maanantai 29. huhtikuuta 2019

P'ure Papayacare

Australialaisen sarjan monitoimivoiteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja sopivat kaikille. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä, alkoholia, hajusteita, sulfaatteja, vettä tai väriaineita. Sain testiin sarjasta:

/pr-näyte/


Renew Cream (ovh 27,95€/100g), jonka tarkoituksena on edesauttaa näkyvän arpikudoksen ja raskausarpian vaalenemista sekä kosteuttaa kuivaa ja herkkää ihoa. Voiteen luonnolliset ainesosat rauhoittavat tulehdusta, stimuloivat kollageenituotantoa ja tukevat ihon uudistumista.

Vapour Balm (ovh 14,95€/25g) sisältää rauhoittavia, lämmittäviä ja hengitysteitä avaavia eteerisiä öljyjä (eucalyptus, sitruunamyrtti ja tulilatva). Tuote sopii erityisesti flunssan oireiden helpottamiseen; hiero tuotetta rintaan ja selkään. Soveltuu aikuisille sekä yli 12kk ikäisille lapsille.

Ointment (24,95€/75g tai 11,95€/25g) sopii vahingoittuneelle ja ärtyneelle iholle sekä pienien haavojen hoitoon eli voit käyttää tätä niin rohtuneille huulille, vaippaihottumaan kuin laserhoidon tai tatuoinnin jälkihoitoon.


Täytyy sanoa etten itse aikaisemmin oikein lämmennyt monitoimivoiteille, mutta tässäkin on alkanut pikkuhiljaa muutosta tapahtua.

Tästä kolmikosta Vapour Balm sai näyttää tehonsa flunssien aikana, ennen vuoden ikää laitoin tätä nenäliinaan ja nenäliinan sijoitin pinnasängyn alle. Neidin täytettyä vuoden uskaltauduin tätä hieromaan selkään ja rintakehälle (pyjama päälle niin ei päässyt käsin sorkkimaan). Tätä pitää ehdottomasti jatkossa aina kaapista löytyä!

Ointment hoiti niin kuivia huulia, käsiä kuin neidin poskiakin. Uskomattoman nopeasti pehmitti kuivuneita ihoalueita ja rauhoitti punoitusta. Tämän suhteen olin itseasiassa alkuun skeptisin, mutta jälleen kerran huomasin etteivät niihin ennakkoajatuksiin kannata luottaa vaan testata itse ;)

Raskausarville tarkoitetut tuotteet ovat edelleenkin kovassa käytössä; itse raskausarvet ovat aikalailla haalistuneetkin jo pois, joten haaveissa on yrittää saada tuota isoa vatsan leikkausarpea näillä tuotteilla häivyteltyä pois - yhdessä ajan kanssa. Pitkällinen prosessi, mutta toki ero vuodessa on jo valtava..


Käytätkö sinä monitoimivoiteita?

8 kommenttia:

  1. Tuo Vapour Balm herätti kyllä nyt kiinnostukseni kovin. Käytän itse tiikeribalsamia, mutta en pidä sen tuoksusta, joten tätä voisin testata :)

    VastaaPoista
  2. Rakastan monitoimi-tuotteita. Ei tarvitse ostaa monia tuotteita jokaista yhtä asiaa varten. Suosin juurikin koko perheelle soveltuvia tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kokoajan enenevässä määrin alkanut itsekin niille lämmetä :D

      Poista
  3. En ole ennen kokeillut, mutta nämä kuulostaa hyviltä. Voisin kokeilla näitä.

    VastaaPoista
  4. Toi oli mulle ihan uusi merkki! tää sun postaus tuli kyllä hyvään aikaan, koska olen etsiskellyt uutta voidetta 😊

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Ripsien ja kulmakarvojen kotivärjäys

*)mainoslinkki Tekemäni ripsien kotikestotaivutuksen jälkeen mielessä on ollut myös ripsien (ja kulmien) värjäys. Ja kotioloissa sekin tiet...

Luetuimmat