torstai 18. heinäkuuta 2019

FITBOX + alennuskoodi

saatu ilmaistuote
*) mainoslinkki

Olet varmastikin bongannut mainoksia uudesta yllätysboxissa; * Bette FITBOX. Kyseessä on nimensäkin mukaisesti aktiiviseen elämäntyyliisin sopiva treeniboxi, joka sisältää tuotteiden (4-6 jokaisessa boxissa) lisäksi treenin sekä haasteen! Ensimmäinen boxi (jonka nyt teillekin esittelen) ilmestyi kesäkuussa ja oli arvoltaan 68€ (näitä on vielä muutama saatavilla jos olet nopea!), seuraava tulee ilmestymään syyskuun tienoilla. Boxit ovat Limited Edition eli tilauksen kanssa kannattaa olla nopea ettei jää nuolemaan näppejänsä! Boxin voit tilata joko kertatilauksena (39,90€), kahden boxin tilauksena (74,90€ eli 37,45€/boxi) tai neljän boxin tilauksena (144,80€ eli 36,20€/boxi).

Mutta pidemmittä puheitta kurkataan mitä boxi sisälsi - itse olin sisällön ennakkoon katsonut, mutta toki jo sen unohtanut boxin saadessani :D


Ensinnäkin itse boxista; kooltaan tämä on huomattavasti suurempi kuin Bette Box - ja väri toki miellyttää kovasti omaa silmääni :D


Sisältö oli pakattuna hyvin vaikkei mukana mitään särkyvää ollutkaan.


* Invisibobble Waver -hiusklipsi (ovh 5,90€/3kpl)
"Invisibobble Waver Crystal Clear on uuden sukupolven hiuspinni. Muovista valmistettu, hiusystävällisesti muotoiltu hiuspinni hyödyntää 3D-muotoilua ja kiinnittää hiukset tiukasti. Aaltoileva hiuspinni on valmistettu muovista, joka on hellempi hiuksille kuin perinteinen metallinen hiuspinni. Waver-hiuspinnissä on innovatiivinen avaus- ja sulkumekanismi, joka helpottaa hiusten käsittelyä ja kampausten tekoa. Hiuspinni on avattavissa ja suljettavissa helposti ilman hiusten tarpeetonta repimistä. Invisibobble Waver -hiuspinni on myös niin tyylikäs, että sillä voi luoda pinnin esiin jättäviä kampauksia."

Olin innoissani kun nämä näin, mutta eivät ensikokeilla vieneet täysin jalkoja altaan. Tosin epäilen, että vaatii itseltäni vain hieman totuttelemista, koska olen eri tyylisiä metallisia pinnejä viime aikoina käyttänyt eivätkä nämä käytöltään aivan niitä vastaa..


"Hanki oma ihana teräksinen juomapullosi ilman turhaa muovia! Teräksinen pullo pitää juomasi kylmänä tai kuumana. Korkki on erittäin pitävä ja pullo pysyy tietenkin ehjänä kovassakin menossa! Muista pestä pullo ilman käyttöä ja pidä siitä hyvää huolta myös käyttökertojen välillä."

Tästä olin todella innoissani; töissä käytän jatkuvasti juomapulloa, koska en yksinkertaisesti muutoin muista juoda tarpeeksi vettä päivän aikana. Plussaa myös siitä, jos todellakin toimii kuten lupaa eli pitää kylmät juomat kylmänä ja kuumat kuumana! Kooltaan 0,5 litraa ja ruusukultaisen lisäksi löytyy valkeana, vaaleanpunaisena ja vaaleanlilana.


Herbina Misellivesi (ovh 4,60€/150ml)
"Herbina misellipuhdistusvesi on kolmitehoinen, raikkaan hedelmäisen tuoksuinen puhdistusvesi, joka poistaa meikin ja muut epäpuhtaudet, sekä virkistää ja kosteuttaa kasvojen ihoa. Misellivesi sisältää kosteuttavaa betaiinia ja ksylitolia sekä ihoa virkistävää tyrniuutetta ja appelsiininkukkavettä. Tuote on dermatologisesti testattu."

Misellivettä tulee käytettyä päivittäin eli nämä ovat ehdottomasti aina tervetulleita. Herbina on sarjana myöskin itselleni mieluinen.


Ikoo Infusions Dry Shampoo Foam (ovh 15,90€/150ml)
"Kuivashampoovaahto puhdistaa, suojaa ja korjaa hiuksia. Antioksidanttipitoinen aktiiviaine Litchiderm suojaa hiuksia UV-säteiltä. Innovatiivinen puhdistusvaahto raikastaa sekä hoitaa hiukset ja hiuspohjan ilman vesipesua. Miellyttävä vaahtomainen koostumus on helppo levittää tarkasti ja nopeasti hiuksiin. Vaahto kuivuu nopeasti ja muotoilee hiuksia kevyesti, antaen niille pitoa ja runsautta. Ei sisällä parabeeneja tai silikoneja. Vegaaninen. Ei jätä hiuksiin valkoisia jäämiä. Hienostunut tuoksu."

En ole koskaan mitään vastaavaa testannut, joten tuote jonka otan mielenkiinnolla vastaan. Ehkäpä tästä tulee jatkossa tarkempia kokemuksia teille mikäli olisitte kiinnostuneet kuulemaan..?


Warrier Coffee -pikavoikahvi (ovh 13,90€/6kpl, boxissa 1kpl)
"Warrior Coffeen luomulaatuinen instant voikahvi on valmistettu laadukkaasta Arabica -kahvista, joka on sekoitettu luomulaatuiseen kirkastettuun voihin ja neitsytkookosöljyyn. 
Kookosöljyn keskipitkät rasvahapot antaa energiaa ja kirkastettu voi sisältää A-, E- ja K-vitamiineja. Rasvakahvi on noussut suureen suosioon suorituskykyään optimoivien, kilojaan karkottavien ja trenditietoisten keskuudessa. "

Olen voikahvista kuullut, mutta täytyy myöntää ettei tämän osalta ole tullut mitään "tätä on pakko kokeilla" -fiilistä. Nyt kun kuitenkin vastaan tuli niin tottakai pitää testata!


"Vatsaa hellivä yrttitee, jossa on sekoitettuna lempeän makeaa fenkolia rauhoittavan piparmintun ja korianterin kera. Ripaus kardemummaa ja inkivääriä antavat luonnetta ja makua hellään teehetkeen. Kofeiiniton.  YogiTea on ayurvedista luomulaatuista yrtti- ja mausteteetä. Se on monivivahteista ja lempeää kehotyyppejä (dosha) tasapainottavaa lämpöistä juomaa. YogiTea-luomuteet vievät sinut maukkaalle makumatkalle kaikkia aistejasi hemmotellen. Tämän teen sisältämä, ruuansulatusta ja vatsan hyvinvointia tukevista vaikutuksistaan erityisen tunnetuksi tullut fenkoli poistaa myös kehosta kuona-aineita ja toimii siksikin oikein oivallisesti detox-kuurien tukena."

Yogi Tea on ehdottomasti lempimerkkini kun teestä on kyse; nämä ovat ihanan mausteisia ja täynnä makua, suorastaan makeita eli mitään makeuttajia en koskaan näiden kanssa käytä. Muistelisin tätäkin joskus kokeilleeni.


"Pure Jumping Rope hyppynaru on varustettu kuulalaakereilla, joka takaa narun pyörimisen jouhevasti. Hyppynarulla harjoittelu parantaa kestävyyttä, koordinaatiota ja voimista jalkojen lihaksia."

Hyppynarulla ei ole ihan hetkeen tullut hypittyä, mutta aivan vastoittain kaupassa hyppynarun huomatessani kävi kyllä mielessä, että pitäisikö sellainen hankkia.. Onneksi en tullut ostaneeksi, koska sellainen kotiutui nyt tätä kautta. Yksinkertainen vekotin millä on yllättävänkin suuri vaikutus!


PULS Nutrition Cocoshake (ovh 2,50€/310ml)
"Kookosmaitopohjainen vegaaninen proteiinijuoma. Herkullinen Cocoshake sisältää 15g kasviproteiinia eikä juuri lainkaan sokeria. Cocoshake on loistava välipalana, treenin jälkeen tai kun vain kaipaat jotain herkullista."

Kyseessä on suomalainen brändi, mistä ehdottomasti iso plussa! Käytän itse harvemmin proteiinijuomia, mutta kiva testailla niin tietää tarvittaessa mihin kaupassa kannattaa tarttua! (Tätä löydät ihan vähittäistavarakaupoista.)

Lisäksi mukana oli myös Eevskun tekemä Summer Hiit -treeniohjelma sekä haasteena tehdä treeni 10 kertaa kahden viikon aikana ja raportoida tulokset kuvilla Instagramin puolelle - katsotaan tartunko haasteeseen mukaan! Treeni itsessään vaikuttaa todella simppeliltä, mutta tehokkaalta. Treeni on avattuna hyvin mukaan niin sanallisesti kuin kuvienkin muodossa eli tähän on helppo palata aina myöhemmin uudelleenkin.


Kokonaisuutena sanaisin boxin olevan ehdottomasti jokaisen sentin arvoinen. Pohdin itse jo ennen boxin saamista sen tilaamista itselleni ja ainakin omalla kohdallani tämä boxi on ihan napakymppi, koska jokaikinen boxin tuotteesta tulee omaan käyttööni. Epäilen vahvista tämän boxin näkyvän blogissani jatkossakin!

Ja nyt sitten se paras juttu eli saat 10% alennuksen koodilla * FITMIRA10 kaikista tilaustyypeistä (voimassa 31.7.2019 saakka)!


Joko laitoin oman boxisi tilaukseen? :D

10 kommenttia:

  1. Kirjoittelin itsekin tästä boksista blogissa jokin aikaa sitten. Tykkäsin sisällöstä, se oli monipuolinen ja tuotteet kiinnostavia.
    Tuo ikoon kuivashampoovaahto ei toimi ihan niin hyvin kuin esim batisten kuivashampoot mutta hätätapauksessa ihan ok ja saa ainakin vähän volyymia hiuksiin. Yksistään en sitä kuitenkaan käyttäisi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota siis kannattaa testata silloin kun ei ole mihinkään erityisempään menoa :D

      Poista
  2. Hyppynarut pitääkin kaivaa kaapista <3

    VastaaPoista
  3. Kivan monipuolinen setti. Pinnit varsinkin on kiinnostava tuttavuus. -Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on kyllä varmasti jokaiselle jotakin :) Hyvä lahjavinkki myös ;)

      Poista
  4. Vaikuttaa ihan hyvältä sisällöltä, jos treenaaminen sattuu olemaan se oma juttu :D. Mulle tää ei olisi kovinkaan tarpeellinen.

    VastaaPoista
  5. Onpa monipuolinen boxi! Täältähän löytyy jopa hyppynaru. Joskus tuli hypittyä todella aktiivisesti ja se oli myös kivaa😊

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

In woman

Olen jo melkoisen monta näistä La Riven tuoksuista esitellyt täällä ja, koska julkaisut saavat sen verran katselukertoja osakseen, arvelisin...

Luetuimmat