torstai 25. heinäkuuta 2019

Päivän paras hetki? (+alennuskoodi)

blogiyhteistyö
*)mainoslinkki

Aamuuni kuuluu ehdottomasti kahvi vaikkakin kiireessä se kaikkien kahviharrastelijoiden kauhistukseksi muuttuu joskus pikakahviksi. Jos minulla kuitenkin on aikaa nauttia kahvi kaikessa rauhassa (nykyisin neitikin sallii sen melko hyvin :D) niin keitän ehdottomasti suodatinkahvia - ja mieluiten vielä jotain muuta kuin perusmarkettikahvia. Olen jo aikaisemmin teille vinkannut * Slurp Coffeesta ja tänään muistuttelen mieliin uudemman kerran. Kurkkaa aikaisempi postaukseni mikäli konsepti ei ole sinulle entuudestaan tuttu!


Itsehän olen pohtinut kahvimyllyn hankintaa, mutta se on edelleenkin harkinnassa eli itse ostan kahvit valmiiksi jauhettuna. Jos sinulla on mahdollisuus itse jauhaa * kahvipavut niin tämä kannattaa toki ehdottomasti hyödyntää, koska tällöin kahvi on taatusti tuoretta. 

Toinen tärkeä asia kahvin maun kannalta on (veden lisäksi) tietysti kahvinkeitin; * kahvinkeittimen puhdistus säännöllisesti olisi ensisijaisen tärkeää. Täytyy myöntää, että oma kahvinkeittimeni alkaisi ehdottomasti olla pikkuhiljaa taas puhdistuksen tarpeessa.


Slurp Coffeesta löytyy varmasti kahvia jokaiseen makuun ja tämä itse saamani kolmikko (* Gran Palomar, * Kanava, * Ethiopia Guji) sai kovasti ylistystä osakseen useammaltakin ihmiseltä eli nyt ei tarvitse luottaa makuasiassa vain minun sanaani.


Mikäli olet itse kahvinystävä vai haluat ilahduttaa jotain läheistäsi niin saat saat -5€ alennuksen jatkuvan tilauksen ensimmäisestä toimituksesta koodilla "kesäkahvi" (voimassa 31.8.2019 saakka). 


Millä tavalla sinä saat päiväsi käyntiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kuinka Vintedissä myyminen sujuu?

Kirjoittelin teille jo aiemmin Vintedistä kokeillessani sitä ensimmäisen kerran. Kyllä, latasin sovelluksen, tein tunnukset ja laitoin tuot...

Luetuimmat