sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

Sauna Glow

saatu ilmaistuote

Dermosilille tuli taas kesäksi ihastuttavia uutuustuotteita, joista sain muutamia itselleni testiin:


Sauna Glow vartalon kuorinta (ovh 7€/150ml) ja vartalovoide (ovh 6,90€/200ml) on kehitetty erityisesti saunan jälkeen käytettäväksi ihoa hoitamaan ja hemmottelemaan.

Kuorintavoide sisältää mm. savea, perliittiä, eucalyptus- ja piparminttuöljyä. Se kuorii ja syväpuhdistaa ihoa tehokkaasti jättäen iholle raikkaan ja viileän tunteen.

Vartalovoide sisältää mm. koivunmahlaa, mesiangervon kukkauutetta, sheavoita sekä karbamidia. Voide kosteuttaa, hoitaa ja rauhoittaa ihoa. 


Yllä olevassa kuvassa vasemmalla vartalovoide ja oikealla kuorintavoide.

Tämä kaksikko on ihastuttava ja erityisesti ihastuin vartalon kuoritavoiteeseen. En muista olenko testannutkaan vartalolle tarkoitettua kuorintavoidetta, jossa olisi mukana savea. Eteeriset öljyt jättävät iholle viileän tunteen eli tämä on loistava tuote kesähelteillä! Vartalovoiteessa on kevyt tuoksu, se levittyy iholle hyvin. Voisin kuvitella tämän toimivan loistavasti myös talvella hoitavuutensa vuoksi.


Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy niin purkit olivat neitokaisenkin mielestä kiinnostavia :D


Kuinka sinä hemmottelet ihoasi saunan jälkeen?

8 kommenttia:

 1. Herkullisen kuuloisia ainesosia näissä tuotteissa! Itse hemmottelen saunan jälkeistä ihoa aineenvaihduntaa lisäävällä öljyllä :)

  VastaaPoista
 2. Kuorinta on kyllä jotakin niin ihanaa <3 Ja saunan jälkeen on ihana laittaa jotain viileää iholle. Mulla on siihen tarkoitukseen voide jääkaapissa :)

  VastaaPoista
 3. Minä puolestani pääsääntöisesti en sauno :-) - no ehkä kerran vuodessa ... Kuorinnassa luotan kuivaharjaukseen, mutta joskus kyllä tarvitsee vartalovoidetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuivaharjaus olisi kyllä tehokasta, mutta mä olen liian laiska siihen :D

   Poista
 4. Tykkään Dermon tuotteista. Siellä on tosi hyviä kasvovoiteita ja shampoo on myös hyviä. 👍 Tuo Sauna Glow saattaisi myös olla hyvä tuote! 😊

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Ruumis kirjastossa

*)mainoslinkki Otin tämän kirjan lukuun, vaikka kuvittelin muistavani lopputuloksen - noh, kyllä sen osittain muistinkin, mutta paljon o...

Luetuimmat