keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Feelunique Beauty Around The World

Törmäsin Feeluniquen sivuilla Beauty Around The World -boxiin, joka vaikutti hyvin mielenkiintoiselta. Kyseessä on siis kauneustuotteita sisältävä boxi, mutta esim. LivBoxista ja Lookfantasticin Beauty Boxista eroten tämän sisällön näki jo heti tilaushetkellä.


Hintaa boxilla oli noin 21€ (postausta kirjoittaessani näitä on kylläkin vielä myös saatavilla!) ja arvoksi sanottiin 97,30€. Ideana tässä on siis ollut keräti loistavia tuotteita ympäri maailmaa - en tiedä onko tämä tosiaan kerta juttu vai onko näitä ollut aiemmin ja/tai tuleeko jatkossa olemaan!?

Mutta sitten siihen sisältöön..


Boxi sisälsi viisi tuotetta.

Boxissa täysikokoinen tuote, tosin tätä löytyy myös 150ml koossa (hinta 38,92€).
Australialainen tuote, joka tuo volumia kuivaan, värikäsiteltyyn hiukseen samalla kun se kosteuttaa ja korjaa hiusta.
Oikein mielenkiintoiselta vaikuttava tuote, jonka takuulla tulen testaamaan.

Su-Man Velvet Skin Brightening Serum (ovh 136,22€/30ml, boxissa 15ml koko)
Kyseessä aasialaista osaamista; ihoa kirkastava ja juonteita häivyttävä seerumi kaikille ihotyypeille. 
Sen mitä itse olen aasialaista kosmetiikka kokeillut on kokemukset olleet oikein positiivisia joten tämänkin hyvin mielelläni testaan.

Täysikokoinen tuote siis tästäkin boxissa. Itseltäni löytyy sävyssä Pink, en tiedä onko tässä vaihtelua ollut sävyjen suhteen? Kyseessä on siis hoitava huulivoide, joka pehmittää ja kosteuttaa huulia - ja arvetinkin antaa pienesti sävyä.

Boxista löytynyt kappale taitaa olla erityisestä tätä varten suunniteltu!? Pakkauksen yhdessä kyljessä lukee monilla kielillä "Minä rakastan sinua" - suomeksi heti ylälaidasta x) Sävy noissa on ainakin minun silmiini tummanviininpunainen? Tämähän on alunperin saksalainen keksintö, joka tuskin kenellekään on vieras juttu? :D Näitä itseltäni löytyy mustana ja kirkkaana, mutta paikkansa nämä uudetkin tulevat löytämään. :)

this works Perfect Legs Skin Miracle (ovh 51,42€/120ml, boxissa 10ml näytekoko)
Brittiläisen merkin sävyttävä vartalovoide.
Saankohan minä tuolla näytteellä edes sääret voideltua? :D Noh, pitää kai se testata - näyttää kyllä melko tummalta voiteelta joten voi olla, että sekoitan tuota toiseen voiteeseen..?

Itse pidän tämänkin boxin ajatuksesta ja jos tätä tulee jatkossakin olemaan saatavilla niin voi hyvinkin olla, että näitä tulee jatkossakin esittelyinä täällä näkymään ;) Konsepti on hauska ja tällä tapaa itsellä ainakin tulee tehtyä tuttavuutta uusiin tuotteisiin ja tuotemerkkeihin, joihin ei välttämättä muutoin törmäisi.Löytyikö boxista sinulle tuttuja tuotteita? Jos sinä saisit valita niin minkä suomalaisen kosmetiikkatuotteen tällaiseen boxiin laittaisit? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat