perjantai 25. syyskuuta 2015

Pika-arvontaSain mahdollisuuden arpoa 2kpl I love Me -messujen loppuja teille rakkaat lukijani! Joten laitetaanpa pika-arvontaan nämä liput, että löytävät onnelliset omistajansa!

I love me -messut järjestetään siis Messukeskuksessa 16.-18.10.2015, tämän linkin takaa löytyy lisäinfoa, mikäli olet ko.messut kokonaan missannut.


Homma toimii siis niin, että arvon LUKIJOIDENI joukosta omistajat kahdelle (2) päivälipulle - saat itse valita minä päivänä haluat lippusi käyttää. Arvonnan jälkeen ilmoitan voittajien yhteystiedot messujärjestelijöille ja he postittavat liput kotiosoitteeseesi.

Ehtona on siis tosiaan se, että olet blogini lukija - kiva olisi jos klikkaisit itsesi viimeistään nyt lukijakseni (oikea ylälaita), etkä tokikaan poistu lukijoista heti arvonnan jälkeen ;P

Aikaa osallistua on su 27.9.2015 klo12 saakka ja voisitte vaikka kommentoida osallistuaksenne jotain blogistani sekä sen mitä noilta messuilta eniten odotatte. :) 

Nyt hopihopi kaikki osallistumaan! Itsekin yritän täältä kaukaa pääkaupunkiseudulle asti itseni messuja varten saada :))

 

16 kommenttia:

 1. Blogihan näyttää oikein söpöltä ulkoisesti ja sisältöönkin täytyy perehtyä ajan kanssa, junan netti ei ole se paras mahdollinen väline :D olisi kiva jos arvonnassa onni osuisi kohdalle, yleensä ei osu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä mahdollisuudet voittoon ovat ainakin mielettömän hyvät, peräti 200% :D = eli olet eka osallistuja, tervetuloa mukaan :)

   Poista
 2. Kokeillaan onnea. ;)

  -Mg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä olisi 100% mahdollisuus voittoon ;D Halutessasi voit käydä klikkaamassa itsesi tuolta oikeasta yläreunasta lukijaksi :)

   Poista
 3. Tosi kivan näkönen blogi! Kokeillaan onnea, messuilta eniten ootan laatuaikaa siskon kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään tosi paljon blogin sisällöstä oon saanu täältä tosi hyviä kosmetiikkavinkkejä. :)
  Messuilta odottaisin eniten sitä, että löytäisin uusia hyviä tuotteita jokapäiväiseen käyttöön. Toivottavasti arpaonni suosisi minuakin joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan ja hyvät on edelleenkin saumat voittoon :)

   Poista
 5. Oikein hyvältä vaikuttaa sun blogi, liityin lukijaksesi :) Messuilta odotan erityisesti messutarjouksia.
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Oi mahtava arvonta, olisi tosi kiva päästä ekaa kertaa tuonne messuille tutustumaan! :) Lukijaksi liityin myös.

  katrii_@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Oii ku kiva arvonta! Viime vuonna messuilla käyneenä olisi kiva päästä uudestaankin! Aiheet tapahtumassa ovat juuri itselle mielenkiintoisia :) Liityin myös lukijaksi!

  sanna.krekula@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa kivalta arvonnalta! Olisi mahtavaa päästä kyseisille messuille ensimmäistä kertaa! :) Messut vaikuttavat tosi mielenkiintoisilta! Liityin myös lukijaksi.

  salla.santaoja@gmail.com

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat