keskiviikko 10. heinäkuuta 2019

Kommentteja kaivataan/tiedotusta


Viime viikolla kokosin yhteen Kehukeskiviikon ja pidän siitä nyt ainakin hetken taukoa. Ajatuksena olisi jatkossa mahdollisesti perjantain lisäksi myös keskiviikkoisin nostaa vanhoja postauksia esille, mutta otan tämän suhteen mielelläni myös muita ehdotuksia vastaan. Eli onko sinulla ideaa mitä keskiviikkoihin voisi tuoda jatkossa ja/tai ylipäätään blogin puolelle vai oletko tyytyväinen nykyiseen linjaan? :D (Valitettavasti aika ja energia ei riitä 7päivän postaustahtiin, mutta kuten olen aikaisemmin maininnutkin niin totaalinen hiljaisuus blogissa tuntuu itselle vaikealta palalta - toisaalta myös olen todennut hyväksi nostaa noita vanhoja postauksia esille ja ne ovat kivasti niin lukijoita kuin uusia kommenttejakin saaneet osakseen :))

10 kommenttia:

  1. Itsekin ajatellut, että vanhoja voisi nostaa. Uusia lukijoita tullut ja vuosia ja blogattu eli anna vaan mennä. Helpottaa, kun huomaat, että postata voi harvemminkin ja ei mikään siitä muutu. Itsekin vähentänyt tahtia koko ajan ja nyt oli useamman päivän tauko, koska tenniskyynärpää niin vihoitteli.

    Tsemppiä ja ihanaa heinäkuun viikkoa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi opetella täälläkin olemaan itselleen armollinen :D Aika harva bloggaajahan loppujen lopuksi joka päivä blogiaan päivittää..

      Poista
  2. Itse nostan nyt vanhoja postauksia uusien lomaan, ihan siitäkin syystä kun blogi on muuttanut ja osa jäi vanhaan blogiin. Itse tykkään nostoista.
    Mutta ei ole mikään pakko joka päivä postata jotakin. Useimmat postaa kerran viikossa tai kaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, pitäisi vaan opetella olemaan itselleen armollisempi ja tarvittaessa suosiolla pitämään välillä blogissa hiljaisuuttakin..

      Poista
  3. Armollisuudessa itselle on tärkeää. Nosta vanhoja ja älä koe huonoa omaatuntoa postaamattomuudesta. Itselle bloggaamisen ainakin pitää olla kivaa. Stressiä ei saa tulla. -Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo vanhojen nostaminen on hieman paineita vähentänyt, mutta pitää katsoa onko jossain vaiheessa tarvetta löysätä vielä hieman enemmänkin :)

      Poista
  4. Vanhojen nostaminen silloin tällöin on hyvä idea, mutta jos liikaa niitä nostaa, saattaa vanhojen lukijoiden mielenkiinto loppua.

    VastaaPoista
  5. Mä nostan päivittäin Facebookin puolelle vanhoja postauksia. Moni ei ole niitä nähnytkään ja tulee ihan uutena juttuna. Itsekin pidin Kauhukeskiviikkoa, mutta se on nyt kesätauolla. On kyllä kiva, että on jokin viikottainen juttu, että tulee edes jotain sisältöä. Kehukeskiviikko oli kiva ja kiitos kun mainitsit minut siinä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekään ei kaikkia postauksia edes muista niin hauska niitä myöhemmin uudelleen julkaistessa lueskella xD

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat