keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Picture Polish - Antique + Sneak Peek tulevasta

Kuten aiemmassa postauksessa mainitsinkin niin en voinut vastustaa PP-kärpästä ja näin ollen hankin Holidayn seuralaiseksi toisen kaunokaisen; Antique.

Picture Polish Antique
Tämä ihanuus on julkaistu syksyllä 2009 Mesh Shades -kokoelmassa ja tämän sanotaan paranevan iän myötä ;) Sävyltään on violetin-hopeisen-metallinen ja pinnaltaan jää aavistuksen "rouheaksi". Tämä yllä oleva kuva oli paras mitä nyt tältä erää sain ja saatte nyt uskoa sanaani, että tämä on kerta kaikkisen upea! Ja on muuten varmaan kallein kynsilakkani (ei arvokkain vaan kallein = olen itse tästä tähän mennessä maksanut enemmän kuin mistään muusta kynsilakasta).


Onko muita PP-kärpänen puraissut ja kuinka kovasti? :D


Ja mitäs kivaa olisi tulevaisuudessa tiedossa - sen arvonnan lisäksi ;)


Lushin tilaus nro II + jälkitoimituksena tulleet extratuotteet:


Oh <3

Ja lisäksi blogiyhteistyönä saatu iso satsi itselleni muutoin kuin nimenä varsin tuntemattomaksi jäänyttä Avonia:


Näistä siis postausta tulossa kunhan saan ensin testailtua - tänään vasta Lushin jälkitoimituksen + Avonit nimittäin postista hain :D Sen verran Avonista voisin jo mainita, että tuoksut ainakin tätä nenää miellyttävät kovasti! :)
 
 

3 kommenttia:

 1. Ooh, Lushia :3

  Mie tänään olen kytiksessä kun näpyttelen Avonin tilauksen heti puolen yön aikaan, etten jää ilman :'D Nimittäin kahden jakson ajan on minikuvasto ja se tietää taas sitä, että tuotteet tulee loppumaan kesken. Minikuvastossa on siis asusteita, vaatteita, kynttilöitä ja muita erikoistuotteita, jotka yleensä aina loppuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin hyvä tietää jos joskus tuolta innostuu tilailemaan :D Paria tuotetta tässä jo olen kerennyt testailla illan tuoksinassa ja kivalta kyllä vaikuttavat :)

   Poista
  2. Valitettavasti Avonilla on aika usein ongelmia, milloin paketit tulee lytyssä, sisällä olevat tuotteet on rikki tai onpa nähnyt niitäkin paketteja, joissa saattaa olla yksi sivu kokonaan auki, joskus kaksikin :/ Mie itse kun tilaan niin vähän, niin tuota ongelmaa ei ole :D Ja tietenkin nuo erikoisemmat tuotteet saattaa loppua jo heti alussa. Nyt kesällä ja varmasti tulevana jouluna loppuu kuvastot :'D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat