lauantai 6. heinäkuuta 2019

Gyada

/saatu ilmaistuote/

Sain mahdollisuuden päästä testaamaan itselleni uutta sertifioitua luonnonkosmetiikkasarjaa nimeltä Gyada. Sarja on italialainen ja se on ekologinen, vegaaninen ja eläinkokeeton. Tuotteet eivät sisällä BHA-happoa, butyylihydroksitolueenia, väriaineita, EDTA:ta, polyetyleeniglykolia, parabeeneja, vaseliinia, natriumlauryylieetterisulfaattia, natriumlauryylisulfaattia, silikoneja minkä lisäksi tuotteet on nikkelitestattu.


Testipakettini sisälsi neljä hiuksille tarkoitettua tuotetta:
syväpuhdistavan shampoon (ovh 14,75€/250ml), ravitsevan hiusnaamion, vahvistavan hiusseerumin (ovh 22,10€/100ml) sekä tuuheuttavan muotoilusuihkeen (ovh 19,70€/120ml).

Syväpuhdistava shampoo lupaa puhdistaa hellävaraisesti nopeasti likaantuvat ja rasvaiset hiukset. Tuotteessa on mukana mm. nokkosta, timjamia, takiaisia ja salviaa. Täytyy sanoa etten ole aivan varma puhdistaako tämä kuinka tehokkaasti tuotejäämiä hiuksista - varsinkaan synteettisiä - sitähän ei tuotekuvauksessa ole mainittu. Itse ehkä nimenomaan tuosta syystä silloin tällöin syväpuhdistavaa shampoota käytän, vaikkakin muotoilutuotteet ovat melko harvoin käytössä. Tuotteessa on raikas ehkä hieman metsäinen tuoksu ja se tuntuu puhdistavan hiukset aivan yhtälailalla kuten muutkin käytössäni olleet syväpuhdistavat shampoot.

Ravitseva hiusnaamio on tällä hetkellä verkkokaupasta lopussa. Koostumus tässä on juoksevampaa kuin mitä itse olen naamioissa tottunut, mutta selvittää hiuksia ihan mukavasti. Ehkei näin ollen myöskään hentoisempia hiuksia niin herkästi latista? Tuotteessa on todella miellyttävä tuoksu.


Hiuksiin jätettävä hiusseerumi lupaa palauttaa latvojen kiiltoa, kosteutta ja vahvuutta. Sisältää mm. spirulinaa, kauraa, ginsengiä ja passionhedelmää. Koska omat hiukseni on liukuvärjätty latvoista vaaleammaksi niin juurikin latvat kaipaavat tämänkaltaista tehohoitoa. Annostelin itse tätä käsien kautta (kosteisiin) hiuksiin. Tuote tuoksuu ihastuttavalta ja levittyy hiuksiin hyvin latistamatta niitä.

Muotoilusuihke on tarkoitettu ennen kaikkea ohuille, suorilla ja kuivauksen jälkeen litteäksi jääville hiuksille, mutta tämän lisäksi tuotetta voi käyttää myös tuuheuden lisäämiseen. Sisältää mm. takiaista, aloeta, arnikkia, kamomillaa, humalaa ja malvaa. Antaa kevyesti tuuheutta myös omiin raskaisiin hiuksiini.


Yllä olevassa kuvassa vasemmalla shampoo, yllä hiusnaamio ja oikealla hiusseerumi.

Gyadaan oli todella mielenkiintoinen tutustua ja mielikuva tuotesarjasta jäi erittäin positiiviseksi. Tuotteissa on miedot ja miellyttävät tuoksut ja ainakin tämä nelikko toimii omissa hiuksissani mielestäni erittäin hyvin.


Oletko sinä kuullut aikaisemmin Gyadasta?

11 kommenttia:

  1. Mua on kiinnostanut Gyada jo hetken aikaa! I love me -messuilla kyllä niitä jonkun verran hypistelin, kun maahantuoja esitteli tuotteita mulle, mutta vaatisi ehdottomasti paremman tutustumisen nämä :)

    VastaaPoista
  2. Tää olikin taas ihan uusi merkki mulle, kuulostaa mielenkiintoiselta! 😊

    VastaaPoista
  3. Tää on ihan uus tuttavuus mulle. Pitää tutustua :)

    VastaaPoista
  4. En ole tästä merkistä kuullut. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa aina. Kiitos vinkistä! Nimi pistetty muistiin.

    VastaaPoista
  5. Mäkin haluun päästä testaamaan! Ihana että teet blogiisi näitä, tietää mitä mahdollisesti kokeilla, ja mitä taas ei.

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. En olekaan aiemmin kuullut tästä merkistä, kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että onnistun tuomaan tänne edelleenkin aika ajoin näitä hieman tuntemattomampia merkkejä esille :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat