sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

Sunshine Blogger Award

Sain Diiskuneidiltä Sunshine Blogger Award -haasteen, johon mielelläni osallistun mukaan!

1. MIKÄ ON BLOGISI TARINA JA KUINKA SE ALKOI?

Yksinkertaisesti hetken mielijohteesta! :D Aloitin blogien seuraamisen kohtuullisen myöhään, ehkä noin vuotta ennen omani perustamista, ja siitä se ajatus sitten lähti.. Alussa seurasin kosmetiikka-aiheisia blogeja ja jokin hullu ajatus syntyi, että minullakin saattaisi aiheeseen jotain sanottavaa olla. Tosiasiassa kuvittelin menettäväni mielenkiinnon alta aika yksikön enkä senkään vuoksi mitenkään vakavasti ja pitkään harkinnut esim. blogin nimeä :D

2. MITÄ INTOHIMO TARKOITTAA SINULLE?

Intohimo on voimakasta halua tehdä jotain joka tuottaa iloa - ehkä bloggaaminen voisi olla intohimon kohteeni? :D


3. MITÄ TEET RENTOUTUAKSESI?

Luonto on yksi todellinen rentouttaja, mutta esim. neidin nukkuessa en tokikaan voi poistua mihinkään ja tällöin rentoudun katselemalla erilaisia rikossarjoja - niin kummallista kuin se onkin niin ne vievät ajatukset mennessään.

4. VIIMEISIN MATKASI?

Itsehän en ole mikään kokenut matkaaja vaan olen ulkomailla käynyt ainoastaan lähinaapumaissa (toivottavasti tähän vielä joskus muutosta tulee..) minkä lisäksi kotimaassakin matkaaminen on jäänyt turhankin vähiin - viimeksi olen reissannut niinkin kauas kuin Kuopion Matkukseen, sitä ennen olisikohan ollut Helsingin reissu ollut kyseessä..?5. MATKUSTATKO YLEENSÄ YKSIN VAI RYHMÄSSÄ?

Mieluummin porukalla, jotain työreissuja toki yksinkin olen tehnyt, mutta aina se kokemus on jonkun kanssa mukavempi jakaa. Nyt neidin ollessa pieni toinen aikuinen toki myös helpottaa matkustamista kun on se toinenkin silmäpari vahtimassa neidin menoa..

6. UNELMAKOHDE, JONNE OLET AINA HALUNNUT MATKUSTAA?

Näitä on useampiakin; USA (sekä itä- että länsirannikko), Egypti, Kreikka...


7. MIKÄ ON VIIMEISIN KIRJA, JONKA OLET LUKENUT?

Myös lukeminen on jäänyt viime vuosina käsittämättömän huonolle tolalle enkä edes muista mitä olisin viimeksi lukenut.. Agatha Christien kirjoja minulla on melkoinen kasa (lähes kaikki suomennetut teokset) ja ne olen vuosien varrella useammankin kerran lukenut. Tämän lisäksi äidiltäni löytyy hyvin kattavat kokoelmat mm. Robin Cookin kirjoja, joita itsekin olen vuosien varrella lueskellut.

8. MIKÄ ON LEMPI KIRJALLISUUDEN LAJISI?

Edellisestä se ehkä selvisikin; dekkarit ehdottomasti.


9. MITÄ TYKKÄÄT JAKAA SOSIAALISESSA MEDIASSA? 

Enemmän ehdottomasti niitä positiivisia juttuja vaikka toki niitä negatiivisiakin asioita jokaisen elämään mahtuu, välillä liikaakin. Olen aika tarkkakin siitä mitä julkaisen, varsinkin neidin suhteen pyrin pitämään aika tiukat rajat.

10. MIKÄ ON SUHTEESI ASUINPAIKKAASI? 

Olen syntynyt Joensuussa enkä ole täältä sen kauemmaksi päässytkään - itseasiassa nykyisin asun vain muutaman korttelin päässä omasta lapsuuden kodistani :D (Yksi iso tekijä asuntoa etsiessä oli juurikin sijainti ja tämä asuntomme on sen suhteen aikalailla täydellinen <3) Joensuu on kaiken kaikkiaan loistava kaupunki ja ehdottomasti kaupunki, jossa haluan lapseni myös kasvavan. Ainoana miinuksena on pitkät välimatkat vähän joka paikkaan - tämä esim. on vaikuttanut suuresti siihen miksen ole elämäni aikana paljoa matkustellut..


11. MITÄ HALUAISIT EDISTÄÄ MAAILMASSA?

Ensimmäisenä tähän tuli mieleen tasa-arvo. Suomessahan asiat ovat hyvällä tolalla vaikka täälläkin toki parantamisen varaa olisi.. (Ja tarkoitan myös muuta kuin naisten ja miesten välistä tasa-arvoa..)


En ole ainakaan bongannut tätä blogeissanne, joten haastan mukaan:
TiianJusun ja Marin. :)

10 kommenttia:

 1. Jotain positiivista kuitenkin, että asuu Joensuussa eikä esim. Ivalossa/Rovanimellä jne. Siellä sitä välimatkaa vasta onkin, jos haluaisi Helsingissä käydä pyörähtämässä ja tulla samana päivänä takaisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja saa tosiaan muutenkin olla tyytyväinen, että Suomessa välimatkat on kohtuullisen lyhyitä - ainakin jos vertaa esim. Venäjään, USA:han tai Kanadaan :D

   Poista
 2. Agatha Christien dekkarit ovat kyllä aivan parhaita. Suosittelen lukemaan kirjan, jossa kerrotaan miten hän kirjoitti kirjansa. Valitettavasti en muista enää sen nimeä. Se oli todella mielenkiintoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatkohan jotain elämänkerroista? Nekin olen lukenut lävitse - ja katsonut myös dokkarit ladystä :)

   Poista
 3. Kiva haaste! Näistä oppii aina uutta bloggaajasta. Mielenkiintoisia vastauksia sinulla. :) Minäkin muuten rentoudun rikossarjojen parissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa se taitaa olla yllättävänkin monen tapa rentoutua :)

   Poista
 4. Tää oli tosi kiva postaus, tykkään kovasti näistä erilaisista haasteista :). Otankin tästä kopin, kiitos vaan haastamisesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haasteet on aina mukavia. Kiva, että nappaat haasteen vastaan :)

   Poista
 5. Tää oli kyllä kiva haaste, oon ite tän kanssa tehnyt. Ja hei, mullahan on vielä kehukeskiviikko tekemättä - pitääpä ottaa asioikseen!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat