torstai 24. syyskuuta 2015

Avon Nutra Effects Refreshing -puhdistusvaahto

Avonin testailut jatkuvat meikinpoistoaineella. Itse pidän näistä valmisvaahto-tuotteista, joten olin mielissäni kun sain kyseisen tuotteen testiin, kyseessä on siis Avonin Nutra Effects Refreshin -puhdistusvaahto.


Tuotekuvaus lainattuna sivuilta:
"Syväpuhdistava puhdistusvaahto ihon perusteelliseen puhdistukseen ja virkistykseen. Normaalille ja sekaiholle, kaikenikäisille.
- syväpuhdistaa ihon, poistaa epäpuhtaudet ja meikin
. jättää ihon mattapintaiseksi
- säätelee ihohuokosten ulkonäköä
. saa ihon tuntumaan tasapainoiselta koko päivän
Näin se toimii:
Koostumuksen puhdistavat marjat, joissa kasvipohjaiset puhdistavat ainesosat auttavat poistamaan epäpuhtaudet, ylimääräisen rasvan ja meikin. Tuote estää ihon kuivumista ja jättää sille terveen, mattapintaisen ulkomuodon. Allergiatestattu. Ei tuki ihohuokosia. Dermatologisesti ja kliinisesti testattu. Sopii kaikille ihotyypeille.
Käyttö:
Käytä kahdesti päivässä. Pumppaa sopiva määrä vaahtoa kämmenellesi. Levitä kasvojen iholle ja hiero hellävaraisesti ihoon. Huuhtele perusteellisesti vedellä ja kuivaa hellästi painelemalla."

 Itse olen käyttänyt tätä iltaisin meikinpuhdistuksessa toisena vaiheena, mutta varmasti yksistäänkin poistaisi kevyen meikin. (Aamuisin pyyhin kasvoni misellivedellä enkä muutoin erikseen puhdista ennen kosteutusta.)


Ensinnäkin vaahto on tarpeeksi jämäkkää eli se pysyy kyllä kädellä vaikka käden laittaisi ylös alaisinkin eikä se myöskään lässähdä heti kun alkaa kasvoille levittää. Tuoksu tässä on mieto, mutta omaa nenääni miellyttävä. Ja puhdistustehoistakaan en moitittavaa löydä. Ainoa maininnan arvoinen asia on ettei tätä kannata silmien lähelle laittaa, hieman epämukavaa tunnetta silmiin aiheuttaa, mutta siihen tätä ei tokikaan ole tarkoitettu. Hintaa tällä on tällä hetkellä sivujen mukaan 8€. Tämä jää ehdottomasti käyttööni. :)


Mitä sinä pidät näistä self-foaming -tyyppisistä meikinpoistoaineista?


Tuote saatu blogiyhteistyönä, ajatukset omia. :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Puolustus kuntoon

Useimmilla iho on näin kesällä paremmassa kunnossa kuin talvella, mutta ajoittain myös kesäaikaan iho kaipaa rauhoitusta ja silloin tarvita...

Luetuimmat