torstai 17. syyskuuta 2015

Lumene Arctic Aqua 3D Tehokosteuttava Voidegeeli

Tämän kyseisen voiteen sain tosiaan itselleni LivBoxin mukana ja kun nyt olen kerennyt testaamaan jonkin aikaa niin olisi postauksen paikka. :)


Pahoittelut jälleen hieman blurraantuneista kuvista :/

Minun voiteeni on rasvaiselle/sekaiholle, mutta tätä löytyy myös normaali-/kuivaihoisen versiona. 
Lumenen sivuilla tätä minulla olevaa versiota on kuvattu näin:

"Öljytön voidegeeli kosteuttaa ja heleyttää ihoa tehokkaasti. Auttaa häivyttämään ihohuokosia ja pitää ihon mattapintaisena ja raikkaana koko päivän.
Uuden sukupolven voidegeeli auttaa parantamaan ihon kosteuspitoisuutta välittömästi ja säilyttämään sen kosteustasapainon pitkäaikaisesti. 3D-teknologian, suomalaisen lähdeveden ja uuden voidegeelikoostumuksen ainutlaatuinen yhdistelmä tarjoaa pitkäkestoista kosteutusta ja auttaa tekemään ihosta pehmeämmän. Iho tuntuu pehmeältä ja notkealta pidempään ja formulan hoitavat ainesosat saavat ihon näyttämään mattapintaiselta ja tuntumaan samettisen pehmeältä.
Formuloitu ilman parabeeneja, formaldehydin vapauttajia ja mineraaliöljyä."


Itselläni on tosiaan ihotyyppi ehkä normaali-sekaihoa, mutta tämä versio ei mitenkään kuivattavalta tunnu ihollani. On aivan loistava tuote meikin alle - imeytyy nopeasti ja jättää tosiaan hieman mattaisen ihotunnun. Jos en ole heti meikkaamassa niin saatan käyttää alle vielä seerumia lisäkosteutusta tuomassa. Tuoksu tässä on myöskin aivan ihana <3 Tämän siis erittäin mielelläni loppuun käytän ja on tuote johon saatan itsekin herkästi kauppareissulla tarttua. :)


Oletko sinä tähän kyseiseen voiteeseen tutustunut? Minkälaisia käyttökokemuksia on?


HUOMIO HUOMIO!
Muistakaahan osallistua arvontaan, vielä klo21 asti olisi aikaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Viimeksi minä...

Näitä erilaisia blogeissa kiertäviä kysymyspostauksia on hauska lueskella, joten nappasin omaankin blogiini Taina lta "Viimeksi minä.....

Luetuimmat