keskiviikko 12. kesäkuuta 2024

Body superfood

*)mainoslinkki

Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa:


*Garnier Body Superfood (ovh 5,95€/380g)
löytyy neljässä eri tuoksussa ja koostumuksessa: avokado (kuivalle ja erittäin kuivalle iholle), watermelon (kosteusköyhälle iholle), cocoa butter (erittäin kuivalle iholle) sekä itselleni testiin nappaamani aloe (normaalista kuivalle iholle). Ajattelin tämän olevan nyt kesällä sopivin, vesimelonikin olisi näin kesällä kiva testata. Tämän aloen koostumusta kuvaisin itse geelivoiteeksi, mikä on varsinkin kesähelteillä mitä miellyttävin koostumus levittää iholle. Levittyy helposti ja imeytyy ihoon tehokkaasti. Nappaan varmasti loput kolme muuta vielä myöhemmin itselleni testiin. Tämä purkki on sen verran valtavan kokoinen, etten saane tätä aivan heti tyhjäksi.

Oletko sinä ehtinyt testailla näitä superfoodeja?

2 kommenttia:

  1. Tykkään näistä älyttömästi oon koittanut tähän mennessä kaikki mainitsemasi ja olisko viideskin vielä, muistaakseni herkälle iholle tarkoitettu. Semmonen nudepinkki valkoinen pakkaus. Ja C-vitamiiniversio on testaamatta. Eli näitä on ainakin 6. Tykkäsin tästä aloe verasta ja sitten avocadosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta, pitää yrittää bongailla noita muitakin. Hinta-laatu -suhde sen verran hyvä, että varmasti tulee käytössä olemaan jatkossakin :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat