sunnuntai 7. heinäkuuta 2019

Senja

/saatu ilmaistuote/

Sain Stoorlalta ihanan setin suomikosmetiikkaa testiin, näistä ensimmäisenä testiin pääsivät Senja Cosmetics tuotteet. Ensinnäkin muutama sana itse sarjasta; kyseessä on siis tosiaan suomalainen luonnonkosmetiikkamerkki, jolta löytyy FI-Nature -sertifikaatti. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa minkä lisäksi ne ovat eläinkokeettomia ja vegaanisia.


Sain itselleni testiin viisikon, joka sisälsi niin puhdistus- kuin ihonhoitotuotteitakin. Tänään keskitymme näistä kolmeen:
Sleek Cheek -puhdistusöljy (ovh 39€/100ml)
Cotton Cloud -puhdistusvaahto (ovh 29€/100ml)
Nordic Nectar -hoitovesi (ovh 29€/100ml)

Aloitetaan käänteisessä järjestyksessä kolmikon ihonhoitotuotteesta eli hoitovedestä. Se sisältää runsaasti suomalaisia villimarjoja, nokkosta ja luomu koivunmahlaa. Kosteuttaa, ravitsee sekä ennaltaehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Sopii kaikille ihotyypeille käytettäväksi aamuin-illoin.

Hoitovesi kannattaa tosiaan kasvojen puhdistuksen jälkeen painella käsin iholle - älä turhaan imeyty arvokasta ainetta vanulappuun! Olen korvannut itse tällä nyt viime aikoina kasvosuihkeen eli olen tämän käyttänyt kaksoispuhdistuksen jälkeen ihonhoidon ensimmäisenä osana. Hoitovesi tuoksuu ihanalle ja imeytyy hyvin ihoon. Ei kirvele silmissäkään joten olen uskaltanut tällä kevyesti sivellä myös silmäluomia. Ihana tuote, jonka taatusti tulen käyttämään viimeiseen pisaraan itse!


Puhdistusöljy sisältää suomalaista pellavansiemenöljyä, mustikkaa ja puolukkaa. Poistaa iholta tehokkaasti niin meikit kuin ilmansaasteetkin, tätä voi käyttää myös silmämeikin poistamiseen. Sopii kaikille ihotyypeille.

Itselläni on jo pitkään ollut meikinpuhdistuksen ensimmäisenä osana meikinpuhdistusöljy ja tämän suhteen tärkeänä kriteerinä on se, että öljyllä voi huoletta pyöritellä myös silmämeikin rippeet pois ilman, että se kirvelisi silmissä. Ja tämä täyttää loistavasti tämän kohdan. Vaikka kyseessä onkin luonnonkosmetiikan tuote niin mielestäni tämä poistaa tehokkaasti myös synteettisen meikin minkä lisäksi tämä ei jää rasvaisena pyörimään iholla pesun jälkeen. (Käytän aina meikinpuhdistuksessa apuna konjac-sientä, jolla on mielestäni helpoin ja tehokkain huuhtoa meikinpoistoaineet iholta.) Tuoksuu myös ihastuttavalle. Myös tämä on tuote, josta en luovu ennenkuin se vetelee viimeisiään!


Puhdistusvaahto sisältää luomu koivunmahlaa, mustikkaa, nokkosta ja tupasvillaa. Tehokas, mutta hellävarainen puhdistustuote, joka sopii kaikille ihotyypeille.

Tykkäsin jossain vaiheessa näistä puhdistusvaahdoista kuin hullu puurosta, mutta nykyisin valitsen kakkosvaiheen putsariksi mieluummin emulsiomaisen puhdistajan. Nämä eivät yleensä ottaen ole mielestäni läheskään niin tehokkaita meikinpoistajia kuin puhdistusöljyt, minkä vuoksi käytössä nämä itselläni päätyvät aina puhdistusöljyn jälkeen käytettäväksi. Itse tuotteessa ei ole mitään vikaa, mutta en itse vain nykyisin enää niin kovin pidä vaahtoutuvista puhdistustuotteista, joten tämä pääsee ilahduttamaan toisia.

Myös ensimmäisessä kuvassa olevat kasvovoiteet ovat olleet ahkerassa käytössä, mutta haluan niitä vielä hieman testailla ennenkuin kerron tarkempia mietteitäni - mutta näistäkin fiilikset ovat blogiin tulevaisuudessa tulossa!


Onko Senja Cosmetics sinulle tuttu sarja? Mitä sinulle merkitsee tuotteen suomalaisuus (olipa kyse kosmetiikasta tai jostain aivan muusta)?

10 kommenttia:

 1. Tuttuja ja hyviksi havaittuja tuotteita <3 omia suosikkeja se paksumpi voide, hoitoneste ja puhdistusöljy :) puhdistusvaahto sopii aamupesuun mutta meikinpoistoon vain puhdistusöljyn kanssa, jos käyttää yhtään hevimpää meikkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sun mainitsema kolmikko jäi itselläkin vakiokäyttöön :D

   Poista
 2. Niin paljon tullut uutta kosmetiikkaa, näiden vuosien aikana...Itse en juurikaan käytä mitään, niin iso osa jää mulla täysin hämärän peittoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka itsekin aktiivisesti seuraan kosmetiikkagenreä niin jatkuvasti sieltä löytyy aivan uusia ja uppo-outoja tapauksia itsellekin :D

   Poista
 3. Sain myös saman paketin, mutta en ole vielä ehtinyt korkata tuotteita :) Vaikuttaa kyllä ihanalle!

  VastaaPoista
 4. Mielekiintoisia tuotteita. Näitä tuotesarjoja syntyy koko ajan uusia. Toivotaan, että kaikille löytyy oma paikka markkinoilla!

  VastaaPoista
 5. Itselleni tuotesarja on ihan vieras joten testikokemuksia ei löydy. Joskus sitä miettii onko jämähtänyt johonkin tuotteisiin mutta kun niistä on tullut lemppareita niin on vaikea vaihtaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa joskus rohkeasti kokeilla ja astua oman mukavuusalueen ulkopuolelle, koska voi yllättävänkin positiivisesti yllättyä ;)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat