tiistai 30. heinäkuuta 2019

Age defence

saatu ilmaistuote

Dermosililta löytyy aivan loistava kattaus upeita ja edullisia tuotteita, joista olenkin melko isoo osaa ehtinyt testailla. Yksi ehdottomasti lempikategorioistani tuotteissa on seerumit, joista tänään jälleen yksi teille esittelyssä:


Age defence elixir (ovh 15,50€/30ml)
on (kuten nimestäkin voi päätellä) aikuisille iholle tarkoitettu seerumi. Seerumi lupaa vähentää ikääntymisen merkkejä, kosteuttaa, pehmentää ja tuo nuorekkuutta iholle. Sisältää mm. alppitähtiuutetta ja auringonkukan siemenöljyä. Mieto tuoksu.


Ensinnäkin tuoksusta voisin mainita etten itse sellaista juuri aisti edes levitysvaiheessa eli se on todella mieto. Olen käyttänyt seerumia aamuin-illoin eli tämä toimii loistavasti niin meikin alla kuin yötä vasten käytettynäkin. Pipettipullo on kaunis ja mielestäni myös annostelussa toimiva. Ja seerumiksihan tämä on todella edullinen!


Löytyykö sinulta omaa suosikkia Dermosilin seerumien joukosta tai onko jokin jota haluaisit ehdottomasti päästä kokeilemaan?

10 kommenttia:

  1. Pipettipullot ovat käteviä ja kauniita :) Kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta.

    VastaaPoista
  2. Dermosil on tuttu merkki, yhdessä työpaikassa käytettiin sitä aina. Mutta muuta kokemusta mulla ei ole tähän asiaan. Olen siinä käsityksessä, että tuotesarja on hyvä.

    VastaaPoista
  3. Tätä en olekaan kokeillut! Yhdessä vaiheessa tilasin melkein kaiken kosmetiikan Dermosililtä, kun ne sopivat allergiselle hyvin ja tilaaminen oli kätevää kun maalla asuvana kotiäitinä en oikein päässyt kaupoille :D

    VastaaPoista
  4. Mä tykkään myös monista Dermosil tuotteista :). Täytyy pitää tää mielessä kun teen seuraavaa tilausta!

    VastaaPoista
  5. Minä en ole juurikaan käyttänyt Dermosilin tuotteita viime vuosina. Olivat kuitenkin suosikkituotteitani vuosia sitten. Esittelemäsi tuote kuulosti hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuotteet ovat todella paljon uudistuneet ja menneet entistä parempaan suuntaan; kannattaa ehdottomasti uudelleen tehdä tuotteiden kanssa tuttavuutta :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Mitä pakata mukaan?

Loma lähestyy hurjaa vauhtia ja olen jo tässä aloitellutkin meidän pakkailuja. Ja jo paljon ennakkoon tein itselleni pakkauslistaa, mitä kai...

Luetuimmat