lauantai 26. syyskuuta 2015

Joulukalentereita onko heitä?

Eletään vasta syyskuuta, mutta jo nyt olen kuullut, lukenut ja etsinyt tietoa tämän vuoden joulukalentereista; kyse ei toki ole mistään perinteisistä suklaakalentereista tms. vaan blogin aiheeseen liittyen kosmetiikka ja kaikkea muuta ihanaa kimallusta sisältävistä :D

Bloggaajakollegaltani taisin ensimmäisenä kuulla, että Glitteriltä tulee myös tänä vuonna joulukalenteri ja tähän liittyen Voicen sivuiltakin löytyy juttua (*klik*); kyseessä olisi siis tosiaan kaikenmoisia koruja sisältävä kalenteri, joka tulee myyntiin jokaiseen Suomen Glitteriin 7.10., hintaa tällä on 29,90€ ja arvo 140€. Käsi ylös ketä tämä houkuttaisi *viuhtoo kovasti vaikkei koruja(kaan) yhtään enempää tarvitsisi*

Näiden lisäksi kalenteri löytyy myös Lookfantasticilta (*klik*), tämäkin kai ensimmäinen laatuaan? Tämän voisi jo ennakkotilata hintaan 97,30€ (arvo yli 250£). Jossain arveltiin, että tämä saattaisi sisältää peräti 25 luukkua!? Kovasti kutkuttelisi tämäkin..

The Body Shopilta myös ilmestyy joulukalenteri, viime vuotisesta voitte lukea juttua tunnisteen "joulukalenteri" alta. Tämä oli ihan ok viime vuonna, mutta epäilen, että lienee sisällöltään aika samantyylinen tänäkin vuonna eli saattanee jäädä minulta kuitenkin väliin (paitsi jos nyt en mitään muuta kalenteria itselleni saa :D). Tämä kai on joskus lokakuun loppupuolella saatavissa?

L'Occitanen joulukalenteri mahdollisesti myös saattaisi olla Suomestakin saatavissa!? Tämä tulee myymälöihin ja verkkokauppoihin 21.10. ja hintaa tällä on 39£ eli noin 53,50€.

Sivustolla mistä näitä pläräilin (Cosmopolitan UK) löytyy monia muitakin, mutta liekkö ovat Suomeen asti tulossa/tilattavissa!? 

Viime vuonna joku taisi mainita, että Kicksillä olisi myös oma joulukalenterinsa? Omalla paikkakunnallani ei Kicksin myymälää (enää) ole, enkä ole nyt varma pystyykö noita mistään tilailemaankaan..?


Vinkkailkaahan jos tiedätte jotain kategoriaan sopivia joulukalentereita, jotka olisivat saatavissa Suomesta tai vähintäänkin tänne tilattavissa olevia. Jos teillä on kokemuksia jo mainituista niin näitäkin mielelläni kuulisin. :) Aiotko itse hankkia jonkin joulukalenterin?


HUOM!
Muistakaahan I love me -messujen pika-arvontaan osallistuminen - päättyy jo huomenna
su 27.9. klo 12!!

4 kommenttia:

 1. The Body Shopin meinasin hankkia. On siinä hieman erilainen sisältö kuin viime vuonna, mutta on kyllä samojakin :/ Ja luultavasti teekalenterin, jos vaan tulee :D Glitterin kalenteri saa jäädä, kun en koruja käytä kuin harvoin ja jos tulee korviksia, niin ne jää käyttämättä.

  Jostain luin, että Lokkitane ei tule suomeen, mutta ehkä Ruotsiin. Ja LFn 25 luukun kalenteri (nettisivuilla oli kuvaus, ja siinä on 25 luukkua) voisi olla kiva, mutta se hinta.. Sisältökin epäillyttää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sokoksen verkkokaupassa oli viime jouluna myynnissä teekalenteri, missä oli 2 x 12 erimakuisia teepusseja :D Se myytiin parissa päivässä sieltä loppuun.

   Poista
  2. Vinkkaa jos satut huomaamaan ku tulevat myyntiin, tuo nimittäin kuullostaa myös erittäin mielenkiintoiselta :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luonnollista suojaa

Sain itselleni testiin Laveran aurinkosuojatrion, jota lähdin mielenkiinnolla testaamaan; en nimittäin ollut aikaisemmin kokeillut luonnonk...

Luetuimmat