tiistai 9. heinäkuuta 2019

Pieni pala kotiani

Tulen vielä joskus esittelemään kotiani tarkemmin, mutta tässä vaiheessa ajattelin muutamia pieni kuvia ripotellen teille julkaista. (Syy miksen kotiani vielä tarkemmin esittele on se, että esim. olohuone ja keittiö on tällä hetkellä sisustettu väliaikaisilla huonekaluilla eli niihin tulen vielä jossain vaiheessa hankkimaan jotain aivan muuta - onneksi väliajaksi sai huonekaluja hyvän määrän ettei tarvitse kaikkea hankkia kerralla..)


Yllä olevan nojatuolin sain vanhemmiltani (kuten ison osan muistakin kalusteista :D) enkä ole varma mistä se on alunperin hankittu. Tämä malli kuitenkin miellyttää kovasti omaa silmääni eli tämä tulee varmasti jatkossakin kodistani löytymään. Koristetyyny on ostettu Jyskistä.


Kuten ehkä huomaatte niin oma tyylini ei ole mikään selkeä vaan pidän niin modernista linjakkuudesta kuin hieman rustiikkisestakin luukista. Ihastuin oitis tähän kiikkutuoliin kun tämän vanhempiani luona näin ja onneksi he myös tästä olivat valmiit ilomielin luopumaan, yksi vaihtoehto olisi ollut myös hieman perinteisemmän näköinen valkoinen kiikkutuoli. Peite ei olisi mikään pakollinen tässä, mutta olkoon nyt ainakin jonkin aikaa vielä tuossa. Alla oleva matto saattaa vielä joskus vaihtua myöskin.


Päämakarin ovi ei tahtonut pysyä auki, joten siihen piti ovistoppari hankkia ja tämä söpö lammas tuntui tähän oikein sopivalta - ostettu Prismasta.


Tämä kaunistus on äitini käsialaa - minikoossa vastaavanlainen löytyy myös wc:tä koristamasta. (Tehty kahvipaketeista.) Tämän lisäksi samalta tasolta löytyy myös pikkuprinsessani kuvat <3


Verhoissa olen oikeastaan aina pitänyt Vallilan kuosista. Prismassa sattui Koli-kuosilliset tuotteet olemaan tarjouksessa, joten nappasin tämän kauniin kapan keittiötä koristamaan. (Joensuu-kuosi olisi myös kovasti viehättänyt..)


Lisäksi Vallilaa löytyy niin olohuoneesta (Papaija)..


..kuin päämakaristakin (Kelohonka). Jossain vaiheessa todennäköisesti hankin vielä kahteen muuhun makariin sekä takkahuoneeseen Vallilaa :D


Onko sinulla selkeä tyyli sisustuksessa?


12 kommenttia:

  1. Mulla on aika selkeä, hyvin scandinaavinen, mutta ripauksella romantiikkaa ja rustiikkia. :D Ihana toi ovistoppari!

    VastaaPoista
  2. Kivalta näyttää ja kuulostaa tilavalta kodilta :) oma tyyli on valkeaa, harmaata, hopeaa ja hiukan mustaa. Tykkään kuitenkin tosi paljon vintagejutuista ja mummolatyylistä. Tämä onkin vanha rintamamiestalo tuulahduksella menneistä vuosista ja entisistä asukkaista, yläkerrassa on mun valtakunta ja mun huonekalut & sisustus, alhaalla talo on miehen sistustuksella...olen kyllä yrittänyt karsia ja hienovaraisesti siivota...kunhan avoprojekti on valmis niin lähtee nuo jenkin nahkapenkit tuosta keittiön nurkasta pois :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilaa meille on kyllä yllinkyllin - ja sitä myöten sitä siivottavaakin :D

      Poista
  3. Tosi kauniin näköisiä yksityiskohtia teille kotona. Tykästyin tosta rustiikkisen koristeellisesta tuolista. Siitä tulee jotenkin monerdisuus näkyviin. Sun äiti on kyllä taitava käsistään, tuo joutsen on upee. En malta odottaa miltä teillä näyttää kokonaisuudessaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan koska saan kokonaisuuden kuntoon, vielä puuttuu mm. aikalailla kaikista huoneista kattolamput :D

      Poista
  4. Vallilan verhot on aina 6/5. Ja en millään usko että tuo lintunen on tehty kahvipaketeista, miten ihmeessä!? Se on upea!

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikein itsekään tiedä, jostain netin syövereistä äiti ohjaan kai aikanaan on löytänyt :D

      Poista
  5. Kaunis koti sinulla kuvista päätellen =) Keinutuoli ja joutsen olivat ehdottomia suosikkejani!

    VastaaPoista
  6. Onpas kauniita yksityiskohtia kodissasi! Tykkään myös Vallilan tekstiileistä ja tuo joutsen on aivan mieletön! En olisi ikinä uskonut, että se on tehty kahvipaketeista. Kyllä äitisi on taitava!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat