maanantai 15. heinäkuuta 2019

Kesäloma!

Tänään alkoi virallisesti ansaittu neljän viikon kesäloma <3 Mitä aion sitten loman aikana tehdä?

Ehdottomasti tärkeimpänä on se, että nautin täysillä kaikesta ajasta pikkuiseni kanssa ja hänen ehdoillaan mennään kesälomallakin. Toinen tärkeä asia on lepo, joka rankan kevään jälkeen on enemmänkin kuin tarpeen. Muutosta ei ole vielä kauaa aikaa, joten kotonakin hommaa riittää..


Jotain reissuja kesälomalla pitää ehdottomasti tehdä ja tänä kesänä yksi niistä on reissu Helsinkiin. Neiti pääsee ensimmäistä kertaa junailemaan sekä yöpymään hotellissa! Reissuun emme kaksin ole lähdössä vaan seuraksi lähtee siskoni miehensä kanssa minkä lisäksi Helsingissä seuraamme liittyy siskontyttöni (joka on paitsi minun kummityttöni niin myös pikkuiseni kummi <3). Tästä reissusta tulen teille todennäköisesti erikseen vielä tarkemmin kertomaan.


Ajatuksena olisi myös reissata jonkin verran lähiympäristössä esim. Lieksan Pikkukilissä, Kiteen eläinpuistossa jne. Katsotaan minkälainen on lopputulema. Myös Kuopion Matkukseen olisi mukava päästä shoppailemaan - lähinnä sinne Ikean puoleen :D

Todennäköisesti tulemme viettämään myös paljon aikaa niin vanhempieni kuin siskonikin luona maalla, ja toki myös oman kodin pihamaalla. Toivotaan, että säät suosivat kesäloman aikana; olisi lämmintä, mutta ei toisaalta liian kuuma, että jaksaisi kaikkea mukavaa touhuilla. :)


Katsotaan vaikka kesälomani lopuksi koontia minkälainen se lomani sitten loppujen lopuksi olikaan :D


Kuinka sinä aiot viettää tai olet viettänyt oman kesälomasi?

9 kommenttia:

  1. Mukavaa kesälomaa :) mulla vielä tämä viikko töitä...

    VastaaPoista
  2. Mekin ollaan reissattu tänä kesänä aika paljon - ihan Suomen maassa ja 150 km säteellä, mutta kuitenkin. Oikein antoisaa kesälomaa! :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa kesälomaa! <3 toivotaan että säät suosii

    VastaaPoista
  4. Ihanaa lomaa teille! Mulla menossa toinen lomapäivä kolmen viikon lomasta.

    VastaaPoista
  5. Ihanaa aurinkoista kesälomaa! :) Mukavia suunnitelmia tiedossa.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat