maanantai 28. syyskuuta 2015

Lookfantastic Beauty Box September 2015

Boxi saapui minulle peräti jo viime viikon keskiviikkona, mutta jännästi tuo boxin saapumisen myöhästyminen vaikuttaa; ei niin kovin kiinnosta sisältöön lähteä heti tutustumaan, varsinkaan jos samaan aikaan on jotain mielenkiintoisempaakin käsillä. Eli tämä siis lojui useamman päivän kaapin päällä, kylläkin avattuna ja kuvattuna, mutta vilkaisua enempää en ollut tuotteisiin perehtynyt ennenkuin tätä postausta aloin naputella :D

Kyse oli siis juhlaboxista ja se näkyi boxin ulkomuodossa:


Mustan yläosan sijaan tässä oli hieman väriä mukana, samoin kuin sisälläkin:


Kaunis turkoosi käärepaperi :) 
Myös sisältöä oli juhlan kunniaksi pari tuotetta normaalia enemmän. Miltä se boxin sisältö sitten näytti?


Eli melko täysi boxi saatiin. Paljon oli mukana erilaisia tarjouslippusia eri paikkoihin - näistä tuskin itselläni tulee mitään käytettyä.. Mutta sitten yksityiskohtaisemmin boxista löytyneisiin tuotteisiin..

bliss Fabulous Foaming Face Wash (ovh 9,73€/60ml, boxissa 30ml travel size)
2-in-1 puhdistus- ja kuorintatuote kaikille ihotyypeille. Öljytön koostumus. 
Mielenkiintoiselta tuotteelta kuullostaa ja lähden mielenkiinnolla tätä kokeilemaan. Koska kyseessä on kuoriva tuote niin pitää vain muistaa välttää silmänympäryksiä tätä käyttäessään.

Tanworx Tan Maintainer (ovh 19,46€/120ml, boxissa 60ml koko)
Nimensä mukaisesti kosteusvoide pidentämään rusketusta. Sisältää porkkanaa, hyaluronihappoa, kookosöljyä sekä merilevää. 
Itsehän en rusketu ja viime kesänä oli sellainen ettei edes ne ketkä normaalisti ruskettuvat ole tainneet väriä saada pintaan!? :D Pitää katsoa tuon kohtalo.. Annanko eteenpäin vai testaanko ihan vain kosteusvoiteen ominaisuudet tuosta - jää siis pohdintaan..

Sebastian Professional Penetraitt Shampoo (ovh 19,46€/250ml) sekä  Sebastian Professional Penetraitt Conditioner (ovh 64,64€/1000ml - tätä en sivuilta pienemmässä koossa löytänyt) (molemmat boxissa 50ml koossa)
"Hiustesi pelastaja." Shampoo puhdistaa suojaten hiuksia stressiltä, hoitoaine poistaa kaikki vaurion merkit. Värisuoja.
Kuullostaa aika mielenkiintoiselta taas nuo myyntipuheet. :D Tuoksu molemmissa miellyttää omaa nenääni, joten ehdottomasti jäävät omaan käyttöön. :)

Phyto Phytokeratine Extreme Cream Conditioner (ovh 36,83€/100ml, boxissa 30ml koko)
Kehitetty todella vaurioituneille, kuiville ja hauraille hiuksille. Hiuksiin jätettävä hoitoaine.
Tämä oli yksi vaihtoehtoisista tuotteista; tämän sijaan boxista saattoi löytyä Phytolta shampoo (kaksi vaihtoehtoa) tai hiusnaamio.
Kuten olen aiemmin maininnutkin niin tykkään hiuksiin jätettävistä hoitotuotteista, joten tätäkin mielelläni kokeilen. 

Caudalie Vinosource SOS Serum (ovh 40,31€/30ml) sekä Caudalie Vinosource Moisturising Sorbet (ovh 31,97€/40ml) (boxissa molemmista 10ml näytekoot)
Seerumi auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainoa ja kosteussorbetti rauhoittaa ihoa.
Jotain tämän tuotelinjan tuotteita muistelen joskus kokeilleeni, mutta en kumpaakaan näistä. Kosteutua ja rauhoitus on varsinkin talvea kohti mentäessä aikalailla jokaiselle ihotyypille tarpeen, joten nämäkin ehdottomasti omaan käyttöön tulevat.

Codage Scrubbing Cream (ovh n. 49€/50ml, boxissa 25ml koko)
Tätä tuotetta en valitettavasti Lookfantasticin sivuilta löytänyt, hintatieto on siis muualta enkä sen paikkansa pitävyydestä ole täysin varma, mutta arvelisin tuota hintaluokkaa olevan.
Hellävarainen kuorintavoide kaikille ihotyypeille.
Omaan käyttöön tulee jäämään.LOPPUYHTEENVETO
Kaikki tuotteet ovat minulle uusia tuttavuuksia (mistä aina iso plussa, sehän näiden boxien ajatus onkin!), pari merkeistäkin on entuudestaan tuntemattomia. Oikeastaan vain tuo rusketusta pidentävä voide jää pohdintaan luovutanko eteenpäin vai pidänkö itselläni - muutoin kaikki tulevat jossain vaiheessa itselläni korkattua ja kokeiltua. Omalla kohdalla boxi siis oli kuitenkin loppujen lopuksi oikein onnistunut kokonaisuus. :)


Tilasitko sinä ko.synttäriboxin itsellesi? Mitä mieltä olit sisällöstä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat