torstai 3. syyskuuta 2015

Paljastuksia minusta.. ;)

Olen blogissa tähän mennessä esitellyt itsestäni lähinnä käsiäni ja hieman jalkojani, joten siirrytään astetta pidemmälle tai korkeammalle eli hiuksiin :D Ajattelin esitellä teille kelpo laitteen, minkä hankkimiseen olen inspiraationi saanut - no mistäpä muualtakaan - kuin blogista :D En nyt tarkalleen muista mikä blogi oli kyseessä joka tämän hankinnan alulle laittoi, mutta ehkei sillä nyt ole niin merkitystä..

Kyseinen laite on siis lainerauta:


Näitäkin on varmasti useampi markkinoilla, minun kappaleeni on OBH Nordican Artist Wave Maker (löytyy esim. Gigantin sivuilta varsin edukkaaseen hintaan).

Itse hankin tämän joskus viime syksynä ja täytyy myöntää ettei tällä kovinkaan montaa käyttökertaa sitten kuitenkaan ole tullut, mutta jospa sitä kuitenkin innostuisin itsekin tämän myötä. :)

Olen siis ihan superhyperhuono hiustenlaittaja ja yleensä hiukset ovatkin vain tylsästi auki. Oma hiuslaatuni ei ole ihan sitä perinteikkäintä suomalaista vaan siitä löytyy paksuutta ja tuuheutta.


En nyt tiedä saako ylläolevasta kuvasta oikein kunnolla selvää mitä hiukseni todellisuudessa ovat, mutta tosiaan monet kampaajat ihastelevat tämän pehkon paksuutta - no onhan se ihan kiva, mutta kun on niin himputin vaikea laittaa ja/tai olen vain niin peukalo keskellä kämmentä sen suhteen :/

Tosiaan yksi syy miksi tämä viime syksyn käytön jälkeen vähän jäi oli sekin, että hiukseni olivat silloin vähän lyhyemmät - ja kun näissä on paksuutta jo itsessään niin lopputulos oli omissa hiuksissani ehkä jopa hiukan liiankin tuuhea :D Nyt pituutta alkaa olla sen verran, että laineusta tulee minun makuuni oikein kauniit ja hiukset laskeutuvat nätisti.


Eli lopputulos on tällaisenkin mahdottoman huonon laittajan käsissä tuollainen - ja tuohon (koko pään) lopputulokseen meni alle 30 minuuttia aikaa (en tarkemmin kelloa katsonut niin en tarkempaa aikaa osaa sanoa, mahdollisesti 15 minuuttiakin alittui :D). Itse silloin ensimmäiselläkin kerralla jo tykästyin tuon laitteen helppouteen ja nopeuteen.

Babyblisin Curl Secret tai vastaava myös kovasti kiehtoisi, mutta jospa sitä yrittäisi ensin käyttää näitä mitä jo valmiiksi löytyy!? :)

P.s. En ole vielä päässyt sille asteelle, että naamatauluani blogissa esittelisin - mutta edetään pienissä erissä ja voihan sekin tulla joskus tulevaisuudessa kokonaisuudessaan tänne pällistelemään :D


Oletko sinä päässyt kyseistä laitetta testaamaan ja mitä mieltä olit? Tai onko sinulla jotain vielä parempaa must-have hiuslaitetta, joka jokaisen ehdottomasti tulisi omistaa? :D

2 kommenttia:

 1. Miulla ei ole yhtään hiuslaitetta, ei edes fööniä :D
  Joskus oli fööni ja minisuoristin mutta möin ne, kun käytin tasan kerran ja sitten ne olikin pari vuotta ilman käyttöä. Kotona taitaa olla pari kiharrinta, joita niitäkin on pari kertaa käytetty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on jo aika hyvä saavutus :D Mä oon hamtrannut noita aika ajoin ja kun sit oon todennut ettei oo käyttöä niin laittanut eteenpäin.. Tuo lainerauta kyl vaikuttaa niin loistavalta tuotteelta et sitä en kyl mahtane eteenpäin antaa :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

The Skin House

Kertoilin jo teille toukokuussa uudesta verkkokauppakonseptista nimeltä Stoorla , jos postaus on jäänyt lukematta niin kannattaa ehdottomas...

Luetuimmat