keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Avon Nutra Effects Radiance Tinted Moisturiser

Avon testailut jatkuvat ja seuraavaksi esittelyyn pääsee Avonin sävyttävä päivävoide. Tästä tuoteryhmästä voin jo heti alkuun mainita, etten näille ole jotenkaan koskaan kovasti lämmennetty eli voitte tämänkin faktan pitää mielessäni tekstiäni lukiessanne eli kyllä, tälle tuotteelle en lämmennyt.


Kyseessä on siis tosiaan Avon Nutra Effects  Radiance Tinted Moisturiser SPF20 (50ml). Ja tuotekuvaus suoraan sivuilta lainattuna kuullostaa tältä:

"Sävyttävä kosteusvoide tekee ihosta kauniin kuultavan. SPF 20. Sopii kaikille ihotyypeille.
• kosteuttaa ja tasoittaa ihonsävyä
• tekee ihosta terveenä hehkuvan
• peittää ihon virheet
• sävyttää ihoa kevyesti ja sopii kaikille ihonsävyille
Näin se toimii:
Active Seeds -yhdistelmä ja kolibrikukan siemenet energisoivat ihoa ja tehostavat ihosolujen uusiutumista. Kolibrikukan siemenet tasoittavat ihonsävyä, tehden ihosta kuulaan ja terveenä hehkuvan. Koostumus sävyttää ihoa kevyesti ja peittää ihon virheet. Yksi sävy sopii kaikille ihonsävyille. Ei-komedogeeninen. Hypoallergeeninen. Dermatologisesti ja kliinisesti testattu. Allergiatestattu. Sopii myös herkälle iholle. SPF 20.
Käyttö:
Levitä puhdistetuille ja kuiville kasvoille. Levitä ylös- ja ulospäin suuntautuvin liikkein."

Ensinnäkin plussaa suojakertoimesta. Tuotehan on tosiaan samantyylinen kuin esim. Estee Lauderin kulttimaineessa oleva Daywear Plus Tinted Moisturizer eri väriaine on kapseloituna tuotteessa ja tulee esille tuotetta ihoon levittäessä.


Tuo väite, että sävy sopisi kaikille ihonsävyille ei kyllä ainakaan omalla kohdallani pidä paikkaansa - jos olet todella vaaleaihoinen niin en usko, että tämä on paras tuote sinulle. Itselläni sävy ainakin iholle levittäessä näytti tummahkolta ja hieman punertavalta.


Tämä ei valitettevasti kunnolla tule kuvasta esille, joudutte luottamaan nyt minun sanaani, että kasvoille levittäessä sävy oli ihan hirvittävä. Ehkä sitä olisi hieman saanut puuterilla tasoitettua, mutta en jaksanut edes kokeilla vaan pesin sen samantien kasvoiltani pois.

Tuote on varmastikin oikein mainio jos ihosi on sävyltään hieman vaaleista vaaleinta tummempi ja kaipaat nimenomaan sävyttävää päivävoidetta eli hyvin hyvin kevyttä meikkituotetta kasvoille. Hintaa tällä on tällä hetkellä 12€. 

Oma kappaleeni lähtee siskolleni, josko tämä hänellä sattuisi paremmin toimimaan. :) Aina ei voi natsata ja oikeastaan tiesin jo ennen kokeiluakin ettei tämä tule olemaan minulla toimiva juttu. Suosittelen aina ehdottomasti itse kokeilemaan kosmetiikan - muiden kokemukset ja suositukset voivat toki antaa hieman suuntaa mikäli ihotyyppi ja -sävy on samanlainen, mutta vasta itse kokeilemalla näet millainen tuote juuri sinulla on.


Onko tämä tuote sinulle entuudestaan tuttu? Millainen on oma suhteesi sävyttäviin päivävoiteisiin?

1 kommentti:

  1. Mä tykkään sävyttävistä päivävoiteista, sopivat pintakuivalle iholle ja jos ei ole paljon peitettävää näillä saa kivan vähän tasaisemman pohjan. Näissä yhden sävyn voiteissa on aina se vaara, että kaikkein vaaleimmalle iholle ne eivät sovi.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat