torstai 11. heinäkuuta 2019

Bette Box Heinäkuu

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Heinäkuu on perinteisesti ollut kunnon kesäkuukausi, mutta tänä vuonna valitettavasti helteet eivät ole meitä heinäkuussa hemmotelleet - mutta ehkä tässä vielä ehtii. Heinäkuun alkua hemmottelemaan saatiin * Bette Box, jonka sisällöstä pysyin tällä kertaa spoilaantumatta!


"EXPECT nothing. APPRECIATE everything."
boxi julistaa samalla ennustaen, että ne kuumimmat kelit ovat vielä edessä päin. Toivotaan näin!


Boxi sisälsi tällä kertaa runsaasti myös näytteitä; pussinäytteitä olen vähän huono käyttämään, mutta tuoksunäytteet ym. tulee vähintäänkin testattua.


 Ja tokihan ne pussinäytteet on reissuun kätevä ottaa mukaan - ehkäpä nämä päätyvät tämän kesän reissukassiin siis mukaan.


* Ziaja Goat's Milk Serum Energising&Smoothing (ovh 11,90€/50ml)
"Ihon kollageenintuotantoa stimuloiva kasvoseerumi, joka on saanut inspiraationsa korealaisesta kosmetiikasta. Geelimäinen voidekoostumus imeytyy nopeasti ja sopii hyvin meikin alle. Ainutlaatuinen vuohenmaitoaja kollageeninmuodotuksen tehostajaa sisältävä koostumus silottaa ja kosteuttaa ihoa. Ihosta tulee hehkuvan ja terveen näköinen. Sopii kaikille ihotyypeille."
 Rakastan seerumeita, mutta valitettavasti en oikein välitä linjan parfyymisesta tai ehkä hieman saippuamaisesta tuoksusta. Koostumus vaikuttaa miellyttävältä, mutta voimakkaan tuoksunsa vuoksi saattanee etsiä kotia jostain muualta.


Cougar 5-in-1 Foundation Natural Light (ovh £5,99/4g eli n. 6,60€)
"Kompakti, valoa tuottava meikki! Tehotuote, joka toimii peitevoiteena, sävyn korjaajana, bronzerina ja meikkipohjana.."
Sävyjä tässä taitaakin olla tämän lisäksi vain tummempi Cinnamon. Purkissa tämäkin sävy näyttää tummalta ja minkä swatchauksen netin syövereistä löysin taitaa sitä myös iholla olla eli ei missään nimessä toimisi omalla kalpealla ihollani meikkipohjana tai peitevoiteena. Enkä oikein usko, että tulisi käyttöön bronzerinakaan, joten taidan antaa myös tämän eteenpäin.


Korres Ginger Lime Body Milk (ovh 16,50€/200ml, boxissa 40ml koko)
"Korres Ginger Lime Body Milk -vartalovoiteessa on mausteisen inkiväärin ja raikkaan limen virkistävä tuoksu. Kosteuttava vartalovoide sisältää ravitsevaa orgaanista manteliöljyä sekä vitamiineja ja hivenaineita – tärkeitä ainesosia ihon elastisuudelle."
 Tuoksuu aivan ihanalle! Tämä jää ehdottomasti omaan käyttöön <3

Compeed Rakkolaastari Medium (ovh 7,60€/5kpl, boxissa 1kpl)
 "Lievittää kipua välittömästi. COMPEED® Rakkolaastari Medium toimii kuin toinen iho. Laastari imee kosteutta itseensä ja muodostaa suojatyynyn, joka lievittää kipua ja luo jalkojen rakoille ihanteelliset paranemisolosuhteet."
Rakkolaastareita on ehdottomasti löydyttävä kesällä jemmoista - tosin niitäkään ei ole hirmuisasti tänä vuonna tarvinnut kun ilman sukkia ei ole juurikaan tarvinnut viihtyä.. Ehkäpä näille tulee vielä tänäkin kesänä käyttöä..


"Hajusteeton volyymivaahto antaa hiuksille luonnollista volyymia, ryhtiä ja elastista tukea. Tekee hiuksista sädehtivän kiiltävät. Auttaa suojaamaan hiuksia ulkoisilta rasitteilta. Alkoholiton, hoitava ja hellävarainen koostumus. Kehitetty hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Testattu pohjoisissa ääriolosuhteissa."
 Muotovaahtoon tulee kyllä harvemmin nykyisin tartuttua.. 
P.s. Sopii Curly Girl -metodiin!


Mavala Mini Color's -minikynsilakka 181 Blue Mint (ovh 5,20€/5ml)
Kohdennus: pitkäaikaistilaajat
"Pysyvä ja hyvin levittyvä Mavala Mini Color -kynsilakka on pakattu kätevään pieneen pulloon. Tuote ei sisällä formaldehydiä, tolueenia, ftalaattia eikä eläinperäisiä ainesosia."
 Mavalan kynsilakat on erittäin hyviä ja itselleni sattui kaunis vaaleansininen sävy, pitää tämä varmaan ainakin yrittää testata :D


Lisäksi mukana oli näytteitä:
Lumenen kuorivasta kasvonaamiosta, kasvovoiteesta sekä essencestä, Police Shock-In-Scent EdP ja Lotus kostea wc-paperi. Näistä ehdottomasti mielenkiintoisin on tuo viimeksi mainittu :D Policen tuoksu vaikuttaa kivalta, mutta melko voimakkaalta.


Kokonaisuutena heinäkuinen boxi oli ihan kiva; osa tuotteista lähtee kiertoon, mutta kyllä tästä tuotteita jää omaankin käyttöön. Ehkä kaikista mielenkiintoisimmaksi nostaisin melkein tuon extratuotteena tulleen kostean wc-paperin ihan vain sen takia, koska olen sitä halunnut kokeilla :D 


Miltä heinäkuinen boxi sinusta näytti ja/tai millä variaatiolla sinä sait omasi?

12 kommenttia:

  1. Mulla oli samat tuotteet kuin sullakin, mutta kynsilakka oranssissa sävyssä :) Boksi oli ihan ok, mutta aika moni näistä lähti mullakin eteenpäin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oranssi olisi sävynä ollut ehkä vähän tätä sinistä kesäisempi :D

      Poista
  2. Tuo Korres on niin ihan, sain ystävältä lahjaksi juuri tuon suihkugeelin ja kroppavoiteen ja aah. Oikein kiva boxi tällä kertaa.

    Kivaa viikon jatkoa Mira. <3

    VastaaPoista
  3. Korres tuoksuu niin ihanalta, että pakko oli hankkia isompi pakkaus :)

    VastaaPoista
  4. Nuo voimakkaat tuoksut on yksi iso syy miksi en oikein lähde kokeilemaan uusia tuotteita. Hajuherkkänä, se on pahin painajainen, että saan käteen putelon, joka haisee metrien päähän :/

    VastaaPoista
  5. Mavalan lakat ovat vähintäänkin sopivan pieniä (ja halpoja) värien testaamiseen!

    VastaaPoista
  6. Mulle ei tota boxia tule, mutta hyvältä se näytti!

    VastaaPoista
  7. Tosi kivoja tuotteita. Tuo compeed on 👌 ja tosiaan pussinäytteet on käteviä matkoilla 😊
    -Marjut

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat