perjantai 11. syyskuuta 2015

Jostainhan se pitää aloittaa!?

Olen ehkä pariinkin kertaan täällä maininnut, että olen surkeista surkein kynsien koristelija; yleensä mennään ihan vaan yksi värisessä lakkauksessa tai jos oikein hurjaksi käyn niin ehkä kahdessa :D Tästä huolimatta olen hankkinut erilaisia kynsien koristeluvälineitä ja kovasti on ajatuksissa ollut, että sitten joskus jos mä jaksanviitsinvaivaidun niin voisin yrittää harjoitella noita koristeluita - ne kun näyttää niin ihanilta tietyissä blogeissa - tiedätte varmaankin ainakin yhden blogin mitä tällä tarkoitan jo sanomattakin :D (Jos joku nyt jäi arpomaan ketä ihmettä tarkoitan niin mun kynsi-idolia eli Charming Nailsia tietenkin <3)

Mutta siis vihdoin ja viimein otin härkää sarvista tai jotain sinne suuntaan ja päätin kokeilla koristeluja. Aluksi water decalit, jotka olin hankkinut joskus Ebaysta ajatuksena, että voisin ihan halpiksella ensin harjoitella - jos menee ihan päin mäntyä niin ei niin harmita.


 Yllä olevassa kuvassa näkyvät hieman valmisteluja; Nailc Inc Colville Mews toimi värilakkauksena, water decalit olivat tuollaisia kauniita hyöhenkuvioita ja lisäksi pieni vesikippo (tuokin muuten Ebayn hankintoja :D) sekä pinsetit.

Itseasiassa yllätyin loppupeleissä kuinka helppoa jopa tuollaisilla halpiksilla tämä oli vaikkei tokikaan kaikki mennyt ihan niinkuin Rahikaisella:


Hiemanhan ne ruttuun menivät ja värittömän lakan kun levitin niin pieni palanen decalia lähti sen mukana mäkeen. Mutta tästä huolimatta olen ylpeä itsestäni; nyt se ensimmäinen kerta on takana ja jospa se kynsitaiteilijan urani tästä urkenisi - tai jos ei sentään ihan sitä niin jos joskus tylsän yksivärisen lakkauksen sekaan jotain extraa saisi. :)

Kynsitaitelunihan eivät toki tähän jääneet vaan piti sitten kokeilla myös liukuvärjäystä - ja uskokaa tai älkää, mutta lopputulos oli vielä tätäkin epäonnistuneempi, mutta edelleenkin olen ylpeä kun olen kokeillut ja huomasin siinä testaillessani sitten kantapään kautta mitä pitää tehdä ja mitä ei. Ja kyllä, aion nuo epäonnistumisenikin täällä esitellä. :D


Yllä (hieman sumea) kuva tavaroista mitä tässä käytin. LivBoxin Bloggaajaboxissa tullut Trindin Nail Repair pääsi tosiaan heti samantien käyttöön aluslakan asemaa ajamaan, värilakoiksi valitsin ihanan Essien To Buy Or Not To Buy, Bond With Whomever ja Sittin' Pretty. Koristeluja ajatellen hankin Cesarshopista Glisten&Glow Cntr+Alt+Del Latex Barrierin, kaiken koristuksen päälle Isadoran Gel Nail Lacquer Top Coat ja liukuvärjäyksen tekoon (jälleen Ebaysta hankittu) sieni.


Alla siis Essien To Buy Or Not To Buy ja kynsinauhoja suojaamassa Glisten&Glow Cntr+Alt+Del Latex Barrier. (Tässä vaiheessa muuten kävin miehelle näyttämässä lopputulosta ja kysymässä eikö ole aika nätti - jonkin aikaa oli hiljaa ennenkuin sanoi jotain et on erikoiset tms. :D Meni siis täydestä xD)


Yllä olevassa kuvassa mukana myös Essien Bond With Whomever..


..ja tässä myös Sittin' Pretty. Tässä siis ollaan loppusilausta vaille valmiit; pinkit latex barrierit pois (nypin pinsetein ja lähtivät kyllä todella helposti!) ja päälle vielä päällyslakka.


Päällyslakka mukavasti tasoitti lopputulosta, mutta ei tuo ihan sitä ollut mitä tarkoitin :D No mutta onpahan harjoiteltu ja jospa sitä seuraavalla kerralla onnistuisi tätä paremmin. :)


Harrastatko sinä kynsitaiteiluja ja jos niin minkälaisia? :)


P.s. Muistuttelen jälleen tuosta arvonnasta, että saadaan osallistujia mukaan! :)

2 kommenttia:

  1. Ihania koristeluja kauniissa väreissä :) ei ne minunkaan ekat decalit menneet kuin strömsössä mutta kyllä se siitä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset rohkaisusta :D Pitää vaan yrittää harjoitella niin jospa sitä joskus saisi edes puoliksi yhtä upeita luomuksia aikaan kuin sinä. :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kuin transformers!

Bongasin Avonin valikoimista mielenkiintoisen puhdistustuotteen, jota ehdottomasti halusin testata ja pyysinkin sen vuoksi testiin: ...

Luetuimmat