keskiviikko 17. heinäkuuta 2019

Dermosil on Tour 2019


Tästä olisi ehdottomasti pitänyt vinkata jo aikaisemmin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan; oletteko huomanneet, että Dermosilin bussi on kesäkuussa jälleen startannut ja kiertää ympäri Suomea? Nyt on hyvä mahdollisuus käydä livenä hypistelemässä tuotteita (tokikaan aivan koko valikoima ei mukaan ole mahtunut..) sekä kyselemässä mieltä painavia asioita. Tuotteita voi toki myös ostaa paikan päältä minkä lisäksi osa tuotteista oli kiertueen tiimoilta tarjouksessa - hinnathan eivät muutoinkaan päätä huimaa. Itselläni on jo useampana vuonna ollut tarkoitus bussiin suunnata, mutta vasta tänä vuonna siinä onnistuin aikeissani :D Vielä tulossa olevat paikkakunnat löydät täältä

Mitä kiertuetta tai pop-up -myymälää sinä odotat omalle paikkakunnallesi eniten?

12 kommenttia:

 1. Olen kuullut, mutta en ole päässyt käymään! Olin just silloin menossa, kun se näillä seuduilla oli. Mutta Dermosilin tuotteet ovat kyllä muuten tuttuja, ja moni onkin ihan vakkari käytössä :)

  VastaaPoista
 2. Ompa hauska idea, harmi vaan ettei ole Espoossa tämä eikä oikeastaan missään pääkaupunkiseudulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa laittaa viestiä ja ehdottaa josko lisäisivät pk-seudunkin vielä mukaan :)

   Poista
 3. Olin jo unohtanut koko Dermosilbussin mutta sattumalta eli koska olin liian väsynyt kävelläkseni kotiin, menin torin kautta ja piristipä päivää kun vähän pääsi hypistelemään Dermosilin valikoimaa livenä. Tänään siis Kuopiossa.

  VastaaPoista
 4. Dermosilin tuotteisiin olen ollut monesti tyytyväinen, kiitos vinkistä =)

  VastaaPoista
 5. Bearel olisi ollut torilla rokkilauantaina, itse skippasin molemmat tällä kertaa :D Dermosilin bussissa kävin silloin pari kesää sitten ja silloin oli kyllä aika ahdasta bussissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, miten mä oon ihan täysin missannut tuon? Tosin enpä lauantaina kyllä torille olisi ehtinytkään..

   Poista
 6. Enpä ole huomannut, siis onko tää kiertänyt useamminkin? No kiitos vinkistä :D

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Ruumis kirjastossa

*)mainoslinkki Otin tämän kirjan lukuun, vaikka kuvittelin muistavani lopputuloksen - noh, kyllä sen osittain muistinkin, mutta paljon o...

Luetuimmat