tiistai 1. syyskuuta 2015

Yves Rocher -tilaus

Tein tässä jokunen aika sitten (=viime viikolla!?) tilauksen Yves Rocherille, joka muutoin saattoi olla ensimmäinen laatuaan tai ainakin ensimmäinen mitä itse muistan! Syy miksei aikanaan Yvesiltä tullut tuotteita tilailtua taisi olla yksinkertaisesti se kun liike löytyi omasta kaupungista eli tuotteet ovat hyvinkin tuttuja sieltä vuosien takaa, mutta sitten jostain kumman syystä Yvesin tuotteet kokivat omalla kohdallani "inflaation" ja kiinnostukseni lopahti - en ole siis Yvesin tuotteita tainnut noin kymmeneen vuoteen käyttää!? Miksi sitten nyt.. no ne blogit, ne blogit :D Tässä lueskellessa muiden kirjoituksia tuotteista on pikkuhiljaa omakin kiinnostus taas herännyt ja niinpä sitä sitten eräänä pimeänä iltana tuli vähän hetken mielijohteestakin tilausta laitettua menemään :D Mitä sitten tilailin? Kokonaisuudessaan tilaukseni näytti tältä:


Ja hintaa tällä kaikella oli alle 25€! Miksi olenkaan näin kauan pantannut näiden tuotteiden tilaamisen suhteen..? :D Mutta vilkaistaan vielä lähemmin mitä tuli tilailtua..


Jardins dy Monde -suihkugeelit olivat (ja ovat edelleen *klik*) tarjouksessa: 3kpl hintaan 6,90€. Valinnanvaikeuttahan se toki meinasi iskeä :D mutta päädyin lopulta limeen, greippiin ja granaattiomenaan.


Yllä olevassa kuvassa oikeanpuolimmaiset tuotteet olivat tarjouksessa 9,90€/2kpl (*klik*) eli kokeiluun lähti micellarvesi (edellinen alkaakin jo vedellä viimeisiään..) ja kasvosuihke. Vasemmanpuolimmainen vartalovoide sattui tulemaan kaupanpäällisenä -ensituoksaisulla vaikuttaa todella kivalta ja sopii hyvin yhteen seuraavassa setissä olevan kanssa:

 Yllä olevassa kuvassa on tosiaan tuohon vartalovoiteeseen sopiva tuoksunäyte + kaksi muutakin. Tuoksujakin on blogeissa hehkutettu, mutta en osannut valita minkä täysikokoisen yksilön ottaisin ja pohdin sitäkin mahdollisuutta, että mitä jos se onkin omalla kohdalla huti; otin 8,90€ hintaan 3kpl 5ml näytteitä. :)

Hajuvesiminiatyyreistä tulee muuten hyvin nuoruus mieleen; en nyt muista missä tilanteessa (olisikohan syntymäpäivien kunniaksi tms. muutoin ainakin ollut..?) sai myymälästä hakea itselleen miniatyyrin ja voi, että sitä riemua!

P.s. Saattanee olla ettei tämä jää viimeiseksi tilaukseksi tuolta, meikkituotteet kovasti polttelisivat! :D Iso plussa myös siitä, ettei toimituskuluja peritä yli 17€ tilauksilta!! :)

P.p.s. Kannattaa muuten tsekata tarjouspuoli aina tilausta tehdessä, sieltä tekee löytöjä ;) Tällä hetkellä koodilla AUTUM5 saa 5€ alennuksen ostaessaan yli 25€ arvosta tuotteita, tarjous on voimassa 29.9. saakka ja sen voi hyödyntää myös myymälässä. :) (tämä siis löytyy ihan sivuilla mennessä :))


Minkälainen suhde sinulla on Yves Rocherin tuotteisiin? Onko yhteistä historiaa vai vieläkö peräti taitatte matkaa yhdessä? :)

2 kommenttia:

  1. Kyllä sitä tulee tilauksia Yvesille tehtyä. Joulua odotellessa, että mitä se tuo tullessaan :) Plussaa siitä, että saa ostohyvitystä ja aina on jotain tarjouksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin itseasiassa taisi lähtölaukauksen tilauksen antaa juuri Ostohyvitys-sivusto kun siellä satuin tarjouksia selailemaan :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat