maanantai 21. syyskuuta 2015

Avon Shea-jalkavoide & Indian Rituals -suihkugeeli

Tänään Avonilta esittelyvuorossa Shea-jalkavoide sekä Indian Rituals -suihkugeeli.


Valitettavasti en nyt löytänyt oikein mistään lisätietoja tästä kyseisestä jalkavoiteesta. Suomenkielisillä Avonin sivuilla tämä oli kyllä vielä, mutta täältä löytyi vain hintatieto (tällä hetkellä tarjouksessa hintaan 3,95€, normaalihinta 8€) - englanninkielisillä sivuilla ko.tuote ei ollenkaan sattunut silmääni.


En siis nyt osaa tästä muuta kertoa kuin, että kyseessä on sheavoita sisältävä jalkavoide. Ei mikään mielettömän tuhti ja rasvainen vaan melko helposti imeytyvä. Tuoksu tässä on melko mieto. Itselläni sijoittuu ehkä sinne "ihan kiva" -kategoriaan eli ei juurikaan herätä tunteita puoleen tai toiseen.

Toisena tuotteena ajattelin nyt tähän ympätä vielä mukaan suihkupuolen tuotteen eli Avon Senses Indian Rituals Cardamum&Sandalwood -suihkugeelin.


Esittelyteksti lainattuna suoraan Avonin sivuilta:

"Kardemumman ja santelipuun tuoksuinen kosteuttava suihkugeeli sisältää soijamaito- ja hunajauutteita.
• puhdistaa ja kosteuttaa
• suojaa kuivuudelta
• jättää ihon pehmeäksi, sileäksi ja kimmoisaksi
Näin se toimii:
Kermainen koostumus hemmottelee kardemumman ja santelipuun tuoksulla. Se sisältää soijamaito- ja hunajauutteita, jotka tunnetaan
kosteuttavista ja hoitavista ominaisuuksistaan, ja jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi. Ei kuivata ihoa. Dermatologisesti testattu.
Käyttö:
Levitä pieni määrä geeliä kämmenelle tai sienelle, vaahdota ja huuhtele
."

Tämä ei ole mitenkään kovin suuresti vaahtoava, mutta ihan kiva koostumukseltaan. Tuoksu ei ehkä ole ihan minun juttuni, on ehkäpä jopa aika unisex eli voisin kuvitella, että tämä sopisi vallan mainiosti niin naisen kuin miehenkin käyttöön. Hintaa tällä on tällä hetkellä 3,70€. Onko näistä jompikumpi tai peräti kumpikin sinulle tuttuja? Jos jollain on antaa lisätietoja varsinkin tuohon jalkavoiteeseen liittyen niin mielelläni niitä kuulisin. :)


Tuotteet saatu blogiyhteistyönä, ajatukset omia. :)

1 kommentti:

  1. Heeei miten pääsit avonin kanssa yhteistyöhön? :-)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Fiksuruoka

Oletko sinä törmännyt jo Fiksuruoka.fi -palveluun? /sis.mainoslinkkejä/ Itse olen jo pidempi aika sitten tutustunut palveluun, ...

Luetuimmat