maanantai 7. syyskuuta 2015

Philosophy - Renewed Hope In A Jar Eye & When Hope Is Not Enough

Philosophyn tuotteilla on hauskoja joskin pitkiä nimiä :D Kyseessä on siis silmänympärysvoide sekä seerumi, joita olen nyt hetken kerennyt käyttää ja voisinkin näistä tänne nyt sitten jonkinlaista kommenttia heittää. Aloitetaan silmänympärysvoiteesta..


Sokoksen sivuilla on sen verran hyvä esittelyteksti tuotteesta, että kopioin sen nyt tähän kokonaisuudessaan:

"Edistyksellinen, höyhenenkevyt silmänympärysvoide, joka vaikuttaa sekä ihon pinnalla että syvemmällä ihossa säilyttäen sen nuorekkuuden ja sileyden. Öljytön, hajusteeton ja ilmava koostumus sisältää hyaluronihappoa kosteuttamassa ihoa, viikunaopuntian kukan uutetta kirkastamassa sekä punaisen ja ruskean levän uutetta vähentämässä tummuutta ja turvotusta silmänympärysiholla. Renewed hope in a jar eyen non-stop skin renewal teknologia takaa jatkuvan ihon uudistumisen aktivoinnin, jolloin silmänympärysihosta tulee silminnähden virkeämmän näköinen, tasaisempi ja hienot juonteet tasoittuvat. Käytä aamuin illoin puhdistuksen jälkeen kuivalle silmänympärysiholle."

Itse olen tätä käyttänyt iltaisin ja koostumus tosiaankin on voidemainen, mutta kevyt ja tästä huolimatta kuitenkin selkeästi kosteuttava - ei siis hurahda samantien silmänympärysihoon vaan jättää miellyttävän kosteutetun tuntemuksen. Silmänympärysvoiteista en oikeastaan vaikutusten suhteen osaa mitään erityisempiä sanoa, lähinnä se ihotuntemus on tärkein lähtökohta ja tämä tuntuu todella miellyttävältä! Ei varmastikaan olisi liian tahti meikinaluskäyttöönkään, mutta minulta yllättäen löytyy silmänympärysvoiteitakin useampi niin pitää aamu- ja iltakäyttöön olla eri voiteet, että saa mahdollisimman monia kerralla testiin :D Ainoan miinuksen sanoisin ehkä pakkauksesta; purkki on toki kaunis, mutta aika epäkäytönnällinen sekä tietenkin ei kovinkaan hygieeninen vaihtoehto. Lisäksi tämän mukana ei ollut spaatteliakaan mitä hieman ihmettelin - onneksi niitäkin jemmoista löytyy.Sama juttu tämänkin kohdalla, napsaan Sokoksen sivuilta tuoteinfon suoraan tähän:

"Kevyt, antioksidantteja ja peptideitä sisältävä seerumi auttaa häivyttämään ihon ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä samalla kun se suojaa ihoa tulevilta ikääntymisen merkeiltä. Kirkastaa, kosteuttaa ja heleyttää ihoa.Levitä puhdistetulle iholle 3-4 tippaa aamuin illoin ennen kosteusvoidetta. Vältä silmänympärysihoa."

 Seerumi tosiaan on pipettipullossa, mikä on hauska joskin ei ehkä kuitenkaan se kätevin annostelutapa. Tuote on kuitenkin aika geelimäistä, joten varsin hyvin toimisi ihan pumppuannostelullakin, mutta ehkä tässä on kuitenkin tarkoituksella pipettipullossa pysytelty..? Itse en ole jaksanut tippoja laskeskella, joten mahdollisesti hurautan tuota enemmän tuotetta aina kerralla kasvoille ja kaulalla :D Tässä on ihana hyvin mieto tuoksu, jota en osaa oikein kuvailla - tämä haihtuu samantien levityksen jälkeen. Iho tuntuu hyvin kosteutetulta ja todella miellyttävältä. Omalla ihollani ei varsinaisia ongelmia ole pienen pintakuivuuden (joka varsinkin talvisin ilmenee) sekä ajoittaisten (hormoni?)näppyjen muodossa, joten joku saattaisi minun iholleni seerumit kokea turhiksi - itse kuitenkin pidän seerumeista ja erilaisista tehohoidoista ja koen niiden jonkinlaista "lisäboostia" antavan. Tämä tuote on todella miellyttävä ja saatan hyvin tämän joskus uudelleenkin kaupasta mukaani napata - huolimatta tuosta pakkauksestakin :)


Onko Philosophyn tuotteet sinulle tuttuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat