keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Dermosil Dip-in Kynsilakanpoistoaine

Varsin monilla sarjoilla on näitä dipattavia kynsilakanpoistoaineita ja näinpä myös Dermosililla. Itse en ole dipattavista muista kokeillut kuin Essencen (juttua löytää täältä *klik*) ja siitä olinkin hyvin positiivisesti yllättynyt (varsin aktiivisessa käytössä se taisi pari kuukautta kestää ennenkuin heitin menemään; alkoi sormet ja kynnet enemmänkin möhjääntyä sitä käytettäessä :D) ja siksipä ajattelin kokeilla Dermosilin versiota vaikkei sitä kaikki olletkaan niin kovin tehokkaaksi kehuneet.


Tuoteinfo Dermoshopin sivuilta suoraan lainattuna:

"Dermosil Dip-in Kynsilakanpoistoaine on miellyttävä ja uudenlainen ratkaisu kynsilakan poistoon. Hajustamaton, asetoniton ja hellävarainen kynsilakanpoistoaineemme on ensimmäinen kynsilakanpoistoaine Suomessa, jolle Allergia- ja astmaliitto on myöntänyt Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.
Tuote on paitsi hajustamaton myös lähes hajuton, minkä ansiosta tuotetta on erityisen miellyttävä käyttää.
Kynsilakanpoistoaine on pakattu tyylikkääseen ja kätevään 75 ml:n purkkiin. Purkin sisällä oleva vaahtomuovi on ihanteellinen materiaali juuri kynsilakan poistoon, sillä siitä ei tartu sormiin ikäviä karvoja tai nöyhtää, kuten esimerkiksi käytettäessä vanulappuja tai pumpulia.
Dip-in Kynsilakanpoistoainetta on helppo käyttää. Tarkista ensin, että purkin korkki on hyvin kiinni. Käännä purkki hetkeksi ylösalaisin, jotta purkissa oleva kynsilakanpoistoaine levittyy tasaisesti vaahtomuoviin. Sen jälkeen laita sormi purkkiin noin 15 sekunnin ajaksi ja pyöritä kynttä kevyesti vaahtomuovia vasten. Pidä avattua purkkia pystyasennossa.
Kynsilakanpoistoaine on pakattu purkkiin, jossa on turvakorkki. Avaa purkki painamalla korkkia alaspäin ja samalla käännä kannessa olevan nuolen osoittamaan suuntaan. Avaamattomassa purkissa on suojapaperi, joka leikataan pois."


Ensinnäkin toki piti nenä työntää lähelle purkin suuta; ei tässä tosiaankaan ole sitä kynsilakanpoistoaineelle tyypillistä hajua (mieskään ei tuoksua tässä mitenkään inhottavaksi kokenut - tämä itselläni ainakin tuntuu voimakkaammin kynsilakanpoiston jälkeen sormissa ja niitä miehelläni tuoksuttelinkin :D). Korkki on onneksi helppo avata vaikka turvakorkki onkin kyseessä (joskus kun noiden kanssa aikuinen ihminenkin joutuu tappelemaan ennenkuin auki saa!) ja sisusvaahto vaikuttaa aika samanlaiselta kuin mitä Essencessäkin oli.

Kynsilläni minulla oli ensimmäisellä kokeilukerralla poistettavana Avonin Gel Finish -kynsilakkaa sekä siinä päällä vielä Isadoran Gel Nail Lacquer Top Coat eli ei ihan helpoimmasta päästä poiston suhteen. Hetken se veikin ennenkuin kynsilakat lähtivät puhdistumaan, mutta epäilen, että niin olisi käynyt "tavallisellakin" tavalla ja kynsilakanpoistoaineella. Kynsilakanpoistoaineesta tuntui sormiin jäävän jotenkin öljyinen tunne, olisiko sitten ajatuksena jonkinlainen hoitavuus vai liittyykö se ihan vain tuohon poistoasiaan? Sormiin myös jäi mieto tuoksu - en nyt tätä sen tarkemmin osaa kuvailla. Yhden käyttökerran jälkeen sanoisin kyllä melko toimivaksi, ehkä se Essencen versio oli hieman tehokkaampi, mutta tämä kai on sitä(kin) hellävaraisempi vaihtoehto, tällähän on Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnus.

Toisella kokeilukerralla oli aluslakka, kaksi kerrosta värilakkaa ja päällyslakka - hieman pidempään poistamiseen taisi mennä kuin mitä Essencen kohdalla muistelen menneen, mutta kyllä ne lakat kohtuullisen kivuttomasti kuitenkin lähtivät. Suosittelen varsinkin niille, ketkä eivät kuorruta kynsiään suurella lakka määrällä ja haluavat allergiaystävällisen vaihtoehdon kynsilakkojen poistamiseen. :) 

Ja kyllä tämä itsellänikin käyttöön tulee jäämään. :)


Onko sinulla kokemuksia ko.kynsilakanpoistoaineesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Viimeksi minä...

Näitä erilaisia blogeissa kiertäviä kysymyspostauksia on hauska lueskella, joten nappasin omaankin blogiini Taina lta "Viimeksi minä.....

Luetuimmat