tiistai 29. syyskuuta 2015

Kauneutta sisältä päin?

Paikkakuntani Life-myymälässä sattui silmään tarjous, jota en vain voinut ohittaa.. Olin tuotteesta jostain blogista lukenutkin ja tokihan se oma kokeilunhalukin siinä sitten heräsi :D Tokikin näitä tämän kaltaisia tuotteita pitäisi jatkuvasti käyttää huomatakseen vaikutukset; itse ostin vain kaksi kappaletta. Mistä sitten on kyse..?


Suomalaisen Puhdas+ -yrityksen kollageenivedestä! :D En nyt syystä tai toisesta löytänyt yrityksen sivuja (löytyi vain joku mistä voi lukea Puhdas+ tablettimuotoisista tuotteista..), joten lainaan Sokoksen sivuilta tähän tuotetietoa:
"Puhdas+ Collagen Water on uusi kauneusjuoma, joka sisältää tutkitusti ihoa nuorentavaa proteiinia - kollageenia. Kollageeni rakentaa ja kosteuttaa ihoa ja saa sen näyttämään kiinteämmältä, sileämmältä ja kimmoisammalta. Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy erityisesti ihosta. Noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia. Kollageenin puute johtaa useisiin ihon ikääntymisen merkkeihin, kuten esimerkiksi ihon rypyt, juonteet ja veltostunut iho sekä couperosa ja pigmenttiläiskät. Puhdas+ Collagen Water on lisäaineeton, kaloriton ja kotimainen."Itse valikoin mauksi omenan ja karpalon, näiden lisäksi oli makuina maustamaton sekä mustikka - en tiedä onko makuvaihtoehtoja vielä tätäkin enemmän? Samat näyttävät myös Sokoksen valikoimista löytyvän.


 Tuote siis sisältää kalakollageenia - joka muutoin jäänyt Sokoksen sivuilla mainitsematta :D Ja tuo yksi 250ml juoma vastaa päiväannosta. Normaalihinta tuolla on 4€ (samaa luokkaa oli muistaakseni Life-myymälässäkin), itse satuin nuo saamaan 1,50€/kpl hintaan. Maku on hyvin mieto, pieni häivähdys karpaloa ja omenaa sieltä ehkä löytyy, mutta enemmänkin on ihan vettä. Kyllähän tuokin voisi toki olla hyvä keino saada se yksi pieni annos lisää vettä nautittua päivän aikana (täytyy myöntää, että itselläni olisi tässä parantamisen varaa) - mikä toki on ehkä se tärkein keino pitää iho kunnossa.

Summa summarum. Mielenkiintoinen tuote, mutta en tiedä olenko ihan täysin vakuuttunut kuitenkaan..? Ja toisaalta 4€ päiväannoksesta on aika iso hinta; viikossa annokset tulisivat maksamaan jo 28€.. Eli minun kohdallani kokeilut jäänevät näihin kahteen annokseen, minkä jälkeen en kyllä edes odotakaan mitään tuloksia tulevan :D


Oletko sinä kokeillut kyseisiä kauneusvesiä tai muuta vastaavaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Viimeksi minä...

Näitä erilaisia blogeissa kiertäviä kysymyspostauksia on hauska lueskella, joten nappasin omaankin blogiini Taina lta "Viimeksi minä.....

Luetuimmat