lauantai 20. heinäkuuta 2019

Helsinki-vinkit!

lähde: https://www.myhelsinki.fi/fi/n%C3%A4e-ja-koe/n%C3%A4ht%C3%A4vyydet/suomenlinnan-merilinnoitus
Olemme matkaamassa ensi viikolla Helsinkiin ja mieleeni tuli, että voisinkin hyödyntää teitä ja kysyä hyviä vinkkejä taaperon kanssa Helsinkiin matkaavalle. Eli missä nähtävyyksissä kannattaa ehdottomasti käydä taaperon kanssa (onko esim. Suomenlinnassa kuinka helppo kulkea rattaiden kanssa..?) ja onko jotain muita vinkkejä Helsinkiin (esim. taaperoystävälliset ravintolat)?

8 kommenttia:

 1. Suomenlinnassa voi hyvin kulkea rattailla, ei kaikkialla mutta lähes kaikkialla. Näköalapaikoilla kannattaa kävellä ja sitten muurin sisällä ei voi rattailla mennä. Siellä pitää muutoinkin olla varovainen.

  Lasten museo, Luonnontieteellinen museo ovat molemmat kiinnostavia kohteita. Helsingissä on myös monen monta saarta auki, joihin voi mennä. Mutta esimerkiksi saarihyppely voisi olla hauska vaihtoehto. Ottakaa kohteeksi Vallisaari ja Suomenlinna. Kaksi saarta päivässä :)

  Paljon riippuu mitä haluatte nähdä ja kokea. Hiukan keskustan ulkopuolella on ratikkamuseo, joka on lasten museon kanssa ilmaisia kohteita. Käykää nauttimassa kahvilatunnelmasta Taide kahvilassa, Töölöönlahdella. Lintsi ja Korkeasaarikin voi olla erittäin nautittavaa puuhaa. Tässä muutamia :)

  VastaaPoista
 2. Me käytiin Taaperon kanssa Ateneumissa ja siellä oli leikkipaikka näyttelyn teemaan. Onneksi taapero otti päiväunet muun kierroksen ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä veikkaan (ja toivon :D), että meilläkin neiti rattaissa pienet unet ottaa :D

   Poista
 3. Hmm vinkkejä en ehkä osaa tähän antaa sen enempää kuin että Punavuoresta (kävelymatkan päässä keskustasta) löytyy muutamia ihania pieniä kahviloita, lounaspaikkoja ja putiikkeja :)

  VastaaPoista
 4. Punavuorta suosittelen minäkin. 🤗 Täällä on myös kivoja leikkipuistoja ja Kaivarissa kesäisin hevosajelua ja muuta kivaa lapsille.🤗

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat