lauantai 12. syyskuuta 2015

Avon Planet Spa

Kuten tosiaan aiemmassa postauksessa mainitsin (*klik*) niin sain aika kivan määrän Avonin tuotteita itselleni testiin ja kun nyt muutamia tässä olen kerennyt testailla niin ajattelin tänne hieman ajatuksia avata, aloitetaan ensin Planet Spa -linjan tuotteista, joista minulle tuli testiin kolme tuotetta: Blissfully Nourishing Hand And Foot Scrub (75ml) ja Blissfully Nourishing Hand, Elbow and Foot Cream (75ml) sekä Caribbean Escape Illuminating Body Butter (200ml).


Tuossa parisen viikkoa toistamiseen käytin Holika Holika -kuorintasukat (näistä teen postausta myöhemmin..), joten sekä (hellävarainen) kuorinta että varsinkin ravitseva jalkavoide ovat viime viikkoina olleet tarpeen.


Ensimmäisenä näistä kolmesta testiin pääsi siis kuorintavoide käsille ja jaloille. Näin ko.tuotetta kuvaillaan Avonin sivuilla:
"Sheavoita ja ruskeaa sokeria sisältävä ravitseva kuorintavoide käsille ja jaloille.
• kuorii ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti
• iho näyttää pehmeämmältä ja sileämmältä
• antaa iholle tervettä hehkua
Näin se toimii:
Afrikkalaista sheavoita ja ruskeaa sokeria sisältävä kuorintavoide kosteuttaa ihon välittömästi. Vähentää karheuden tunnetta ja tekee ihosta terveemmän näköisen. Sheavoi uutetaan afrikkalainen karitepuun pähkinöistä, ja sillä on luonnollisia kosteuttavia ja pehmentäviä ominaisuuksia. Sheavoi sisältää runsaasti ravinteita kuten A- ja E-vitamiinia, joiden hoitavat ja antioksidanttiset ominaisuudet saavat ihon näyttämään terveeltä. Niiden tulehduksia estävät ominaisuudet rauhoittaa ihoa. Ruskea sokeri on lempeä kuorinta-aine, joka auttaa kosteuttamaan ja korjaamaan ihoa. Sokerin miellyttävä tuoksu vaikuttaa rentouttavasti. Kliinisesti ja dermatologisesti testattu.
Käyttö:
Hiero varovasti kuiva ja himmeä ihosolukko pois. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä. Käytä 1-2 kertaa viikossa."

Tuoksultaan tämä on melko makea enkä ole ihan varma meneekö tämä makeudessa jopa aavistuksen verran yli oman mukavuusalueeni. Käytin tätä kuitenkin jalkoihin, joten tuoksulla ei niin suurta väliä siellä ole. Ei ehkä kuorintavoiteena mistään järeimmästä päästä, mutta jaloillekin koin tämän tarpeeksi tehokkaaksi. Lisäksi plussaa helposta huuhtoutuvuudesta - iholle ei jäänyt tämän jälkeen minkäänlaista kalvoa. Jotkut voivat ehkä käsien ja jalkojen kuorintatuotteen kokea hieman turhana ja ehkä se sellaista extrahemmoittelua onkin. Itse olen tainnut totuttaa itseäni myös näiden vartalon osien kuorimiseen, joten tämä oli minulle oikein passeli tuote testiin ja ilolla tulen tämän viimeiseen pisaraan asti käyttämäänkin.

Hintaa tällä on 8,50€, postausta kirjoittaessani tosin on tarjouksessa 4,95€ hintaan - varsinkin tarjoushinnalla on ehdottomasti hintansa väärti!


Kuorinnan jälkeen tarvitaan aina kosteutusta, joten saman linjan käsille, kyynärpäille ja jaloille tarkoitettu voide pääsi myös samantien testiin.


Tämän tuotekuvaus kuullostaa tältä:
"Ravitseva sheavoita sisältävä voide käsille, kyynärpäille ja jaloille.
• silottaa karheita, kuivia kantapäitä ja kyynärpäitä
• pehmentää kovettumia tehokkaasti
• välitöntä helpotusta yhdessä yössä
Näin se toimii:
Sheavoi uutetaan afrikkalainen karitepuun pähkinöistä. Sheavoilla on luonnollisia kosteuttavia ja pehmentäviä ominaisuuksia. Se sisältää runsaasti ravinteita kuten A- ja E-vitamiinia, joiden hoitavat ja antioksidanttiset ominaisuudet saavat ihon näyttämään terveeltä. Rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa erittäin kuivaa ihoa.
Käyttö:
Levitä runsaasti karhealle iholle. Anna imeytyä rauhassa."
 
 Tuoksu tässä on sama mikä kuorintavoiteessakin. Kuten kuvastakin ehkä näkee niin koostumus ei ole mikään järjettömän tuhti - minkä vuoksi pohdinkin tämän kosteutustehoa jaloissa. Toki tämä on samalla myös käsille ja kyynärvarsille tarkoitettu voide, missä ihan jämäkin tavara ei välttämättä ole sitä halutuinta - käsivoiteeksi koen kylläkin purkin melko hankalaksi käytössä. En tiedä annostelinko tuotetta hieman liikaa, koska tuntui hieman jäävän iholle pyörimään - tätä kirjoittaessa testasin vielä pienen määrän käsiini ja niihin vaikutti imeytyvän ihan hyvin, vaikkei nyt välttämättä kuitenkaan ihan paras voide päiväkäyttöön olekaan. Tämän suhteen jään vielä pohtimaan jääkö käyttööni vaiko eikö - tuoksunsa vuoksi ei ehkä käsivoiteena itselläni nappaa, mutta en tiedä riittääkö kosteutustehot jalkavoiteeksi..

Tämä on kuorintavoiteen tavoin postausta kirjoittaessani tarjouksessa 4,95€ hintaan (normaalihinta 8,50€).

Viimeisenä, mutta ei lainkaan vähäisimpänä:


Tätä ihastuttavaa vartalovoita kuvataan Avonin sivuilla näin:
"Kosteuttava ja valaiseva vartalovoi helmiäisellä ja merilevällä.
• kosteuttaa ihoa
• vähentää kuivuutta
• saa ihon tuntumaan silkinpehmeältä ja sileältä
Näin se toimii:
Erityisen runsas kosteuttava vartalovoi kosteuttaa ja silotta ihon hetkessä silkkiseksi. Antaa pitkäkestoisen kosteutuksen ja parantaa silminnähden ihon kuntoa palauttaen sen luonnollisen hehkun. Levittyy ja imeytyy helposti. Dermatologisesti ja kliinisesti testattu. Sopii kaikille ihotyypeille.
Käyttö:
Levitä runsaasti koko vartalolle aina tarvittaessa."
 

Koostumus on erilainen kuin mihin olen vartalovoiden kanssa normaalisti tottunut - ihanan pehmeää eikä missään nimessä rasvaista, imeytyy ihoon varsin nopeasti eli ei ehkä itselleni olisi paras mahdollinen voide talvikäytössä. Nimensä mukaisesti tämä tosiaan hohtavuutta iholle jossain määrin tuo, valaistuksen alle tämän huomatakseni piti mennä eli on varsin hienojakoista eikä itseäni ainakaan häiritse pieni kimallus ;) Ja tuo tuoksu - ah! Tulee mieleen ehkä jokin Escadan kesätuoksu eli ihan minun tuoksuni <3 Kuten ehkä voitte arvata niin tämän tulen aivan takuulla loppuun asti käyttämään - ja saattaa jopa harmittaa siinä vaiheessa kun tämä pääsee loppumaan o.O

Hintaa tällä on tällä hetkellä 15 €.

Ensitestailut Avonin tuotteista ovat siis varsin lupaavia - jatkoa tulee seuraamaan :)

Onko sinulle Avon tuttu sarja? Löytyykö sieltä jotain must-have -tuotteita? :)


*Tuotteet saatu, mielipiteet omia. :)

P.s. Muistakaahan se arvonta! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat