maanantai 1. heinäkuuta 2019

Ylang Ylang

/saatu ilmaistuote/

Myös kesällä kannattaa muistaa helliä ja huoltaa ihoa, koska kyllähän se aurinkokin sen koville laittaa.. Sain tänään esittelemäni duon itselleni jo talvipakkasten aikaan, mutta sain aikaiseksi korkattua nämä käyttööni vasta kesän kynnyksellä:


Cattier Paris Body Scrub (ovh 26,29€/200ml) & Unctuous Body Balm (ovh 32,14€/200ml)
ovat persikan ja Ylang-Ylangin tuoksuista hemmottelua vartalon iholle.

Kuorinta sisältää luonnollisia siemeniä (luomuaprikoosi, luomuriisi, selluloosa) sekä violettia savea. Koostumus muuttuu täyteläisen maitomaiseksi päästessään kosketuksiin veden kanssa. Sopii kaikille ihotyypeille.

Vartalovoi sisältää cupuacu-voita sekä violettia savea. Se ravitsee ja hoitaa kuivaa ihoa samalla imeytyen ihoon jättämättä ihoa rasvaisen tuntuiseksi.


Kuorintavoide kuorii ihoa melko hellävaraisesti, mutta kuitenkin samalla tehokkaasti. Huuhtoutuu iholta helposti pois jättäen ihon ihastuttavan pehmeäksi. Vartalovoita kuvaisin itse täyteläiseksi vartalovoiteeksi ei ole siis missään nimenssä mitään jankkia ja itse erittäin mielelläni tartun tuotteeseen myös kesällä - koostumus on kuitenkin sen verran ravitseva, että toimisi varmasti täydellisesti ihollani myös talvella. Molemmissa tuotteissa tuoksu on hyvin mieto, juuri ja juuri aistittavissa - itselleni passaisi voimakkaampikin tuoksu, mutta toisaalta hyvä kun vartalovoide ei ole liian voimakkaan tuoksuinen niin pystyy huoletta käyttämään myös hajuvettä halutessaan.

Tästä kaksikosta itseltäni vei jalat alta ehdottomasti vartalovoi, tämä kermaisen täyteläinen hemmotteluhoito on lähes täydellinen <3


Eroaako sinulla ihonhoitorutiinit eri vuodenaikoina toisistaan?

7 kommenttia:

  1. Kyllä ne vähän eroaa. Talvella käytän rasvaisempia tuotteita ja kesällä kevyempiä ja tietenkin aurinkorasvaa kuluu paljon kesällä.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa hyvältä! Rakastan sellaisia oikein täyteläisiä voiteita yms. mutta en muista käyttää niitä ”tarpeeksi” usein :D

    VastaaPoista
  3. Kyllä, omat ihonhoitorutiinit erovat toisistaan eri vuodenaikoina. Talvella iho on aika kuivakka joten kunnon voiteet ovat tarpeen. Kesällä pärjää huomattavasti kevyemmillä tuotteilla :)

    VastaaPoista
  4. Hienon kuuloiset tuotteet. Itse olen aktiivisempi rasvojen kanssa talvella, kun nahka kuivuu eri tavalla kuin kesällä.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat