maanantai 8. heinäkuuta 2019

Cien Nature

/saatu ilmaistuote/

Oletko huomannut, että voit nykyisin ostaa myös Lidlistä luonnonkosmetiikkaa? Lidlin omaan kosmetiikkasarjaan Cienille on nimittäin tullut Nature-linja, josta löytyy varsin kattava kokonaisuus kosmetiikkaa. Sain itselleni valikoimista muutaman tuotteen testiin:


Calendula Hand Cream, Wild Rose Eye Cream, Pomegranate Night & Day Cream (ovat alla olevassa kuvassa samassa järjestyksessä).

Käsivoide ei ole koostumukseltaan sieltä paksuimmasta päästä, mutta kosteuttaa hyvin käsien ihoa minkä lisäksi imeytyy ihoon hyvin. Päivävoide on koostumukseltaan hieman yövoidetta kevyempää. Jää ehkä hieman pyörimään kasvoille mikäli annostelun kanssa ei ole tarkkana, toimii kuitenkin meikin alla imeydyttyään ihoon hyvin. Yövoide jäi näistä pidemmäksi aikaa käyttöön ja sanoisinkin jopa yllättyneeni tästä positiivisesti. Ei ole ehkä mikään wow-elämys, mutta perustoimiva tuote. Ja samoin voisi sanoa myös silmänympärysvoiteesta, tämäkin toimi myös meikin alla käytettynä.


Kokonaisuudessaan sanoisin tuotteiden olevan varsinkin hintaansa nähden oikein positiivisia kokemuksia ja voisin näihin kuvitella tarttuvani uudelleen mikäli tulisi tilanne, että pitäisi saada nopeasti edullista ja toimivaa kosmetiikkaa.

Hintaahan näillä on vain muutaman euron kappaleelta, joten vaikka sattuisi hutiostos tulemaankin niin se ei niin kovin harmita. (Jos kasvojen hoitotuotteissa tulee huteja etkä pysty niitä antamaan eteenpäin niin kannattaa tuotteet käyttää vartalolle etteivät mene hukkaan! :))

Oletko sinä tehnyt tuttavuutta Lidlin kosmetiikkatuotteiden kanssa?

8 kommenttia:

  1. En olekaan vielä kokeillut Lidl:n kosmetiikkaa. Pitää kurkata seuraavalla kauppareissulla :)

    VastaaPoista
  2. Tykkään Cien sarjasta, joten tätä pitää kokeilla.

    VastaaPoista
  3. Nämä luonnonkosmetiikka tuotteet ovat minulle uusi tuttavuus. Usein käyn Lidlissä. Ehkäpä nappaan tuon silmänympärysvoiteen kokeiluun. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  4. En ookaan kokeillut näitä, mutta yllättävän paljon olen kuullut kehuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti käydä seuraavalla Lidlin reissulla purkkeja hypistelemässä :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat