää kohti mennessä itse mieluummin käytön kevyempää koostumusta.


Lumenelta on taas tässä alkuvuodesta tullut muutama ihastuttava ihonhoitotuote, joita kovasti kyllä kiinnostaisi kokeiluun hankkia - kunhan noita varastojani olen vajutellut niin enköhän ne itselleni kotiuta :)


Onko kyseinen tuote sinulle tuttu ja/tai käytätkö ylipäätään seerumeita/tehohoitoja?


2 kommenttia:

  1. Mä rakastan seerumeita <3 Tämä tuoksu on kyllä hyvä ja muutenkin ihan jees tuote. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän linjan tuoksu on yksi ehdoton lempparini kosmetiikkatuotteiden tuoksuista, aivan ihana! <3

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat