perjantai 25. syyskuuta 2015

Avon-kynsilakka x4

Blogiyhteistyö paketista löytyi myös peräti neljä kappaletta kynsilakkoja! :)


Kaksi Gel Finish -kynsilakkaa sekä kaksi Magic Effects -kynsilakkaa. Itse tykkäisin aina löytää tietoa ja varsinkin nimet kynsilakoille, mutta nyt en kyllä Gel Finish -kynsilakoille nimiä löytänyt, Magic Effect -lakoissa nimi oli pullossa (mistä plussaa!), mutta toista noista en Avonin sivuilta bongannut? Valikoima tosin taitaa niin tiuhaan tahtiin vaihtua, että se tämän postauksen julkaisuaikoina saattaakin vaikka jo siellä olla.


Kuten blogiani seuranneet tietävät niin noita kynsilakkojan minulta löytyy (ja paljon!) ja olen muutamiin tiettyihin lakkomerkkeihin hurahtanut siinä määrin etteivät muut kovin kummoisesti heilauta - jos niissä ei sitten jotain tosi spesiaalia ole.


Nämä vaikuttavat siis kyllä oikein kivoilta lakoilta, mutta tuon vaaleimman kanssa sain kynteni alta aikayksikön lommoille - ei siis aivan yhtä nopea kuivuminen ole kuin esim. Essien tai O.P.I.:n lakoissa - ja koska en sitten jaksanut pienten kolhujen vuoksi lähteä koko hommaa aloittamaan alusta niin vedin vain pari kerrosta lisää päälle (toki antaen joka kerroksen kuivua välissä..) eikä lopputulos ihan minun silmiäni hivelevää ollut. (Kesto kuitenkin vaikutti varsin hyvältä; päälle tosin laitoin vielä kerroksen Isadoran Gel Nail Lacquer Top Coatia, mutta useamman päivän jaksoin noissa kynsissä silti olla eikä poistohetkellä juurikaan lakan lohkeilua ollut - mitä monien lakkojen kanssa viime aikoina on tuntunut esiintyvän.)


Swatchatessa näyttävät kyllä suorastaan upeille, mutta tosiaan koska lakkavarantoni ovat mitä ovat niin nämä saavat etsiä uudet kotinsa lähipiiristäni, joille näillä olisi enemmän käyttöä tiedossa - paitsi yksi ihanuus joukosta johon kyllä ihastuin. Arvaako kukaan mikä voisi olla kyseessä?


No tietenkin tuo Mineral Crush ihanuus nimeltä Agate - se vei sydämeni ja ehdottomasti tuon linjan lakkoja muutoinkin mielisin lisää joukkooni.

 Sanoisin siis, että kivat peruslakat (ja ehkä muutamissa vähän jotain ekstraa) ja mikäli en olisi niin hirmuisasti lakkoja jo ennestään hamstrannut niin ehdottomasti näille kodin antaisin, mutta koska niitä on kertynyt niin hirmuiset määrät niin luovutan kolme näistä rakastaviin koteihin. :)


 Onko sinulla kokemuksia Avonin kynsilakoista?Tuotteet saatu blogiyhteistyönä, ajatukset omia. :)

5 kommenttia:

 1. Joo, Gel -lakoissa ne nimet lukee vain pahvipakkauksissa. En ymmärrä, miksi muissa ne nimet lukee pohjissa, mutta nuissa ei -_-
  Itse nimittäin tilasin kaksi gel -lakkaa (Iceberg White ja Orange Crush ). Myös kaikki hiekkalakat löytyy, niin uudet kuin vanhatkin :D

  Hämmästyttävää on myös se, että Avonilla ei ole myynnissä mustaa kynsilakkaa, paitsi se matte.. Joskus oli, mutta nyt ei ole näkynyt, luulisi kuitenkin, että se olisi valkoisen ohella toinen suosittu perusväri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse sain nuo irtokappaleina eli en pahvilaatikoita missä nimet olisivat näkyneet, toisaalta myös aika harva varmaankaan noita pahvilaatikoita säilyttelee, joten voisi olla ihan hyvä uudistus saada ne nimet sinne lakkapullon pohjaankin..

   Poista
  2. Onpas tyhmää, että testituotteet tulee ilman pakettia :/ Kun se nimi olisi kuitenkin ihan kiva tietää. Miekin heitän ne pahvit pois, mutta kun teen postaukset, niin käyn sieltä ne nimet kurkkaamassa :D

   Poista
  3. Nimen avulla olisi helppo googletella mahdollisia swatch-kuvia tms., mut aina ei voi voittaa :D

   Poista
 2. Avonin Mineral Crushit ovat ihania!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat