sunnuntai 14. huhtikuuta 2024

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden itselleni kauppareissulta mukaan, koska vajaan parin viikon kuluttua näille tulee tarvetta.


Valikoimissa on aika hyvä kattaus erilaisia aurinkovoiteita sekä aftersuneja edulliseen hintaan. Itselleni nappasin tuubissa olleen lapsille tarkoitetun SPF50-aurinkovoiteen (tokikaan mikään ei estä myös aikuisia tätä käyttämästä), jolla oli hintaa 4,79€/100ml. Aurinkovoiteessa on korkean suojakertoimen lisäksi vedenkestävä ja tuoksuton koostumus. Vedenkestävyydestään huolimatta muistathan lisätä aurinkovoidetta vesileikkien lomassa, toki aurinkovoidetta tulisi päivän mittaan lisätä vaikka ihan vain kaupungilla kulkisi. En ole tätä ehtinyt vielä tarkemmin tokikaan testailla, koska ostin vasta tänään, mutta kokeilin levittävyyttä omalla kädelleni ja sen perusteella sanoisin tämän vaikuttavan oikein hyvältä. Olen myös lukenut aiemmilta vuosilta näistä Cienin aurinkotuotteista paljon kehuja. Tarkempaan testiin tämä tosiaan pääseekin jo tuossa vajaan kahden viikon kuluttua.

Oletko sinä testaillut Lidlin aurinkosuojavoiteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat